Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › Sonu hüsran
- Bu konu 5 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 16 yıl 9 ay önce zimazima tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Ocak 2007: 06:30 #82868CmRKatılımcı
geçtiğimiz 2006 yazının ağuştos ayıydı ve ben bütün hafta sanayide arabayla uğraştım cumartesi sabahı tüm sorunlar çözülmüştü ve ben çeşme’ye doğru yola çıktım… Yolda herkes bana bakıyordu normalde hepimiz buna alışığız ama bi garip bakıyorlardı, aynı komedi filmlerindeki gibi kafa üstünden kafa çıkıyordu dönüp dönüp bakıyorlardı. Aracın üstünde ki şeritleri de perşembe günü çektirmiştim bu kadar dikkat çekiceğini hiç zannetmiyordum. Tabi ben birden havalara girdim klimayı kapattım camımı açtım yaktım sıgarayı bı elim dışarda bi elim direksiyonda gidiyorum 1-2 kişi arka tarafımı işaret etti ben anlamadım şansıma hiç de kırmızı ışığa takılmıyordum ve alsancakta 1 tanesine takıldım 3-4 saniye içinde insanların bana niyee öööööyle baktıkları anlaşıldı aracın her yerinden duman çıkıyormuş meğer ama ben hareket halinde anlamıyormuşum kokuda yoktu ortada ama durunca shifterın arasından bile dumanlar çıkmaya başladı.Tam moda girmiştim ama sonu hüsran oldu, meğer govarnor kapağının pim’i oynamış yağ sızıyormuş ve egsozda yanıp duman yapıyormuş tam kırmızı da durduğum da da govarnorun kapağı cıkmış ve butun yağ boşalmış ne kadar güzel ama diy mi?
-
3 Ocak 2007: 06:39 #11912Ýbrahim Gürkan GÜLKatılımcı
araban içinde, karizman içinde geçmiş olsun=)
-
5 Ocak 2007: 06:33 #11913auyilmazKatılımcı
Gecmis olsun, bunu yasayan cok arkadasimiz oluyor, kolay degil…
Bozuntuya vermeseydin bari, bir kac sekil sinirlenme hareketi ile karizmayi kurtarabilirdin, ben genelde oyle yaparimda. Hatta karizmaya karizma kattigi anlarda oluyor.
Arabayla ugrastim derken sadece arada ugrayip baktiysan normaldir, ben olsam bastan asagi kontrol ederim, sorun cikartacak yerler zaten her zaman bellidir. Son durum kontrolleri yapmakta her zaman fayda var. Calistirmadan ve calistirdiktan sonra…
Tekrar gecmis olsun ustad…
-
6 Ocak 2007: 04:14 #11914the_judgeKatılımcı
yolda giderken korku filminden çıkmış gibi duruyodur ha!abicim geçmiş olsun.
-
6 Şubat 2008: 22:43 #11915sertaç salmanKatılımcı
geçmiş olsun
-
10 Şubat 2008: 14:29 #11916zimazimaKatılımcı
geçmiş olsun .daha ilk amerikanı almışım ki bu dünyada diilim o zaman. arabayı göstermek için arkadaş ziyaretleri falan, hava atıyoruz yani.bikaç kişi de çıktı arkadaşın arkadaşları biraz da onların gaz vermesi ile bi burnout yakışır dedim.arka lastiklerden sonra kapı döşemeleri, dashboard ve motor kaputunun içerisinden gelen dumanlar sonrası araba stop edilip tekerlerden gelen dumanların kesilmesinden sonra diğer yerlerde dumanın sona ermemesi nedeniyle kutup başının sökülmesi sonrası dumanlarla birlikte biten karizma, gerçek hayata dönüşş…çok kötüydü o gün
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.