Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Bilgilerinizi Paylaşın › Enteresan cihaz G-TECH
- Bu konu 29 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 18 yıl 4 ay önce
72camaro tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
27 Mayıs 2006: 15:22 #601
AnonimZiyaretçigeçen gün g-tech i aldık taktık. Arabaylan bi kaç deneme yaptık 260 hp çekti 0-100hızlanma 8.2 ama ayarlarını tam olarak anlayamadım biraz oynadım ayarlarıylan değerler çok değişik çıkıyor 80hp 0-100 9 sn filan gibi.Bu cihazın ayarları hakkında bilgisi olan biri varsa,bana yardımcı olursa çok sevinicem şimdiden teşşkürler.
-
27 Mayıs 2006: 15:52 #9604
Mustafa YÜKSELKatılımcıg- tech nedir desem cahil durumuna düşermiym
-
27 Mayıs 2006: 17:26 #9605
AnonimZiyaretçiHızlanma , güç ve mesafe ölçümü yapabilen cihaz.
-
29 Mayıs 2006: 00:24 #9606
piyuAnahtar yöneticisen arabanın agırlığını giriyor olmalısın (bende kullanmadım) buna istinaden 0-100 yaptığında ölçüm yapıyor yani sen ne kadar sürede o hıza cıktın diye sonra da matematiksel bir oran ile hp veriyor…
cok basit ufak tefek bir alet ama dyno’ya cok yakın veriyor diye biliyorum…
-
29 Mayıs 2006: 19:26 #9607
acmecamaroKatılımcıhayir arabanin agirligiyla alakasi yok…G ne demek ( kadinlardaki G noktasi degil tabii) yercekimi ivmesi demek…yani ne kadar g yediginle alakali bir olcum yapiyorsun araban agir da olsa hafif de olsa kac sn gidiyorsa o kadar gider… bu da onu olcuyor iste… eski bir oyuncaktir…simdilerde 3. nesil g tech ler cikti piyasaya…
-
29 Mayıs 2006: 21:36 #9608
Mustafa YÜKSELKatılımcı0-100 ün saniyesini mi buluyo sadece
-
29 Mayıs 2006: 21:41 #9609
acmecamaroKatılımcı3-4 tane ayari var, 0-100 , 1/4 mile 1/8 mile, ayarladigin period icindeki topspeed… bunlari olcuyor
-
29 Mayıs 2006: 21:54 #9610
Mustafa YÜKSELKatılımcıozaman elektronikçi gözüyle şunu söyleyeyim araç harekete başladığındaki ve 100km yi geçtiğindeki dğeri sayıyo sadece
yada ne seçilirse işte…hoş cihazmış benim arabam olsa bu zımbırtıda olsa boyuna basarım gaza
-
30 Mayıs 2006: 01:05 #9611
XLR-VKatılımcıIyi guzel de 0-100, 1/4 mile olcmek icin herhangi bir pro chrono da is gormez mi ? ..Cunku bazi saatlerde de Tachymeter diye bir bezel olur ben onuda sordum bir kere , bununla hiz ve zaman olcebilirsin dediler …
-
30 Mayıs 2006: 02:30 #9612
acmecamaroKatılımcıhayir g meter var bunun icinde, aslinda ayni g yi olcuyor ama senin sectigin fonksiyona gore o veriyi analiz edip ekrana veriyor…
-
30 Mayıs 2006: 02:36 #9613
AngelusKatılımcıYa boşver bunları bunlar boş işler caponcumusunuz siz? Amerikancı toplar motorunu çıkar er meydanına ölürsede kılıcı elinde ölür….
Ne o dijital binaliler … -
30 Mayıs 2006: 02:47 #9614
XLR-VKatılımcıacmecamaro, bilgiler icin sagol ama sanmiyorum ki bunlar gunluk hayatta pek kullanacagimiz seyler degil herhalde
Angelus , aynen LOL at dijital binali -
30 Mayıs 2006: 09:50 #9615
acmecamaroKatılımcıHahaha Angelus agzina saglik iyi demissin
ama yaptigin makineyi de bi olcmek istersin tabii… bird de sanayi beygiri olayina karsi kapak yapmak icin de iyi oluyor….Gunluk hayatta ise yarayip yaramadigi ayri bi konu, is kac sn de gittigini olcmek istemezsin herhalde
, yada trafikte opel corsa kac sn gider gibi bir sey sozkonusu degil, ama gece kudururken yda araba denerken cok kullanisli, cakmak dan elektrik aliyor vantuzla cama yapisiyor, kullanisli yani, bir de eger araban yurumezse, cakmaktan elektrik alinca ateslemeye giden apmeri dusaurdu, atesleme iyi calismadigindan araba yurumedi diye bahane de hazir -
30 Mayıs 2006: 12:17 #9616
AnonimZiyaretçiBenim G-tech alma derdim artık draglar resmi olarak olucak,Hatta hasan abi (mavi opetin araabsı) geçen onlan konuştuk gel dedi yarışlara lisans al dedi.Eee lisans öğrenci adamı kasar bende her zaman gazlayan biri olrakdan bu g-tech aldım.Benim asıl derdim arabada yapılan ayarların ve değişikleri cihazda görebilmek.Bide o elektrikli japon oyuncağı kulanılmaz amerikanda filan diyenler beni tanımadıkları çok belli.Hele ki çevremde takıldığım insanlarıda tanımadıkları daha da çok belli.
-
30 Mayıs 2006: 13:05 #9617
AngelusKatılımcıYa bu sanayi beygiri, Dijital binali aletleri falan boş işler bu aletlerin doğru sonuçlar verdiğini zannetmiyorum. 2 kere dyno ya girdim farklı yerlerde 2 sindede farklı sonuçlar çıktı arada değerlerde uçurum var .. Hoş eldeki teknoloninin %15 ini kullandığında başarılı sayılan bir millet olduğumuz için normal bu sonuçlar…. Haa illa çıkıp bişiler ölçmek istiyorsan çıkarsın piste kıyaslamanı yaparsın reel değerlere göre paşa paşa…… Sen yoluna o yoluna….
Son söz …. ınsan çevresindeki takıldığı insanlar üzerinden prim yapmaya kalkmamalı.. ınsan üzüm gibi birbirine baka baka kararmadığı gibi taşda yerinde ağırdır . …… (bkz….)
-
30 Mayıs 2006: 13:41 #9618
AnonimZiyaretçiAngelus wrote:Ya bu sanayi beygiri, Dijital binali aletleri falan boş işler bu aletlerin doğru sonuçlar verdiğini zannetmiyorum. 2 kere dyno ya girdim farklı yerlerde 2 sindede farklı sonuçlar çıktı arada değerlerde uçurum var .. Hoş eldeki teknoloninin %15 ini kullandığında başarılı sayılan bir millet olduğumuz için normal bu sonuçlar…. Haa illa çıkıp bişiler ölçmek istiyorsan çıkarsın piste kıyaslamanı yaparsın reel değerlere göre paşa paşa…… Sen yoluna o yoluna….Son söz …. ınsan çevresindeki takıldığı insanlar üzerinden prim yapmaya kalkmamalı.. ınsan üzüm gibi birbirine baka baka kararmadığı gibi taşda yerinde ağırdır . …… (bkz….)
Ne diyorsun kardeşim sen bana :evil:O arkadaşlar lafını beni tanımıyorsan çevremdekilerden ismimi duyarsın diye söyledim.Nerenden anlıyorsun sen lafı. Bak bizim siteyede uğrıyorsun miletin sinirlerini kaldırıp duruyorsun .Seni hiç kimse sevmiyor farkındasındır herhalde.O er meydanlarında biz çok dolaşıyoruz 2. evimiz bizim.Sözlerine dikkat et.
-
30 Mayıs 2006: 15:35 #9619
AngelusKatılımcıEleanor68 wrote:Angelus wrote:Ya bu sanayi beygiri, Dijital binali aletleri falan boş işler bu aletlerin doğru sonuçlar verdiğini zannetmiyorum. 2 kere dyno ya girdim farklı yerlerde 2 sindede farklı sonuçlar çıktı arada değerlerde uçurum var .. Hoş eldeki teknoloninin %15 ini kullandığında başarılı sayılan bir millet olduğumuz için normal bu sonuçlar…. Haa illa çıkıp bişiler ölçmek istiyorsan çıkarsın piste kıyaslamanı yaparsın reel değerlere göre paşa paşa…… Sen yoluna o yoluna….Son söz …. ınsan çevresindeki takıldığı insanlar üzerinden prim yapmaya kalkmamalı.. ınsan üzüm gibi birbirine baka baka kararmadığı gibi taşda yerinde ağırdır . …… (bkz….)
Ne diyorsun kardeşim sen bana :evil:O arkadaşlar lafını beni tanımıyorsan çevremdekilerden ismimi duyarsın diye söyledim.Nerenden anlıyorsun sen lafı. Bak bizim siteyede uğrıyorsun miletin sinirlerini kaldırıp duruyorsun .Seni hiç kimse sevmiyor farkındasındır herhalde.O er meydanlarında biz çok dolaşıyoruz 2. evimiz bizim.Sözlerine dikkat et.
Ben neremden anladığımın farkındayım kimsenin beni sevip sevmemeside umurumda değil.Konu hakkında yazarım düşüncelerimi katılan katılır katılmayan fikrini açıkça beyan eder forumun bir amacıda budur.Yoksa körler sağırlar birbirini ağırlar….Sen gene başkaları adına konuşarak başkalarınıda işin içine katarak kendine taraftar toplama derdindesin beni sevmeyen bunu açıkca foruma yazar senin bunu başkaları adına belirtmene gerek yok…. Yaşın dolayısı ile bunları pek anlayabilecek kapasite degilsin galiba. Biraz olgunlaşmayı dene amerikan kullanmak parayı bastırıp arabayı almak değil o kültürede birazcık sahip olmaktır……
Neyse konuyu kesiyorum burada bundan sonra yazılanlarada cevap vermiyeceğim sağlıcakla kal……..
-
30 Mayıs 2006: 16:11 #9620
AnonimZiyaretçiDoğan abiden üyeliğimin silnmesini istiyorum.
-
30 Mayıs 2006: 16:29 #9621
piyuAnahtar yöneticiCihan beni cepten arayıp istedi, bende üyeliğini kaldırdım.
Kamuoyunun bilgisine…
-
30 Mayıs 2006: 16:36 #9622
piyuAnahtar yöneticiAdmin yorumu : Gereksiz tartısma olmus…
Foruma giren herkesin yazılı anlatım ile konusarak anlatım arasında çok doğal fark olduğunu bilmesi, yazılanlar kötü niyetli bile yazılmış olsa tüm iyiniyeti ile okuyarak anlamamız gerekiyor. Yok her okuduğumuz kelimedeki tüm detaylara dikkat edersek forum’larda insan kalmaz…
Buna ek olarak forum’larda benim düşüncelerime tümüyle ters olan insanlar bulunmakta fakat saygı çerçevesi içinde açıklanan tüm düşüncelere saygı duymamız gerekiyor. Yoksa gerçekten birbirimizden hiçbirşey öğrenemeyiz.
-
30 Mayıs 2006: 18:22 #9623
acmecamaroKatılımcıOlm cinsmisiniz siz, biribirinizle itiseceginize alin anhatari elinize arabaniza bir iki bisey takin, hayret bisey…
-
30 Mayıs 2006: 19:02 #9624
XLR-VKatılımcıBaska bir forumda olsa bu konuya ait bir sey yazmak istemezdim ama bu forum cok baska ve AA ile ilgili oldugu icin biz uyeler olarak her zaman birbirimize saygi ve sevgide kusur etmememiz gerektigini dusunuyorum .
Maalesef bir anlik belki de yanlis anlama bazi instenmeyen tartismalara neden oldugunu gorme son derece uzucu ….
Biz AA camiasi olarak , bazilarini mesela caponculara koz veriyoruz bu tip gereksiz tartismalarla hatta onuda gecin bana gore biribirlerini tanimasalar bile AA sahiperli arasinda hususi bir bag ve sevgi ,saygi olmali cunku bizim digerlerinden farkimiz var cunku biz AA sahipleri olarak bazi konularda bir cok seyi halletmis , mantalite olarak ta ultimate seviyede olan kisiler olmaliyiz …
Anlasilan olan olmus dedigim gibi, baska forumlarda olsa tek kelime yazmam cunku bu tartisma 2 kisi arasinda ve benle ilgilsi yok ama dedigim gibi AA Forumunda bu tip seyler olmamali ve eger bir sey tartisilacaksa da e-mail veya pm gondererek cozum aranmalidir .
Bir daha bu tip bir sey gormemek dilegiyle -
30 Mayıs 2006: 19:21 #9625
Chevy_Killer_89KatılımcıAmerikancilar, Amerikanlari kardestir 😉
30 Mayıs 2006: 20:11 #9626
LowriderKatılımcıacmecamaro wrote:Olm cinsmisiniz siz, biribirinizle itiseceginize alin anhatari elinize arabaniza bir iki bisey takin, hayret bisey…hatta anahtarı elinize alın birbirinizin arabasından parça sökün bizde toplamaya gelelim
-
30 Mayıs 2006: 21:41 #9627
acmecamaroKatılımcıhahah Ozgur senin gozun de fena acidi be abicim
bizden beter oldun yani hahaha -
30 Mayıs 2006: 21:41 #9628
acmecamaroKatılımcıgozun acildi olacakti pardon
-
30 Mayıs 2006: 23:21 #9629
Tümer ARCANKatılımcıArkadaşlar benim bildiğim. AA sahipleri birbirlerini gördüğü zaman yolda korna çalar selam verir.biri yolda kaldımı öteki yoluna devam edemez onu gördümü. biz de de vardı eskiden bu iş böle bişeydi. aynı aşkı paylaşmak için toplandığımız bu yerde birbirimizin laflarından hemmen kıvılcımlanıp alevlenmemiz yanlıştır. ben o yazıda bi art niyet okumamakla birlikte biraz daha yumuşak bi uslubda kullanılabilirdi diyorum. bu takışmalar çok üzücü.burası AA cıların birbirine destek vermesi gereken bi platform. eleştrilerimizi ve şakalarımızı yaparken uslublarımıza dikkat etmeli ve bunları okurkende art niyetle okumamalıyız. karşılıklı anlayış gerek. saygılar
-
31 Mayıs 2006: 14:59 #9630
firrebirdKatılımcıyahu noluyoruzz..
: :biz tam ortak proje idi, club’dü, dernekdi derken; dolayısıyla tam da bu noktada birbirimizin daha fazla desteğine ihtiyacımız varken istenmeyen olaylar olmuş maaleseff..
yazı dili, malesef, istenmeyen yanlış anlaşılmalara fırsat verebilen bir iletişim aracı.. bu noktada admin’ime sonuna kadar katılıyorum; yazılanları iyi niyet ile okuyup o şekilde algılamaya çalışmamız gerek…
ben bu tarz konularda dırdır konuşup da yorum yapmayı sevmem ve tercih etmem.. ama söz konusu olan -zaten kısıtlı olan ve birşeyler yapmaya çalıştığımız- amerikan camiası olduğunda bişeyler yazmak istedim
biliyorum ilk değil belki ama, umarım bu son olur..
saygı&sevgi.. -
3 Haziran 2006: 12:52 #9631
auyilmazKatılımcıBen bir kac sene once G-TECH denen zimbirtidan almistim, acikcasi yaklasik degerler veriyor. Ama Angelus arkadasin dediginde dogruluk payi yok degil, sacma sapan sonuclar cikartmayida basardim…
-
13 Haziran 2006: 12:34 #9632
72camaroKatılımcıbende de yeni nesil gtech var.pekte öle japon işi deyip bir kenera atmamak lazım.ben gayet memnunum.bence alınması gereken bir cihaz……
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.