Ana Sayfa Forumlar Teknik Bilgilerinizi Paylaşın dodge challenger concept tasarım!!!

8 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      emrekaan
      Katılımcı
      piyu
      Anahtar yönetici

bunları gecen gordum ama siteye ekleme fırsatım olmadı… tam 70-71’den alıtılar var muşŸis duruyor klasik retro tasarım olayı… mustang concept camaro filan falan gibi… ama ben seviyorum…

oldsmobile
      Katılımcı

buyuk ihtimal bu haliyle piyasa surulcek deniyor…hatta shaker scoop dedikleri kiprasan kaput scoopunu deniyorlarmis onuda koyma dusuncesindeler ilk basta becerememisler ama cok istek gelirse onunda icabina bakariz demis departman sorumlusu…acikcasi yeni mustang ten daha guzel…. cunku yeni mustang eskiye dair bir baglanti icermiyor benim icim tabi guzel arac ama yepyeni baska bir guzel arac oda… ama bu challenger balgibide hatirlatiyor… grip pistol vitese cok benzeyen hatta galiba aynisi bir viteste koymuslar… arkasida onuda sahane… ben bunun yeni challenger oldugunu anliyorum gorunce ama mustang icin bunu soylemem…. bide icimizde moparcilik fordculuga gore daha agir basiyor

piyu
      Anahtar yönetici

shaker scoop dedikleri sey normalde kapalı bir kapak… sen hızlandıkca o kapak acılıyor ve daha cok hava giriyor… (sanırım budur)

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

yav abiler ben artık teknoloji harikalarından nefret edecek duruma geldim özledim eski arabalarımızı. gaza basınca kabloları değilde çubukların karlbüratör kelebeğini açmasını özlkedim ağlıyacaaaaaaaaam

sizce kredi çekmek nasıl bir fikir

oldsmobile
      Katılımcı
      piyu wrote:
      shaker scoop dedikleri sey normalde kapalı bir kapak… sen hızlandıkca o kapak acılıyor ve daha cok hava giriyor… (sanırım budur)

evet bende onu biliyorum ama direk kiprasimli diyince daha bi havali oluyor….

bu arada tempest arkadasim haklisin eskiler oyle ancak simdi benim kullanabilecek bi 2005 mustang veya bu yeni challenger im olsa…(hani vergiler dustu diyelim varsayalimm ismail 😆 ford otosanda mustang getiriyor olsun makul fiyata) o aracimi 30 sene sonra klasik olacak sekilde muhafaza etmeye bakarim… yaparmiyim yaparim..daha yapacak cok kiside vardir eminim… hani varsaydikk yaa
      nasil olsa 30 sene sonrada bu bok attigimiz arac oyle inaniyorumki klasik olacak… ve o gunleri gorursek o zamanki diger normal arabalari dusunebiliyormusun…atom kasa olur herhalde tum araclar(hani yerimiz az ya dunyada bide hayavi cok kirletiyoruz ya egsozla artik benzinde kalkar…sanki kadinlar parfumleriyle ozonu delmiyor butun suc amerikanlarin..bide honda hyundai matrix vardi dimi o o zamanlarin en iyi arabasi secilirdi herhalde dizel bide… aa o araba simdide vardi dimi ne kadar ileri goruslu adamlar matrix koymuslar adini bak .. ama en azindan dizel benzin parasi güzel! en sonuncuyu kotulemek icin yazmadim aklima bir an dank etti napalim kader utansin… yine aklima geldide benzin.. bizde yeni challenger i garajta tutariz o gune dek VARSAYALım… 😉

Tümer ARCAN
      Katılımcı

Yaw ben bu concept e bittim hatta aşŸık oldum.direk challanger im ben diye bağırıyo araba. ama bu retro tasarımlarla ilgili bi sorun olduğunu varsayıyorum.en azından bence bi sorun var.bu araç 5 sene sonra falan yeni kasası piyasaya çıkarılmak istenirse ne yapılacak?yani arabaya şŸöle bi bakıp düşŸünün ki bu araç üretime geçmişŸ hatta sokaklarda dolaşŸalı 4, 5 sene olmuşŸ.şŸimdi bunu alın ve yeni kasasını çıkarın.bende mustang ve challanger bu kuşŸkuları yarattı.yani sadece bir defalığına üretileceklermişŸ gibiler.o kadar güzeller ki gelişŸtiremezsin.ve geçmişŸ modelleriyle o kadar aşŸırı benzerlikleri varki(sadece farklı yorumlanmışŸ hali gibi) yeni bi kasa çıkarmaya kalksan yarattığın model imaj ve çizgilerinden ister istemez uzaklaşŸmak zorunda kalırsın.yada ben mi yanlışŸ düşŸünüyorum?

emrekaan
      Katılımcı

bana kalırsa bu yola çıktıktan sonra eni tasarım isteklerinde eskiye benzeyen diğer tasarımları ortaya koyacaklar.. yani eski tasarımlar üzerinde yeni teknoloji.. sadece çizgileri daha köşŸeli yapıp, ya da daha yumuşŸatım ne bileyim eğim falan yapıp öyle trafiğe çıkartırlar.. yani bu tasarımda biraz değişŸiklik yaparlar.. ve 2 değişŸiklikten sonra da eski arabayı andırmaz..bu tasarımın dışŸına çıkacaklar.. bence tabii

HOTCAR
      Katılımcı

Bence son dönemler üretilen ,amerikan arabası gibi bir amerikan.LJok beğendin ben.Eski kasadan bazı izler taşŸıması onun en büyük avantajı olur diye düşŸünüyorum.

8 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version