Ana Sayfa Forumlar Teknik Bilgilerinizi Paylaşın RADAR CıHAZI

12 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #458
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      SELAMLAR. az önce Discovery deki FifşŸ Gear programında bir test izledim.bu polis radar, kamera ve lazerli hız belirleyici cihazların yerini tespit edip, sürücüyü polis radarına karşŸı uyaran cihazları test ettiler.Bunların yarısından fazlası polis kızıl ötesi kamerayı veya radarı size yönelttikten sonra. yani hızınız okunurken uyarı veriyomuşŸ.ama en sonunda bir cihazı test ettiler ki en bombası o idi.bu önceden de haber veremiyo yine. ama lazerli veya kızıl ötesi kamera olsun farktmeksizin.üzerinize yönelen sinyalleri sabote ederek karşŸı sinyal gönderiyo.polisin ekranında ise hızınız yerine error yazısı beliriyo.bi bomba daha var hızınız okunmaya çalışŸılırken, belli bi süre sizi sinyal sesiyle uyarıyo. ve daha sonra polisin aracta radar saptırıcı olduğunu anlamaması için radar sinyalini bozmayı bırakıyo.cihaz polisin radarını tekrardan aktif edene kadar sizde hızınızı azaltmışŸ oluyosunuz.Ve diğer bir bomba. bu cihazın kutusu üzerinde garaj resimleri var.yani kullanım amacı siz garajınıza yaklaşŸırken kapının acılması.(hesapta garaj kapısına sinyal yollayan bi donanım yani)böylece cihaz tespit edilse bile bi sorun olmaz sanırım.inanbılmaz bi cihaz idi.sizle paylaşŸmak istedim.tabi tr de yoktur herhalde ama getirtilebilir sonuçt.sinyal yollayan vericisi pilaka arkasına yada ön panjur arkasına takılıyo.bu yüzden kabin içerisinde de bip bip zımbırtısından başŸka bişŸey yok.malesef cihazın adını ve fiyatını unuttm.ama bu program discovery de tekrar verilir muhtemelen(tüm belgeseller günde 3,4 defa çıkıyo) fiyatını öğrenince yazarım.(ingiltere fiyatı) dikkatimi çok çekti.sizin de dikkatinizi çeker diye düşŸündüm. hepinize saygılar.

    • #7416
      piyu
      Anahtar yönetici

      o soyledigin oncelikle kanunlara ters bu yuzden kacak uretilip satılması gerek…

      radar firmaları bunu hep yapıyor… polis’e hızı olcsun diye radar veriyor.. sonra sana polis radarını haber veren alet satıyorlar… sonra polis’e olcum yaparken bloke eden radar dedektorunu haber vereni derken radar firmaları zengin oluyor… devletin parasını somuruyorlar… arada bizde hız yapıp radardan kacalım diye gayret gosteriyoruz…

      :)

    • #7417
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      Fakat PıYU dikkat etmediğin bi nokta var.bunun diğer görevi yani (satılışŸ amacı o değil ama o işŸi de yapıyo) garaj kapıları için kullanılması.yani kutusunda bile garaj resimleri var.öle tanıtılıyo ve ne üretimi ne de satışŸı yasak.benim bahsettiğim program üstelik ingilterede cekiliyo ve orada bile mahkemelerde bunu garaj kapısının açılması için kullanıyorum dediğin zaman sıyırıyosun.bu yüzden bu cihazın satışŸı ve kullanımı da yasak değil.üstelik polis radarı bloke ettiğini anlamıyo çünkü cihaz bir süre sonra yolladığı sinyali kesiyo.yani sen atıyorum 170 le yanaşŸıyosun radara ve polisin radar ekranında bir hata veriyo.bu sırada sana uyarı sesi veriyo cihaz ve sen basıyosun frene hız oldu 100.sen sen daha polise çok fazla yanaşŸmadan cihazın uyarı sesi kesiliyo ve radarda o anki hızın görünmeye başŸlıyo.hemde tüm bunlar yasal.hehehe.

      şŸu teknolojinin gözünü sevim.polis muhtemelen o anda elindeki cihazın okuma sırasında kısa bi sorun falan yaşŸadığını düşŸünür. sonradan hız tekrar göründüğü için de bu sorunun sendeki bi yanıltıcıdan kaynaklandığını anlayamaz.

      diyorum ya, ingilterede bile satışŸı ve üretimi yasalmışŸ. 😉

    • #7418
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      gerci bende şŸu an araba yok ama olsaydı bu cihazı hakkaten düşŸünürdüm. tüm radarları test ettiler.en son assolist cihaz olarak bunu gösterdiler.

    • #7419
      piyu
      Anahtar yönetici

      ben halen bu tarz bir urune inanmıyor ve guvenmiyorum… (kisisel yorum tabiki)

      mesela birara sony yanlıslıkla cıplak gosteren kamera üretti(sanırım duymussunuzdur) fakat daha sonra neden ortadan yokoldu??? bomba korkusuna birebir esasında….

    • #7420
      Angelus
      Katılımcı

      Hacım bu cihazdan benim bir müşŸterinin Subarusunda var 4-5 tane getirmişŸ 1 tanesini kendi aracına takıp diğerlerinide satmışŸtı..

    • #7421
      gtagucu
      Katılımcı

      Bende izledim o bölümü Target marka bir radar cihazıydı, linki bu :
      Tıklayalım

      Bayağı güzel bir cihaz ama polis farkederse hapis cezası söz konusu.

      Piyu sony’nin o kameraları gerçek hatta güncel nightvision özellikli sony kameralara o işŸlevi görmesi için sırf özel bir mercek takılması yeterli oluyor. Internet’ten araşŸtırırsan satan birçok dükkan var 😈

    • #7422
      Angelus
      Katılımcı
      gtagucu wrote:
      Bende izledim o bölümü Target marka bir radar cihazıydı, linki bu :
      Tıklayalım

      Bayağı güzel bir cihaz ama polis farkederse hapis cezası söz konusu.

      Piyu sony’nin o kameraları gerçek hatta güncel nightvision özellikli sony kameralara o işŸlevi görmesi için sırf özel bir mercek takılması yeterli oluyor. Internet’ten araşŸtırırsan satan birçok dükkan var 😈

      Piyu kardeşŸ bende o kameralarla çekilmişŸ bir sürü foto var :) Gerçek yani o kameralar.ıstersen gönderirim resimleride :)

    • #7423
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      arabam yok ama meraktan soruyorum. o subaru sahibi arkadaşŸ memnunmuymuşŸ? işŸe yarıyomuymuşŸ?

    • #7424
      Angelus
      Katılımcı

      Acaip işŸe yarıyor 2-3 kere EskişŸehir ankara ,EskişŸehir-Bilecik ve Antalya yaptık.Radarı önceden algılıyor sinyal veriyor. Radarın gücüne göre sinyal seviyeleri farklı oluyor.ıstersen konuşŸarakta uyarıyor hızın radar ne kadar uzakta falan gibi fakat eleman ing. bilmediğinden o modülü takmamışŸ. Amerikadan tanesini 350$ a almışŸtı.

    • #7425
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      işŸe yarıyosa 35o dplar a değer bence.süper yaw 😉
      valla arabam olsa alırdım herhalde 😈

    • #7426
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      Amerikandelisi yalnısın olması lazım, o programı bende izledim Discovery de, orda diyor zaten bunlar yasal degil diye Volvo yu cekerken…
      _________________________
      ROCK CHEVY

    • #7427
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      evet yasal değil ama programı izlediysen eğer; orada yasal olup olmaması kullanım amacına bağlı diyolar.yani bunu garaj kapın için kullandığına mahkemeyi inandırırsan(ingilterede) sorun yok. orada bile yırtabiliyosan tr de hayli hayli yırtarsın.zaten yapısı ve işŸlevi itibariyle, farkettiysen tespit edilmesi de oldukça zor bi alet.

12 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.