Ana Sayfa Forumlar Teknik Bilgilerinizi Paylaşın 70 DUSTER hakkında genel bilgi pls

• Bu konu 15 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 19 yıl 7 ay önce ozz tarafından güncellenmiştir.
15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      evrandalcali
      Katılımcı

ya ankarada 70 model bi duster buldum.cok diri görünüyo.sahibi ölmüşŸ karısıda satmak istiyormuşŸ.bende haliyle almak istiyorum.ama fazla bir bilgim yok araba hakkında.sadece 6 silindir ve 3500 cc oldugunu biliyorum.daha fazla bilgisi olanlar varsa paylaşŸalım.ha bide arabaya 8.000 YTL istiyor DEÐER Mı???şŸimdiden teskürlerrr… 😉

Pontiac301
      Katılımcı

Mustangin cobra diye bir optian versiyonu var…Cobraya sahip olmak istemiyorsan sakın bulaşŸma…BaşŸın dertden kurtulmaz….

piyu
      Anahtar yönetici

mehmet mesajlar karışŸmışŸ sanırım…

“evrandalcali” gecen gunde bu soruların benzeri(genel olarak amerikan satın-alma ile ilgili) sorulmuşŸtu, uzun zamandır yazmak istedigim bilgileri siteye ekledim, istersen önce onu oku (umarım bilmediğŸin bilgiler vardır)

Ama şŸuanda aklıma hemen gelen PlymouşŸ Duster’ın az bulunan bir marka-model olması neticesinde çıkma parçasını bulmanın neredeyse mümkün olmadığŸı. Ama Amerika’dan getirtebilirsin tabiki…

Kasa olarak (zevkler renkler tartısılmaz) benim cok begendigim bir kasa olmamasına ragmen tek kapı olması bile bircok eksigi kapatabiliyor… ne kadar performans istiyorsun bilemiyorum ama 6 silindir bir V8 gibi olmayacaktır…

Amerikan’ın fiyatı yoktur… sana uygun ise iyi fiyat değŸilse pahalıdır… 😉

Burcak
      Katılımcı

Duster’ın amerikada bile pek parçası bulunmaz yaw… Ben hiç öyle bi “Duster kataloğŸu” filan görmedim! Ama yanlışŸ yönlendirmiyim tabi…
      Yani Camaro’nun bile bazı parçalarını aftermarket olarak bulamıyorum. Duster çok zor. Barracuda’ya benziyor galiba, belki onun parçaları uyar.

Araba ancak çok iyi durumdaysa 8 milyar edebilir, yanılıyor muyum? 8 silindir de değŸil. Yine de şŸekil olarak güzel araba. Almaya karar verirsen odtü kütüphanesinde o arabanın “Chilton’s repair and tune up guide”i olacak, bir araşŸtır.

roadrunner
      Katılımcı

Türkiye’de mopar arabaya binmek zor tabiki ancak o arabayı biliyorum.
      Sahibi rahmetli çok severdi arabasını ve çok iyi durumda bir araba. AdamacağŸız ölmeden 1-2 hafta önce döşŸeme yaptırmışŸtı arabaya biz de o döşŸeme atölyesinde tanışŸmışŸtık. çok güzel araba, 6 silindir ama mopar 6 silindirleri en sağŸlam üretimlerdir. gm 6 sı gibi cacık çıkmaz. kendimindinden biliyorum. Bence çok farklı ve karakter sahibi bir araba . çok fazla yok . Parça sıkıntısını çözerim diyorsan düşŸünmeden al.

Pontiac301
      Katılımcı

GM in 6 silindirli makinası cacık olduğŸu için yollarda yıllardan beri bu kadar çok var…Gm makinasıyla ilgili yorumuna hiç katılmıyorum!!!

[quote:30bdf75255=”roadrunner”]Türkiye’de mopar arabaya binmek zor tabiki ancak o arabayı biliyorum.
      Sahibi rahmetli çok severdi arabasını ve çok iyi durumda bir araba. AdamacağŸız ölmeden 1-2 hafta önce döşŸeme yaptırmışŸtı arabaya biz de o döşŸeme atölyesinde tanışŸmışŸtık. çok güzel araba, 6 silindir ama mopar 6 silindirleri en sağŸlam üretimlerdir. gm 6 sı gibi cacık çıkmaz. kendimindinden biliyorum. Bence çok farklı ve karakter sahibi bir araba . çok fazla yok . Parça sıkıntısını çözerim diyorsan düşŸünmeden al.[/quote:30bdf75255]

Chevy_Killer_89
      Katılımcı

Maslak sanayi sitesinde bitane 70 ti sanırım duster gordum 4 kapı boyadan yenı cıkmıstı yesile boyanmıstı gorunumu falan cok guzeldi

Pontiac301
      Katılımcı

Bizimde bir abimiz duster topladı parlament mavisi… 2 kapı…adamcağŸız amerikadan çıkma stoplarını bulmuşŸ getirtmişŸ..Stoplar geldiğŸinde okşŸuyodu…Bulana kadar anası ağŸlamışŸ…ama arabası çok düzgün….

roadrunner
      Katılımcı

😉 dostum gm in 6 silindir makinası Türkiye ye en çok gm geldiğŸi için var. 250cid L6 motorların piston pimlerinden gelen dizel rölantisi gibi şŸakırdamayı mopar 6 silindirlileri yapmıyor. Bunu da kime sorsan söylüyor. Şahsi fikrimi sorarsan GM 350 V8 i hiç bir motora değŸişŸmem. Ben bıktım 6silindir GM le uğŸraşŸmaktan. Bu güne kadar yaptığŸım masrafı 350 olsa kesinlikle yapmazdım. Ayrıca halen kullandığŸım L6 250 Nova için param yettiğŸi anda bir 350 alacağŸım veya satıp V8 bir Camaro alacağŸım.

Pontiac301
      Katılımcı

Bendede 2 Nova var.Piston piminden ses geldiğŸi için motor sıfırlandı.Şimdi problem kalmadı.Herhalde senin kullandığŸın makinada daha önce bir problem olmuşŸ olabilir.Çünkü benimde Camarom 6 silindirdi Novalarım desen öyle.Babamın novası desen oda 6 hepsi gayet sessiz.Buji yağŸ yağŸ filtresi hava filtresi ve benzin filtresi dışŸında ellemiyorum…

[quote:d8c6370a8f=”roadrunner”]:wink: dostum gm in 6 silindir makinası Türkiye ye en çok gm geldiğŸi için var. 250cid L6 motorların piston pimlerinden gelen dizel rölantisi gibi şŸakırdamayı mopar 6 silindirlileri yapmıyor. Bunu da kime sorsan söylüyor. Şahsi fikrimi sorarsan GM 350 V8 i hiç bir motora değŸişŸmem. Ben bıktım 6silindir GM le uğŸraşŸmaktan. Bu güne kadar yaptığŸım masrafı 350 olsa kesinlikle yapmazdım. Ayrıca halen kullandığŸım L6 250 Nova için param yettiğŸi anda bir 350 alacağŸım veya satıp V8 bir Camaro alacağŸım.[/quote:d8c6370a8f]

roadrunner
      Katılımcı

şŸanslı adammışŸsın abi sen. ıki tane motor değŸişŸtim. Yeniledim. Olmadı. arabam 76. şŸu an üzerindeki motor 77 nova dan alınma bi motor. (silindir kapağŸı ile manifold ayrı) yine ses, yine ses… Neyse senin Ventura nasıl, o kasa çok güzel bildiğŸim kadarıyla… isterdim öyle bi arabam olmasını…
      Sen kocaelinde ne işŸ yapıyorsun, ben ara sıra körfeze gelirim. görmek isterim arabanı

Pontiac301
      Katılımcı

Seninki biraz uğŸursuzluk galiba.ılk defa duyuyorum 250 ile ilgili problem.Benim venturam hiç ellenmemişŸ sökülmemişŸ bütün sticerları üzerinde asab bozacak gibi orjinal bir araba ama çürükleri var yapılıcak.Ben turizm sektöründeyim…. amerikanci@hotmail.com msn im… Her zaman beklerim…

[quote:e4f331f0c4=”roadrunner”]şŸanslı adammışŸsın abi sen. ıki tane motor değŸişŸtim. Yeniledim. Olmadı. arabam 76. şŸu an üzerindeki motor 77 nova dan alınma bi motor. (silindir kapağŸı ile manifold ayrı) yine ses, yine ses… Neyse senin Ventura nasıl, o kasa çok güzel bildiğŸim kadarıyla… isterdim öyle bi arabam olmasını…
      Sen kocaelinde ne işŸ yapıyorsun, ben ara sıra körfeze gelirim. görmek isterim arabanı[/quote:e4f331f0c4]

evrandalcali
      Katılımcı

arkadaslar hepinize tesekkür ederim.bayadır giremiyorum.dangozun biriyle trafikte kavga ettik ve cenemi 2 yerinden kırdı.o yüzdendir yani foruma girememem.aman arkadaslar cenenizi iyi koruyun.1 aydır sıvı içmekten ve kamışŸla beslenmekten imanım gevredi DUSTER a gelince araba sahibiyle baya bir pazarlık yaptık ama hepizininde dediğŸi gibi parca korkusundan bu arabaya girmekten vazgectim.ben en iyisi yine eskisi gibi trans am le falan ugrasayım.satılık yürüyebilecek temizlikte ucuz bi pontiac bilen varsa yardımcı olmasını diliyorum.herkese tekrar tesekkürler.

faceless
      Katılımcı

ArkadaşŸım öncelikle geçmişŸ olsun. Benim şŸuan bildiğŸim satılık pontiac yok ama duyarsam haberdar ederim.

Pontiac301
      Katılımcı

Kenerda restorasyon aşŸaması için 20,000 doların varsa sana uygun hesaplı pontiaclar var….

ozz
      Katılımcı

dostum gecmis olsun..harbi trafil terorune maruz kalmlssln..rastladlglmlz arabalar olursa yazlslrlz
      benimd msn cenk_ozgur@hotmail.com
      gorusuruz

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version