Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › 69 nova 4 kapı
- Bu konu 13 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 15 yıl 9 ay önce sschevyss tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
8 Mart 2007: 23:12 #891Mustafa YÜKSELKatılımcı
06 HA 707 plakalı 1 yıldır bilkent de yatmakta olan novaya talip oldum. babama ve üyemiz ozz abiye danıştıktan sonra sahibiyle görüşmeye çalıştım numaranın ucundaki abi araba yeğenimin o askerde ben sana babasının numarasını vereyim dedi ve ereğlide bir numara verdi aramadım. Bankaya gittim kredi şartlarını kounştuk faizleri düşük tutmak için maaşımı yüksek gösterip kısa vadede ödeme yapıcaktım :S sonra eve
akşam bir aile dostuna daha danıştıktan sonra almak niyetiyle tekrar aradım ve arabanın satıldığını öğrendim
3,300 e birine gitmiş. arabayı tanıyan alanı tanıyan varmı ben görüştüğüm kişiye sormayı unuttum. ayıp olur diye tekrar aramak istemiyorum
mutluluk çok yakındı
alana hayırlı olsun kazasız belasız kullansın
-
9 Mart 2007: 17:03 #12366piyuAnahtar yönetici
olsun, kaderinde var ise geri döner…
bana 2 kez oldu, 1’i amerikan’dı, cok begendim arabayı hemen alamadım, sonra resmen kendisi geldi bana…
-
11 Mart 2007: 01:55 #12367Mustafa YÜKSELKatılımcı
garip olan yanı 1 yıldır yatan arabaya talip oldum 1 gün sonra ankaradan birilerine danıştım ve ertesi gün uçtu :S özgür abi ankaradaki novaları severde onda var zaten geriye ankaradaki tanıdıklar kalıyo komplo bu
yanlış anlama özgür abi ben arkadaşın abisinden şüpheleniyorum
-
11 Mart 2007: 22:59 #12368oktaymarineKatılımcı
arkadaşlar..makulbir fiyata amerikan almak istiyorum…tavsiyelerinizi..bekliyorum
-
11 Mart 2007: 23:54 #12369Mustafa YÜKSELKatılımcı
bu novayı alanı bul ondan iste arabayı
şaka bi yana ilan tahtalarını kullanabilirsin yardımcı olmak isteyen birileri muhakkak olacaktır.
-
11 Nisan 2007: 14:53 #12370umitkarabodrumKatılımcı
olsun canını sıkma kısmet değilmiş
-
13 Nisan 2007: 02:26 #12371vesekizKatılımcı
Geçen yaz buna benzer bir olay yaşadım.RSmotors’dan 65 lacivert bir Mustang aldım.Bir genç ” bu rahmetli babamın arabasıymış,rengi sarıymış ve gelin arabası olarak resimleri var annemde” dedi.Hep benzetirler ve karıştırırlar Amerikanları ya,pek kulak asmadım.Ertesi gün eşimle Mustang’i seyredip çay içerken genç annesiyle çıkageldi.Gerçekten Mustang gelin arabalarıymış ve Kuzguncuk ta bize 600m mesafede oturuyorlarmış.Uzunca bir sohbetin ardından bana 98 model bir Saxo VTS verip,Mustang’i alıp gittiler.Çok iyi dostlar edindim ama halen VTS’yi satamadım:)
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3655363 -
14 Nisan 2007: 00:56 #12372Mustafa YÜKSELKatılımcı
geçmiş olsun ama saygı değer bi davranış. tebrikler
-
14 Nisan 2007: 01:41 #12373piyuAnahtar yönetici
kadıkoy’de visne sokak’tan siyah 1977 camaro’m ile geciyorum… trafikte dur kalk yaparken yolda adamın teki surekli gulerek bakıyor… neyse yanında gelince hemen cama yaklastı… bendede bundan vardı dedi… allah dedim kimbilir ne bomba cıkacak “camaro mustang” diyen mi yoksa baska bir bombamı derken adam ama bendeki ankara’daydı ve rengi turuncu’ydu dedi… o sırada trafik acılıpta, devam edince jeton dustu… benim aldıgım kisi adana’lıydı ve 11-12 yıl onda adana’da ve istanbul’da durmustu…daha oncesinde araba ankara’daymıs ve orjinal rengi turuncu… cok nadir bir renk oldugundan sanırım arabanın ilk sahibi o adamdı
-
15 Nisan 2007: 01:30 #12374the_judgeKatılımcı
hoş bi tesadüf olmuş
-
15 Nisan 2007: 23:25 #12375Mustafa YÜKSELKatılımcı
tabi adamla sohbet edemedin dimi piyu
bu amerikncılık mükemmel bişey ya
-
16 Nisan 2007: 00:40 #12376piyuAnahtar yönetici
etmek isterdim… neden böyle oluyor bilemiyorum ama herkeste aynı durum sözkonusu…
dün yakın bir tanıdıga siteye gelen ilandan 1973 Challenger aldık bana ilk söylediği arabanın 3 sahibi olmus ve ilk sahibi Nihat Eczacıbası’ymıs… her amerikancı arabasına daha onceden kim binmis, ne sekilde binmis, neler yapmıs, neler yasamıs kesin merak ediyor…
ne ilginc bir paylasım bilemiyorum…
-
16 Nisan 2007: 15:43 #12377Mustafa YÜKSELKatılımcı
ne güzel duygular dimi ya
-
15 Şubat 2009: 23:41 #12378sschevyssKatılımcı
benimde başıma bunun aynı olay geldi sanayide arabanın bakımdan çıktığı zaman,
kısa boylu kelcene bi adam geldi çamurluğa taak taak iki tane şamar yerleştirdi,heeey gidi şavrole beee dedi. :blink: noluyo lan dedim, niye kaportaya sokmadın bunu, motorun şusunu busunu yaptırdınmı diye sayıyıo, bende alla alla adam ne biliyosa ağrızasınıbunun diye geçiriyorum içinden, bende motordan yeni çıkarmıştım arabayı, adam arabanın eski sahibiymiş, ben tanımıyorum tabi, sonra tanıştık adamla garajındaki diğer AAlardan falan bahsettik yolumuza ayrıldık gittik
koskaca 40 yıl kimlerin kimlerin anıları gömülü sonuçla bu makinelerde,
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.