Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Bilgilerinizi Paylaşın › Yeni Camaro!!!
- Bu konu 34 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 17 yıl 9 ay önce
Erman tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
26 Ağustos 2005: 20:17 #330
ErmanKatılımcı5inci jenerasyon Camaro concept 2006 Detroit araba fuarında yerini alacak, üretim 2009 da olacak!
-
27 Ağustos 2005: 12:27 #5750
ErmanKatılımcıBakalım camaro nun kardeşi firebird de geri dönecek mi?
GTO üretildigi için biraz ümitsizim ama…yeni camaro hakkinda daha geniş bilgi için:
-
27 Ağustos 2005: 20:27 #5751
piyuAnahtar yöneticierman selam,
ılk mesajı attığında gerçekten sevinmiştim ama bu linki gonderince hayallerim yıkıldı… 😥
Camaro üretimi kestikten ve Mustang 2005 modelini tanıttıktan sonra Mustang’teki nostaljiden modern bir arac yaratma fikri ile Amerika’da biri yaptı bu tasarımı…
bunun mavi renkte SS olan bir tipi daha var. Bircok internet sitesinde bu tasarımları herkes gercek sandı ve bu sekilde uretilirse kesin alırım gibi mesajlar gonderdiler… buyuk bir internet sitesi Chevrolet tasarımcılarından birine bu tasarımı inceletmis ve adam goruntu hos fakat üretilebilmesi icin cok fazla degisiklik yapılması lazım… surası burası hatalı filan demisti…
yani Camaro’nun geri dönüşü bence asparagas… hatta suanda SS ve SSR’da varki ben hic uretilme ihtimali vermiyorum… ama cok istiyorum o ayrı… hatta cok guzel birsey cıkacagına da eminim ama cok zor iste…
-
28 Ağustos 2005: 06:01 #5752
LowriderKatılımcıgeçn aylarki hot rod magazine de chevroeltten birisi yeni bi spor araba yapmamız lazım ama bu yeni nesil bi camaro olmıcak falan yazıyodu.
-
28 Ağustos 2005: 09:27 #5753
AnonimZiyaretçi -
29 Ağustos 2005: 15:08 #5754
atilaKatılımcıMerhaba siteye yeni üye oldum ve çok beğendim. Yeni camaro ile ilgili olarak ben de birkaç şey söylemek istedim; öncelikle amerikalıların retro tasarımın tuzağından kurtulacakları günü dört gözle bekliyorum zira geçmiş ne kadar güzel olsada hep onunla yaşanmaz ikincisi tasarımcıların ve firmaların eskinin mirasını tüketmeden, ona atıfta bulunarak önc tasarımlar ile heyacan verici ürünler ortaya koymaları gerekiyor ki hatırlanabilsinler aksi takdirde ancak orjinal olan hatrlanacak gerisi sadece onun komiği olarak kalacaktır. Bu çerçevede yeni mustang ve yeni camaro’yu işin kolayına kaçış olarak değerlendiriyor ve Allah akıl fikir versin diyorum
-
29 Ağustos 2005: 17:02 #5755
ErmanKatılımcıArkadaşlar pontiac’a sordum; mailime cevap geldi; aynen:
Dear Erman Erkalaycioglu,
Thank you for contacting şe Pontiac Customer Assistance Center. I appreciate
you taking şe time to write us in regards to şe Pontiac Trans Am and Chevrolet
Camaro.There are no plans at şis time to bring back şe Camaro or şe Trans Am.
General Motors has always prided itself on building quality products. Your
input is vital to General Motors as we look ahead to production of future
models.General Motors’ plans for şe future are exciting. I wish I could share şose
plans wiş you, but it is traditional in şe automotive industry to keep all
details confidential until şe public announcement is made.Visit our Website often for updates and şe latest information on current and
concept vehicles.If you should need to contact us in şe future, simply reply to şis message or
call our Chevrolet Customer Assistance Center at 1-800-222-1020. Customer
Relationship Managers are available Monday şrough Friday from 8:00 a.m. to
11:00 p.m., Eastern Time.Again, şank you for contacting Pontiac.
Sincerely,
Gina Guerin
Customer Relationship Manager
Pontiac Customer Assistance Center -
29 Ağustos 2005: 17:09 #5756
ErmanKatılımcıBence Mustang’e meydanı boş bırakmayacaklardır…
Ama Chevy’nin buna olan cevabını merakla bekleyecegiz…
Pontiac’ın GTO’su da 2004’te satılmaya başladıgından iptal edilmez en fazla kasa degişikligine gider bikaç yıl sonra…
Yani mantık böyle diyor ama gönül F-body dönsün diyor… -
30 Ağustos 2005: 09:11 #5757
emrekaanKatılımcıbende bir kaç tasarım var camaroyla ilgili..
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0312phr_fifşgen_01_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0312phr_fifşgen_02_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0312phr_fifşgen_03_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0312phr_fifşgen_04_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0409phr_camaro_13_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0409phr_camaro_12_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[img:d47d9af5c5]http://popularhotrodding.com/features/0409phr_camaro_01_z.jpg[/img:d47d9af5c5]
[/img]
-
30 Ağustos 2005: 12:58 #5758
ErmanKatılımcıÇncelikle, Atila hoşgeldin çok güzel söylemişsin sana katılıyorum..
Emre Kaan bunlar Piyu’nun bahsettigi Camaro’lardan olmalı…
Bir kısmını daha önce görmüştüm…Bir de şöyle bir şey var:
Gönderdigim mail de Camaro’nun üretilecegini duyunca çok heyecanlandim vs. dedigime karşılık
GM’in planları heyecan verici diye cevap geldi yani aynı kelimeyi kullanmış..Ama araba üretilmeden ve tanıtılmadan bunu sana açıklayamayız diyor. Buna göre bence ;
1-ınternet sitelerinde tekrar patlak veren bu yeni Camaro haberi gerçek olabilir ama siteler fotoları eski 2002-2004 arasında yapılan tasarımlardan koymuş olabilir.
2-Camaro yerine başka güzel bir model araba fuarlarında görücüye çıkabilir -
30 Ağustos 2005: 21:08 #5759
piyuAnahtar yöneticiErman GM’in sana bu cevabı vermesi normal… bir plan olmasa da aynısını yazarlardı…
bu benim gordugum ve herkesin ilgisini ceken tasarımlar dogru… birde kırmızı farları kapalı olandan var… birara gonderirim…
-
30 Ağustos 2005: 22:45 #5760
ErmanKatılımcıSanırım kendi kendime gelin-güvey oluyorum..
Yine de ocaktaki Detroit’i merak ediyorum..
Hayırlısı olsun… -
31 Ağustos 2005: 22:42 #5761
illetyusKatılımcı[b:e89979e778]SADECE SAHSI FIKRIM……[/b:e89979e778]
[b:e89979e778]Bence bu resimler ve tasarimlar GM in kendi cizimleri ve planlarinda boyle birsey var……..[/b:e89979e778]
Birincisi, Ford tek basina olmasina ragmen GM catisi altindaki Cherolet ve Pontiac a ezelden beri rakiptir ve bu hic bitmez.
Yillar sonra kalkipda gorurgormez sakadanak 67 fastback’ i cagristiran cagdas bir modelle gundeme oturunca ve bu tasarim tahminlerin uzerinde bir ilgi gorunce….Ikincisi, Camaro yu bitirdikden sonra su anda Chevrolet in bu kategoride bir arabasi kalmayinca….
( Covette i saymiyorum, cunki o cok farkli bir noktada )Chevrolet in bu konuda birseyler yapmasi sart….! Yoksa pastanin SportCoupe tarafindaki payi tamamen Ford a birakmis olacak.
[b:e89979e778]Bence su anda GM, Ford un uyguladigi taktigi biraz hizlandirilmis olarak uyguluyor…..![/b:e89979e778]
Ford efsaneyi yeniden canlandirmak icin 60 saniye filmini 2000 yilinda yeniden cekti yada cektirdi. Filme karsi olan ilgi yada ilgisizlik aslinda bir nabiz yoklamasi idi. Sonra biraz daha bekledi bir kac kucuk firmanin Eleanor kopyalari yapmasini ve bunlara gelen talep miktarini izledi ve kesin emin oldukdan sonra 2005 yilinda bombayi patlatti.
Dikkat ederseniz 2005 Mustang yeni filmdeki Eleanor un sanki bir kac sene sonraki gelistirilmis hali gibi…..!
Yani genel hatlar filmdeki araba.GM su anda bu tasarimlari yapiyor cizimleri bir sekilde cok dolayli yoldan internet ortamina yayip (sizdirip) nabiz yokluyor….Daha sonra elde edilen sonuclar dogrultusunda hareket edecek.
Dikkat edin… resimlere baktiginiz anda direkt olarak 67 Camaro versiyonlarini goruyorsunuz…..
Ford un uygulamasindaki gibi, Sene secimi bile ayni….! -
31 Ağustos 2005: 23:02 #5762
piyuAnahtar yöneticihmmm enfes bir komple teorisi… tabiki olasılığı var… benim yazdıklarım ne kadar dogru ise bu da o kadar dogru olabilir…
🙄 -
1 Eylül 2005: 07:05 #5763
illetyusKatılımcıEski aliskanlik iste naaparsin….. 😆
Kurcaliicak olsan bende daa ne K.teorileri var…Adminim…. 🙄
😆 😆
Ustelik GM in verdigi cevap son derece lastikli !! Nereye cekersen oraya uzar…
Ama bu cevabin icinde kesin olarak :
“tasarimlarimiz bunlardan farkli bir dogrultuda” temasi yok…!! 🙄 🙄 -
1 Eylül 2005: 08:04 #5764
AngelusKatılımcıDoğruyu söylemek gerekirse çizimlerdeki bu model beni pek sarmadı Camaro’nun eskiye dönme fikri beni acaip rahatsız etti sebepte 74-2005 arası Mustangler zaten albenisi olmayan ölü projelerdi tutulmadılar fakat Camaro özgün, çağdaş tasarımlarla her zaman kendinden bahsettirdi ve modelleri her zaman üretim yılının ilerisindeydi.
Peki ne yaptı Mustang? Tek atımlık bir barutu vardı ve onu kullandı , tamam benimde hoşuma gidiyor yeni Mustangler ama 5 sene böyle idare etti günü kurtardı diyelim peki ya bundan sonrası?? Challenger görünümlü Mustangmi veya 70 görünümlü 2010 model mustangmi
Kusura bakmayın ama bu tamamen FORD’un kolaycılığa kaçması gibi geliyorBence Camaro tamamen kendine özgü yeni bir tasarımla günümüz spor otomobilleriyle rekabet edecek tamamen yeni bir model çıkarmalıdır.
-
1 Eylül 2005: 08:16 #5765
emrekaanKatılımcıaçıkçası bende illetyus gibi düşünüyorum. camaronun rakiibi ford mustang di. ford mustangin son jenerasyonunun tutulduğunu görünce gm de aynı kozu oynuyor ve o da ccamaroyu eski haline geri döndürüyor. yani bencede gm fordun taktiğini uyguluyor.bence bu proje çok tutulacak…
SAYGILAR EMRE KAAN
-
1 Eylül 2005: 08:47 #5766
AngelusKatılımcıPek zannetmiyorum 75 ten sonra Camaro için ne rakip kaldı nede rekabet olsa olsa tek rakibi küçük kardeşi transam olur bu arada bir baksana 80’li – 90’lı modellerine Mustangin
birde Camaro’nun ….dediğimi anlarsın.. -
1 Eylül 2005: 09:23 #5767
piyuAnahtar yöneticiben Camaro en azından 4-5 yıl geri donmez derim… bir marka bir modelini üretimden kaldırıcam diye soylediginde bunun sonuclarını planlamıstır… 1967 yılından 2002 yılına 25 yıl kesintisiz üretim yapmıs bir aracı uretimden kaldırmak cok zor bir olaydır… devamlılık cok onemlidir… corvette 1953 yılından beri uretiliyor… tabiki buda bir guc veriyor…
ben satıslarının gercekten kotu oldugunu ve firmanın zarar varsa uretim yapmadıgını dusunuyorum… uretime tekrar baslaması icin gercekten cok buyuk bir talep gelmesi lazım ki olsun… yoksa keyfi olarak 3 yıl piyasadan cekilelim, geri donusumuz muhtesem olacak diyemezler… 2002 modelden devam ederlerdi boyle bir planları olsa…
-
1 Eylül 2005: 14:39 #5768
ErmanKatılımcı55 Chevrolet çıkana kadar Ford en hızlı arabaları yapıyordu..
Bonny&Clyde da 30’larda Ford larla polisten kaçmayı tercih ediyordu..Mustang, Camaro dan ve Firebird ten önce piyasaya sürülmüş, dünyanın en sevimli arabalarından biri..ilk göz agrısı diyebiliriz..
Genel olarak satışlarda Mustang, F-body leri sürekli geçti..
1966 da Mustang Amerika nın en çok satan 2. arabası oldu.. O yıl en çok tabi ki ımpala sattı..
Camaro tek başına, Mustang’i 1977, 1978, 1982, 1983, 1984 ve 1985 te geçti..
Camaro en çok 84 de satıldı.. 261.000
92, Mustang in en kötü yılı.. 60.000
Sadece 91 ve 92 de Mustang satışları 100.000 in altına düştü..Tabi bu yıllarda F-body ler toplamda geçti..
Son zamanlara bakarsak.. 97 de toplam F-body satışları Mustang i geçti.. Mustang 108.000 sattı-3. en kötü satışları
Camaro nun en kötü yılı 2001 – 29.000
Firebird ün en kötü yılı 2002 – son senesinde 20.000Çnceleri yeni jenerasyon F-body ilgi uyandırdı.. GM Canada da yeni bir fabrika açtı..kapasite: 100.000…
Fakat 96 da satışlar birden düştü.. ort. yılda 30.000 Firebird satılırken Camaro 40.000 lerde seyrediyordu..Sonuçta 2002 de üretim durdu..
-
3 Eylül 2005: 11:28 #5769
illetyusKatılımcıKolayciliga kacma anlaminda Angelus a tamamen katiliyorum…!
Keske o burnundan kil aldirmayan tasarimcilar hic bir etki altinda kalmadan tamamen kendine ozgu ve yepyeni bir sey yaratabilselerdi….
Gerci onlara kizmamak lazim, hic bir zaman kafalarinda yarattiklari modelleri patron ve muhasebe engellerini asarak tam olarak kagida dokemezler…Dokselerde uretime gecmez…..: )Ama soyle bir durum var ;
Chevrolet sanirim ayni yada benzer taktigi uygulamak zorunda….
Ister hakli yada dogru olsun ister olmasin belirli donemlerde tuketicilerin egilim gosterdigi bazi seyler oluyor…
Bu aslinda bir cesit “farkinda olmadan yonlenme”,“….havaya sokulma” durumu.
Ford belkide hic bir zaman GM sirketleri kadar cok ilan, poster Tv reklami yapmamis olabilir ama cok onemli bir nokta varki her zaman film sektoru ile cok kuvvetli baglanti icinde olmustur. Su anda ulkemizde yayinlanan bir reklamda gecen bir soz gibi, “ortulu reklam” taktigi her zaman ise yariyor ve dahada onemlisi hafizalarda cok daha kalici oluyor.
74 yapimi bir filmden 26 yil sonra bir tane daha yapiliyor ve iki kotu donem bitirmek gibi bir dezavantaji olan araba yeniden HIT haline geliyor….
Ve hedef kitle her zaman bu “zokayi” yutar…!( Bu arada bunlari yazarken otomobil olarak Mustang’ i kesinlikle kotulemiyorum )
Angelus unda belirttigi gibi, modelleri ile her zaman ileride olan ve begeni kazanan Camaro icin, bir “daha hizli daha ofkeli” yada “60 saniye” tarzinda film yapildigini bir dusunun…..
Hem yeni kusakdan bu arabalarla tanisacak olanlari hemde onceki kusakdan ozlem duyanlari kapsayacak bir Camaro firtinasi esmezmi….
Bununla birlikde uretimi durmasina ragmen ! guncelliginden en ufak bir sey kaybetmeden internet ortaminda belkide en cok Web sitesine, dokumana ve ulasilabilir bilgiye sahip isim Camaro….
Insanlar su donemde boyle bir yontemle otomobil secme havasi icine sokulmusken, dogru yada yanlis olsun eskiyi modernize etme taktigi tutmusken…., gizli reklam, internet potansiyeli ve cagdas-nostalji modeli yaratma uclusunu kullanmamak pek akillica olmaz….
Tabii pazarin bu tarafindan vazgecilmediyse.!!Tamamen tahmin ama, Camaro yu bitirdikten sonra Chevrolet yada GM olarak tum iletisim yollari ile aldiklari tepki boyutunu dusunmek bile istemiyorum….
Bence yaptiklari hatanin farkina gec vardilar ve su anda kazi nasil cevirelimde yanmasin diye geri donus yolu ariyorlar.
Evet, ekonomik ortam tum dunyadaki sirketler icin kritik durumda olabilir….Bir modelin satis rakamlari cok dusebilir. Ama yinede “hic bir zaman adi kotu anilmamis ve 67 den 2002 ye kadar kesintisiz gelmis” bir araci uretimden tamamen kaldirmak hic akillica degil. Ustelik “musteri psikolojisi” denen bir nokta varki bunu ne anketle olcebilirsin nede satis yuzdesiyle!
Camaro nun maliyeti cok yukselmis olabilir, dogrudur. Ama bu araci devam ettirmenin caresi yok degil.
Ki bunun ispati, ozellikle 1975 senesinde yasandi !
Yeni emisyon kanunlari, buyuk petrol krizi ve hatta daha da kotusu bu araclari hiz tutkunu gencler aliyor ve kaza riski cok diye bazi marka ve modellerin [b:20431d48ba]sigorta kapsamindan cikarilmasi[/b:20431d48ba]….evet yanlis yazmadim…gibi unsurlar yuzunden sadece Amerikada degil tum dunyada millet bu arabalardan elini ayagini cekerken, 2002 yilina kadar gelindiyse, su donemdeki hafif ekonomik sarsintilar yuzunden hala begenilen bir arabanin uretimine son vermenin tek bir adi var…..Salaklik…!Ikinci alternatif ise, Chevrolet derki,
“Ben Camaro efsanesini tamamen kapattim kardesim oyle bir sey hazirliyorumki yer yerinden oynayacak…”….Keske…..Ama su anda tum dunyada “cabuk bikma ve hizli tuketme” hastaligina yakalanmis olan musteriyi memnun etme ve dahada onemlisi bu performansi devam ettirebilme riski cok fazla.
Benimde hic hosuma gitmiyor ve bu tip sirketlere bunu yakistiramiyorum ama galiba Chevrolet inde Ford gibi bu taktigi uygulamasi en azindan su donem icin kacinilmaz gibi geliyor.
-
3 Eylül 2005: 12:13 #5770
ErmanKatılımcıBu Camaro&Firebird 72de tahminlerinden çok az sattı
ve az daha bu yeni sayılabilecek proje rafa kalkıyordu..
Ama devam kararı aldılar ve başardılar..
Tarih tekerrürden ibaret..
ve bu kez ne yazıkki tarihi anımsamadılar… -
11 Ocak 2006: 21:24 #5771
ErmanKatılımcıDetroit Auto Show 2006
Official photos: 2009 Chevrolet Camaro Concept
[img src=”http://automobilemag.com/auto_shows/naias_2006/0602_mjd_chevy_camaro_01_445.jpg”%5D%5Bimg src=”http://automobilemag.com/auto_shows/naias_2006/0602_mjd_chevy_camaro_05_445.jpg”%5D%5Bimg src=”http://automobilemag.com/auto_shows/naias_2006/0602_mjd_chevy_camaro_02_445.jpg”%5D%5Bimg src=”http://automobilemag.com/auto_shows/naias_2006/0602_camaro_ofsk_02_445.jpg”%5Dfotograflar: http://www.automobilemag.com/auto_shows/naias_2006/0601_chevrolet_camaro_concept/
-
11 Ocak 2006: 21:25 #5772
ErmanKatılımcıFotoları ekleyemedim kusura bakmayın..
Buraya tıklayın: http://www.automobilemag.com/auto_shows/naias_2006/0601_chevrolet_camaro_concept/
-
14 Ocak 2006: 01:56 #5773
AngelusKatılımcıTek kelime ile söylemek gerekirse REZALET…. GM’nin neden battığı bu modelle neden battığını anlamam hakikatten daha kolay oldu!!!!
3. ve 4.gen modelleri ve bu resimleri gösterdiğim arkadaşlar eski modeller bundan daha modern dediler…
SıTE YÇNETıMı OLAYA EL KOYUN GM’YE DOÐRU YOLU GÇSTERıN !!!
-
16 Ocak 2006: 00:33 #5774
Tümer ARCANKatılımcıarkadaşlar bende katılıyorum. önceden dedğim gibi bu retro tasarımlar. geliştirme konusunda ve daha sonra çıkacak jenarasyonlar açısından tasarımcılığı bi düşünce kıtlığına sokar. çünkü nasıl ki ikinci jenerasyon camaro ilkinin tarzının dışına çıkmadan onun ışığında çizilmiş yeni çizgilerden oluşuyosa bu 3. , 4. jenerasyonlarda da böyle gitmiştir.şimdi 69 a benzer bi camaro çıkaracaksın sonradan çıkardığın hem 69 dan fazla kopmamalı hemde 2. jenerasyona benzememeli, üstelik farklı bişey de pat diye çıkarılsa bu camaro mu diye sorar insanlar. ne yapacaksın sırayla tüm jenerasyonların modernize şekilde yeniden çizilmiş versiyonlarını mı yapacaksın. (bir devrin tekrarı yani) yoksa çok güzel ve kaslı bir tasarım. ama devamlılık açısından sıkıntı yaratır bence.halbu ki 2001 camaro yu geliştirsen, daha doğrusu; 2001 in üstüne diğer bir jenerasyon yapsan çok daha mantıklı olur.
-
16 Ocak 2006: 04:47 #5775
XLR-VKatılımcıAngelus’un avatarindaki model cok daha guzel olmakla beraber resimlerinin inceledigim model de cok fena sayilmaz ama cok daha iyiside yapilabilirmis .
Su retro dizayn hic sevmedigim bir sey gecmis gecmiste kalir maalesef bir Chevy modeli de( simdi adini hatirlayamadim) sanki ’30 model bir araba gibi duruyor . Ama bu retro anlayisi diger markalarda da var mesele Plymouş Prowler bunun oncusu oldu keza Chrysler’in bir modelide .Bir de Lincoln Continental’in 62 model yili sanirim daha once esinlenmis pardon adeta klonlanmis -
14 Ocak 2007: 23:17 #5776
ErmanKatılımcıbu.. bilindigi gibi camaro concept
-
14 Ocak 2007: 23:18 #5777
ErmanKatılımcıcamaro yu gören fanatikler bunları çizdi
-
14 Ocak 2007: 23:20 #5778
ErmanKatılımcıçünkü camaro varsa firebird trans am de olmalı diye düşündüler
-
14 Ocak 2007: 23:21 #5779
ErmanKatılımcıDıKKAT DıKKAT ÇOK ÇZEL BUNLAR!!!
-
14 Ocak 2007: 23:22 #5780
ErmanKatılımcıconcept
-
14 Ocak 2007: 23:24 #5781
ErmanKatılımcıSon üç resmi yapan çocuk.. Bu resimlerinden sonra, artık GM’in onunla ilgilendigini, artık GM için çalıştıgını duydum Amerikada Otomotiv okuyan bir arkadaşımdan…
Bakalım Firebird&TransAm geri gelecek mi… -
15 Ocak 2007: 17:13 #5782
piyuAnahtar yöneticierman hiç olmadı….
siteyi takip etmiyorsun demek…
-
16 Ocak 2007: 00:33 #5783
ErmanKatılımcıpiyu wrote:erman hiç olmadı….siteyi takip etmiyorsun demek…
Piyu farkındayım yeni Camaro’nun… Hatta ilk kez 2006 şubat ayında Detroit’te göstermişlerdi. 2007 Detroitte ise convertible versiyonunu ilk kez görüyoruz. Benim “Yeni Camaro” başlıgı altında yazmamın sebebi Camaro ve Firebird’ün kardeş olması… Benim demek istedigim yeni Camaro tanıtıldıktan sonra Firebird fanatikleri de “Camaro varsa Firebird de vardır” dediler.. ve kendi başlarına çizimler yaptılar Camaro conceptten yola çıkarak -çünkü GM maliyet nedeniyle benzer kasa ve parçalar kullanıyor- GM’in bu çizimlerden haberi olmuş ve üzerinde ugraşılıyormuş bu çizimleri daha ileri götürmek için…
Benim son koydugum resimler biraz daha oynandıktan sonra üretilmesi muhtemel… nabız yoklamaya yönelik “Firebird & TransAm” çizimleridir…
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.