Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Bilgilerinizi Paylaşın › selam..
merhabalar erhan ben bı arkadasımın tavsıyesı uzerıne aranıza katıldım.. bende 74 camaro ve 86 unımog var artı 74 vcamarom yenı toplanıo ılerıde ıhtıyacım oldukva yardımlarınıza basvurabılırım sımdıden tesekkurler…
Hoşgeldin erhan, kayıpsın yine.
Hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilir
Aynen dediğin gibi oldu, öğleden sonra kapıda beliriverdi 6 ya kadar caprice le oyalanıp muhabbet ettik.
kolay gelsin,hangi kapris kaç model plaka nedir?
hoşgeldin
unimog iyi icad cabrioletmi ? bide tek kabinmi?
Seninkinden degil onun agabeyi, 9C1 paketli konsolosluk caprice i 😆
Merhabalar, Off-road ve arazi araçları hastası birisiyim. Bir sene öncesine kadar Willys Overland üretim Cj-6 Jeep’ imiz vardı. Unimogları çok severim.
abi sen tam bi komedisin ya nerden geldi aklına
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…