Ana Sayfa Forumlar Teknik Bilgilerinizi Paylaşın amerikadan araba getirme

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #38
      migel
      Katılımcı

      amerikan araba getirmeyi planliyorum…vergileri , masraflari ve sikintilari nedir ?

      yardimci olanlara simdiden tesekurler

    • #1462
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      slm kardeşŸ bildiğŸim kadarıyla 20 yada 25 yaşŸ üstü araçların türkiyeye sokulması için bazı kolaylıklar var.mesela bu araçlar gümrük vergisi dahil bazı vergilerdeb muhaf bu sana hemen hemen sadece kargo ve ıvırzıvır sayılabilecek masraflara patlar.bence en temizi oradan araç getirtmek ama yeni bir araç getirtmek istiyosan bunu bilemem. http://www.oldcars.com adresinde satılık amerikan arabaları mevcut bazılarının fiyatlarını görünce şŸaşŸıracaksın.örneğŸin oartalama 15 000 dolara türkiyede sorsan sahibinin 30-35 bin dolar fiyat çekeceğŸi araçlar var.şŸimdiden iyi şŸansalar tüm bilgim bukadar dostum. umarım istediğŸin araca sahip olursun.

    • #1463
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      haklı burda 40 000 $ olan arac orda 7 000 olarak gormustum

    • #1464
      migel
      Katılımcı

      [quote:bbf4e6b786=”TEMPEST”]haklı burda 40 000 $ olan arac orda 7 000 olarak gormustum[/quote:bbf4e6b786]

      cok sagolun

      biraz daha arastirayim sonunda getirecem birseyler….

    • #1465
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      getirince haber ver tebrik edelim

    • #1466
      dakaltan
      Katılımcı

      Sevgili arkadaşŸım amerikan arabalarını ben de senin gibi çok seviyorum. bu nedenle ben de bu konuda araşŸtırmalar yaptım.

      bir tanıdığŸım bu işŸleri yapıyor. söylediklerine göre yaklaşŸık 4.000 $ amerikadan buraya nakliye ve yine 4.000 $ da buradaki gümrük ve formalite işŸlemleri için gerekiyor. ancak çok sayıda araba getirecekseniz ya da burada bulunmayan bir araba getirmek istiyorsanız bu yola başŸvurulabilir. çok ucuz arabalar olduğŸu doğŸru. örneğŸin yukarıda adı geçen sitede 5.500 $ fiyatla pontiac firebird var ve çok temiz bir araba ancak 8.000 $ (iyimser rakamlarla-tanıdık fiyatı) masraftan sonra maliyet olacak 13.500 $ ve bu parayı sadece resimde gördüğŸünüz bir arabaya vereceksiniz. Bu paraya burada da bulabilirsiniz, yada toplayabilirsiniz.

      Ben vazgeçtim. Buralardan bir araba bulacağŸım. Bilmiyorum siz ne düşŸünürsünüz.

      HoşŸçakalın.

    • #1467
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      slm
      amerikadan araba getireceksen arabanın fiyatı kadar gumruk falan odemen gerekıyor.ornegin 5000$ lık getireceksen bi 5000$ daha veriyorsun.bu arada amerikada cok ucuz burdaki 20.000$ lık araba orda 7500$ civarı.chrom flamen dergisine bakanlar bilir…
      ___________________________
      ROCK CHEVY

    • #1468
      acmecamaro
      Katılımcı

      ikinci el otolarin oradaki fiyatlari ile burada 1/1 fiyat farki var… bu arada yeni bir otv cikmis işŸlat icin haberi olan varmi? faturayi amerikadan 1000$ bile kestirsen uzerine 7-8 bin vergi aliyorlarmis duyduguma gore…oyle olmasa son zamanlardaki artislar olmazdi gibime geliyor…

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version