Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Bilgilerinizi Paylaşın › forum
- Bu konu 12 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 19 yıl 7 ay önce
faceless tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
31 Mart 2005: 11:16 #182
cceylanKatılımcıForumları sadece yazmış olmak için ya da uzmanlığa ulaşmak için sürekli kullanmak bana hiç doğru gelmiyor. Bu anlamda gerçekten önemli şeyler yazanları takip edemez olduk. Bu çok rahatsız edici. Bunu söylemek bana düşmez ama forumları lütfen gereksiz yere kullanmayın….
-
31 Mart 2005: 11:28 #3502
emrekaanKatılımcıbende o arkadaşları kınıyorum. onlar yüzünden siteye bir gün girilemedi…
-
31 Mart 2005: 11:42 #3503
piyuAnahtar yöneticiemrekaan kimi neden kınıyorsun anlamadım ama sitenin calısmaması hosting firmasına baglıydı… server’larında sorun cıktı..
-
31 Mart 2005: 11:44 #3504
emrekaanKatılımcıben mustangfastback’ı kınadım. site onun yüzünden kapandı sandım. ok.
-
31 Mart 2005: 12:23 #3505
cceylanKatılımcıvalla açıkcası ben emrekaan sana söylemiştim….
bence biraz sakin ol, camaro da alırsın, corvette de alırsın yeter ki biraz sabırlı ol. -
31 Mart 2005: 12:28 #3506
emrekaanKatılımcıbana mı?? 😳 iide ben uzman olmak için yazmıyorum ki.. yemin ederim. istersen piyu’ya söyle benim tüm yıldızlarımı alsın. ben buraya uzman olmak için değil, sizinle dert ortağı olmak için geliyorum. beni neden hep yanlış anlıyosunuz?? 😥
-
31 Mart 2005: 12:30 #3507
Pontiac301Katılımcıyaşın kaç emre???harbi çok gerginsin
-
31 Mart 2005: 12:32 #3508
emrekaanKatılımcı15.. 😥
-
31 Mart 2005: 12:34 #3509
facelessKatılımcıemre kaan yok kimse sana uzman olmak icin yazıyorsun demiyor zaten; konuyu farklı anlama…Sadece bir konu hakkında bilgisi olanlar yazsın manasında söylenmis birşey o.
yoksa herkez ister corvetti camarosu olmasını..Kimse kimseyide suclamıyor kesinlikle..Ama şu bi gercek teşk.ler sağolasın gibi mesajlar atınca forum boş yere doluyor ve konu birden alakasız yerlere kayıyor…onu belirtmek icin söylenmis birsey..Hepimiz ben dahil Amerikanlar hakkında bilgilerimiz paylasmak ve dostluk amaclı giriyoruz siteye…..Ama bilmediğimiz konu hakkında yorum yaparsak yada konunun gidişini değistircek seyler yazarsak konuyu acan arkadasımız istediği bilgiyi edinemiyor….Kesinlikle yanlıs anlama olmasın..Uzmanlık icin yazıyorsun demiyor kimse sana…Sakın he öyle biseyi aklına bile getirme lütfen…. Benimde bilmediğim konular oluyor ben ya internetten arastırıp ona göre cevap veriyorum yada bulamıyorsam yorum yapmıyorum, bilgi paylasıldıkca güzeldir ama doğru bilgi olduğu zaman…Herzamanda seni burada görmek istiyorum ayrıca..kırılma darılma yok…. -
31 Mart 2005: 12:38 #3510
emrekaanKatılımcıben darılmadımda, 2-3 gündür böyle şeyler olduğu için ve bu siteyi benimsedigim için panik oluyorum. ve üzülüyorum.
-
31 Mart 2005: 12:40 #3511
Pontiac301Katılımcıgergin yaşlardasın….
-
31 Mart 2005: 12:44 #3512
cceylanKatılımcıemrecim
sana emrecim diyorum çünkü senin 2 katından bile daha yaşlıyım.
Çncelikle olayı gerçekten yanlış anlama yaşın daha çok küçük, o yüzden kimse seni birşey bilmiyorsun diye yargılayamaz. Hatta sizin nesil çok şanslı. Bizim ilk amerikan araçlarımızı aldığımız zamanlarda internet yada herhangi bir iletişim aracı olmadığı için çok kucaktan geçtik. 10 krş parçayı 100 liraya aldığımız zamanlar oldu. forumlar için mesala bir arkadaşım dün bir yazı yazmış sen herşeye her konuda cevap verdiğin için o yazı çoktan tarih olmuş. Bana okudun mu dedi, ben görmedim bile. O yüzden senden rica ediyorum herşeye her konu başlığına cevap verme. Son mesajar takip edilemez bir hal aldı sadece onu söylemek istiyorum… -
31 Mart 2005: 12:47 #3513
facelessKatılımcıforumlara geri dönelim artık diyorum ben.Sadece Amerikan Arabaları…
Konuyu kitliyorum yoksa konu uzuyor….
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.