Birgün kızılayın ara sokaklarında bir 66 4kapı direksiz bir amerikan gördüm başladım süzmeye o arada sahibi geldi ayak üstü biraz sohbet ettik daha sonra işin yoksa batıkente gidiyorum gel senide bırakayım sorusu geldi eeee ben amerikana binmeyeli bikaç yıl olmuş üstüne içinde büyüdüğüm amerikan (bizimki direkliydi) tamam dedim
yolda sahibinin 2 amerikanı olduğunu daha öğrendim 76nova ve 70 chevelle 4 kapı, derken muhabbet ilerledi chevelli alıp abidin paşa istikametine geri döndük yollda kısa bir chevelle kullanma deneyimi ve unutmuşuz biraz :S
bu farkında olmadan yapılan ilk ankara buluşması idi sokakta tanıştığım ve gezdiğim kişi ıbrahim abi namı diğer “76nova” nickli site üyesi
slm arkadaşlar! insanlar paylaşmayı bilmeli mustafa arkadaşımızın yüzündeki samimi ifade çok önemli idi sonrasındaki ifade dahada güzeldi buda benim mutlu olmama yetti paylaşmak mutluluktur ❗
kesinlikle katılıyorum üstat
her iki taraf içinde yüzdeki ve gözlerdeki o samimi ifadeler gerçekten çok önemli ve de çok değerli..
+ mutluluk da paylaşmaktadır
76nova wrote:
slm arkadaşlar! insanlar paylaşmayı bilmeli mustafa arkadaşımızın yüzündeki samimi ifade çok önemli idi sonrasındaki ifade dahada güzeldi buda benim mutlu olmama yetti paylaşmak mutluluktur ❗
Yazar
Yazılar
8 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.