Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Bilgilerinizi Paylaşın › dodge challenger concept tasarım!!!
- Bu konu 8 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl 9 ay önce
HOTCAR tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
9 Ocak 2006: 21:30 #444
emrekaanKatılımcıkopy by http://www.v8team.com
-
10 Ocak 2006: 03:23 #7162
piyuAnahtar yöneticibunları gecen gordum ama siteye ekleme fırsatım olmadı… tam 70-71’den alıtılar var muşis duruyor klasik retro tasarım olayı… mustang concept camaro filan falan gibi… ama ben seviyorum…
-
10 Ocak 2006: 22:04 #7163
oldsmobileKatılımcıbuyuk ihtimal bu haliyle piyasa surulcek deniyor…hatta shaker scoop dedikleri kiprasan kaput scoopunu deniyorlarmis onuda koyma dusuncesindeler ilk basta becerememisler ama cok istek gelirse onunda icabina bakariz demis departman sorumlusu…acikcasi yeni mustang ten daha guzel…. cunku yeni mustang eskiye dair bir baglanti icermiyor benim icim tabi guzel arac ama yepyeni baska bir guzel arac oda… ama bu challenger balgibide hatirlatiyor… grip pistol vitese cok benzeyen hatta galiba aynisi bir viteste koymuslar… arkasida onuda sahane… ben bunun yeni challenger oldugunu anliyorum gorunce ama mustang icin bunu soylemem…. bide icimizde moparcilik fordculuga gore daha agir basiyor
-
11 Ocak 2006: 02:51 #7164
piyuAnahtar yöneticishaker scoop dedikleri sey normalde kapalı bir kapak… sen hızlandıkca o kapak acılıyor ve daha cok hava giriyor… (sanırım budur)
-
11 Ocak 2006: 04:09 #7165
Mustafa YÜKSELKatılımcıyav abiler ben artık teknoloji harikalarından nefret edecek duruma geldim özledim eski arabalarımızı. gaza basınca kabloları değilde çubukların karlbüratör kelebeğini açmasını özlkedim ağlıyacaaaaaaaaam
sizce kredi çekmek nasıl bir fikir
-
11 Ocak 2006: 04:24 #7166
oldsmobileKatılımcıpiyu wrote:shaker scoop dedikleri sey normalde kapalı bir kapak… sen hızlandıkca o kapak acılıyor ve daha cok hava giriyor… (sanırım budur)evet bende onu biliyorum ama direk kiprasimli diyince daha bi havali oluyor….
bu arada tempest arkadasim haklisin eskiler oyle ancak simdi benim kullanabilecek bi 2005 mustang veya bu yeni challenger im olsa…(hani vergiler dustu diyelim varsayalimm ismail 😆 ford otosanda mustang getiriyor olsun makul fiyata) o aracimi 30 sene sonra klasik olacak sekilde muhafaza etmeye bakarim… yaparmiyim yaparim..daha yapacak cok kiside vardir eminim… hani varsaydikk yaa
nasil olsa 30 sene sonrada bu bok attigimiz arac oyle inaniyorumki klasik olacak… ve o gunleri gorursek o zamanki diger normal arabalari dusunebiliyormusun…atom kasa olur herhalde tum araclar(hani yerimiz az ya dunyada bide hayavi cok kirletiyoruz ya egsozla artik benzinde kalkar…sanki kadinlar parfumleriyle ozonu delmiyor butun suc amerikanlarin..bide honda hyundai matrix vardi dimi o o zamanlarin en iyi arabasi secilirdi herhalde dizel bide… aa o araba simdide vardi dimi ne kadar ileri goruslu adamlar matrix koymuslar adini bak .. ama en azindan dizel benzin parasi güzel! en sonuncuyu kotulemek icin yazmadim aklima bir an dank etti napalim kader utansin… yine aklima geldide benzin.. bizde yeni challenger i garajta tutariz o gune dek VARSAYALım… 😉 -
11 Ocak 2006: 05:19 #7167
Tümer ARCANKatılımcıYaw ben bu concept e bittim hatta aşık oldum.direk challanger im ben diye bağırıyo araba. ama bu retro tasarımlarla ilgili bi sorun olduğunu varsayıyorum.en azından bence bi sorun var.bu araç 5 sene sonra falan yeni kasası piyasaya çıkarılmak istenirse ne yapılacak?yani arabaya şöle bi bakıp düşünün ki bu araç üretime geçmiş hatta sokaklarda dolaşalı 4, 5 sene olmuş.şimdi bunu alın ve yeni kasasını çıkarın.bende mustang ve challanger bu kuşkuları yarattı.yani sadece bir defalığına üretileceklermiş gibiler.o kadar güzeller ki geliştiremezsin.ve geçmiş modelleriyle o kadar aşırı benzerlikleri varki(sadece farklı yorumlanmış hali gibi) yeni bi kasa çıkarmaya kalksan yarattığın model imaj ve çizgilerinden ister istemez uzaklaşmak zorunda kalırsın.yada ben mi yanlış düşünüyorum?
-
11 Ocak 2006: 12:29 #7168
emrekaanKatılımcıbana kalırsa bu yola çıktıktan sonra eni tasarım isteklerinde eskiye benzeyen diğer tasarımları ortaya koyacaklar.. yani eski tasarımlar üzerinde yeni teknoloji.. sadece çizgileri daha köşeli yapıp, ya da daha yumuşatım ne bileyim eğim falan yapıp öyle trafiğe çıkartırlar.. yani bu tasarımda biraz değişiklik yaparlar.. ve 2 değişiklikten sonra da eski arabayı andırmaz..bu tasarımın dışına çıkacaklar.. bence tabii
-
13 Ocak 2006: 23:31 #7169
HOTCARKatılımcıBence son dönemler üretilen ,amerikan arabası gibi bir amerikan.Çok beğendin ben.Eski kasadan bazı izler taşıması onun en büyük avantajı olur diye düşünüyorum.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.