Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › Başörtülü teyze
- Bu konu 29 yanıt içerir, 15 izleyen vardır ve en son 17 yıl 8 ay önce
İNFERNUSS tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
21 Mayıs 2006: 23:09 #598
kamaruKatılımcıBugün Taksim’de parçacıların oradaki ışıklarda bekliyorum. Başörtülü bir teyze ellerinden tuttuğu iki ufak çocukla karşıya geçmeye çalışıyor. Benim arabayı görünce (74 Camaro) yanındaki çocuklara aynen söyle seslendi:
– Vışşşşşş. çocuklar şavroleye bakın
-
21 Mayıs 2006: 23:14 #9544
Pontiac301Katılımcıgenelde bu tür teyzeler, gazlarken görünce, puuu katiller allah belanızı versin tarzı şeyler söylerler:
hehehe -
21 Mayıs 2006: 23:31 #9545
NOMADKatılımcıyinede helal olsun teyzeye, her gördüğü amerikanın yanına gelip S.A mastenk dimi abi? aynısının mastenkinden bizim amcaoğlunda vardı diyenlerden değil en azından
-
22 Mayıs 2006: 19:35 #9546
AnonimZiyaretçiDoğru en azından chevrolette olduğunu tahmin etmiş
. -
25 Mayıs 2006: 02:29 #9547
AngelusKatılımcıkamaru wrote:Bugün Taksim’de parçacıların oradaki ışıklarda bekliyorum. Başörtülü bir teyze ellerinden tuttuğu iki ufak çocukla karşıya geçmeye çalışıyor. Benim arabayı görünce (74 Camaro) yanındaki çocuklara aynen söyle seslendi:– Vışşşşşş. çocuklar şavroleye bakın
Teyze 70 li yılların bagdat cad. ekolünden olabilir
Hani eyvah necdetin 2.gen camaro tecavuzcu çoşkunun mustang le gezdiği yıllar eski türk filmlerinde.. -
25 Mayıs 2006: 03:02 #9548
Pontiac301Katılımcıannemde eski ablalardandır;) camaro, transam ve mustangi ayırt eder;) erenköy kızı
-
27 Mayıs 2006: 01:07 #9549
piyuAnahtar yöneticikonu nereden nereye… neyse bende anlatıyım arada… yıl 1999 ben ilk arabamı alıcam para biraz var cepte… biimkilere araba alıcam diyorum…amerikan…. sakın alma cok benzin yakar filan… annem nereden duyduysa artık surekli yan ciziyo aldırmam hayatta filan… neyse sonra bana amerikan alma git reno filan al bende para veriyim… bende tamam diyorum… gidip camaro alıyorum heuheueheuehe
sonra telefon acıp gecmis olsun ben amerikan aldım diyorum
neyse bizimkiler sakarya’da oturuyorlar…birgun annem geliyor ben camaro ile alıyorum… bindikten sonra “ooo cok guzelmis” diyor
kabullenmiş durumda…sonra bir gun kullansın diye ısrar ediyorum ama acayipte tırsıyorum…saga sola vuracak basıma bela acacak diye… bos bir park alanında sag sol yaptırıyorum… hadi tamam bırak ben geciyim filan diycem… “dur bi yola cıkalım” filan diyip direk yola cıkar birde gaza asılmaz mı
tabi bende hem korku, hem zevk…karmakarısık…. -
27 Mayıs 2006: 01:42 #9550
Mustafa YÜKSELKatılımcıiyimiş yav
zaten genelde bu sevda arabann içine girince oluşuyo
-
27 Mayıs 2006: 04:22 #9551
Tümer ARCANKatılımcıabi süper yaw. güzel bi anı. hoşuma gitti. 😆
-
27 Mayıs 2006: 17:18 #9552
burAAkKatılımcıpiyu senin olay güzelmiş..Bu arada teyzeye helal olsun normalde insanlar AA’ları hurda diye tabir ediorda
-
28 Mayıs 2006: 01:26 #9553
AnonimZiyaretçiBende aynı taktiği uygulasam iyi olur ama benim annem bırak arabayı bisiklet bile süremez o bakımdan hiç şansım yok.
-
9 Temmuz 2006: 17:19 #9554
kemalakelKatılımcıTüm arkadaşlara selamlar bende 56 Chevrolet var, Bir gün kapının önünde araba ile uğraşırken bir teyze geçiyordu arabaya baktı yılını ve modelini söyledi izin isteyip direksiyona oturdu kontağı çevirip vitese taktı ve arabanın önü şöyle bir havalandı aynen birde geri hareket yaptı şimdiki kızlar bu vitesleri anlamaz ben şöförlüğü bunda öğrendim dedi tabi ben o anda acayip duygulandım hiç unutmam.
-
10 Temmuz 2006: 13:54 #9555
Mustafa YÜKSELKatılımcıhemen teyzeciim kızınız var mı o da sizin gibi biliyomu bu arabaları diyebilirdim ben
bide arkadaşlık kurmak lazım o teyzeyle -
11 Temmuz 2006: 21:37 #9556
kemalakelKatılımcıArkadaş herhalde bana latife yapıyorsundur bir amerikancıya böyle şeyler yakışmaz bu cevabını espri kabul edelim yoksa inanırımki yaşlı bir teyzeye öyle cevap vermezsin.
-
11 Temmuz 2006: 23:38 #9557
Mustafa YÜKSELKatılımcıabi espiri larak kabul et tabi yoksa kime kızın varmı die sorulurki
kadın erkek farketmez dalar valla:Dama güzel oluyo ya anlayan bi sevgili
-
14 Temmuz 2006: 15:33 #9558
illetyusKatılımcıSelamlar…..
Yil 2000 Camaro’ yu almaya karar verdim….
Annem : Eyvahlar olsun !Alicam, anlasmayi yaptim bile…..
Annem : Iyi, o zaman cok harlayip, gazlamak yokCamaro’yu aldim eve geldim….
Annem : Himm…Cok ezilmemis, iyi korunmus ama arabanin icini bosaltmislar. 🙄Ufak tefekle toparlamaya baslamistimki….
Annem : Motorada biseyler yapicanmi, kac donuyor simdilik 😯Arabanin restorasyonu bitmeye yakin bir sirada yolda gidiyoruz….
Annem : Simdi buna bi 4 ileri guzel olur, sanki su anda pek yurumuyor gibi 😯……….Ve daha bir cogu…….
Bu diyaloglarda kullandigi kelimeler karsisinda benim aldigim sekilleri sanirim tahmin edersiniz. 😆 😆
-
14 Temmuz 2006: 15:43 #9559
illetyusKatılımcıBir gun otoparktayim….Arabanin sagini solunu temizleyip vakit geciriyorum….
Yasli bir amca ve iki adim geriden gelen hanimi bulundugum yere dogru yaklasiyorlar.
Amca elleri arkasina bagli sekilde hem yuruyor hemde yari arkasina donerek ama cok bilen bir eda ile hanimina :
“Ey gozunu sevdigimin Impalasi bee, neydi bunlar zamaninda” der.Teyze, iki adim arkadan onu takip ediyor ve bu arada bana yaklasmisti ki, kisik bir sesle :
“Cok bilmesede olmaz hasbam, Camaro’ ya Impala diyenide bi bunda gordum…….”Der ve yurumeye devam eder…………. 😆 😯 😆 🙄
-
14 Temmuz 2006: 20:03 #9560
haldicKatılımcıNerdesin ılletyus özledik seni yaw,
Akçay taraflarında bir ara görmüşler seni sonra yine kayıpsın !!! -
18 Temmuz 2006: 06:13 #9561
illetyusKatılımcıEvet, oole ne oldugunu bile anlayamadan dondugum bir tatil musvettesi yasadim hakkaten. 😆
-
23 Ağustos 2006: 01:22 #9562
the_judgeKatılımcıPontiac301 wrote:genelde bu tür teyzeler, gazlarken görünce, puuu katiller allah belanızı versin tarzı şeyler söylerler: hehehebunu teyze amca coluk cocuk herkez daha beterini söylüyo!!!bu yüzden basarken dikkatli olalım aileden birinin başına mazallah kötü bir şey gelebilir.1 sene önce caddede yürüyorum honda vti nin teki
180 drift yaparak döndü 😈 .hemen yanımda çöp toplıyıcıları vardı oturdukları yerden kalkıp ceşitli el kol hareketleri ile zavallı adamın ailesi hakkında dogru olmayan bazı iddialarda bulundular!!!cık cık -
23 Şubat 2007: 18:09 #9563
skyceKatılımcıMerhaba herkese,
Bu muhabbete karşılık cevabım biraz geç olacak ama kendimi tutamadım.Peki kırmızı bir 75 camaro kullanan bir kız trafikte ne maceralar yaşar bilirmisiniz acaba? Herhalde Cem Yılmaz 1 gün benimle dolaşsa 1 gösteri programını sayemde çıkartır. Aranıza yeni katıldım ve yaklaşık 1 yıldır amerikanımla yatıp kalkıyorum.Her tür tavsiyenize ihtiyacım var. -
23 Şubat 2007: 20:03 #9564
Mustafa YÜKSELKatılımcıtandoğandan geçiyo bazen bilkent servisini beklerken görüyorum sanırım sensin :S
bütün deliler erkek değilmiş
hoşgeldin aramıza
-
23 Şubat 2007: 20:57 #9565
piyuAnahtar yöneticiCamaro varken arada eşime kullandırıyordum, hatta bir kez de anneme…
gelen gecen surekli bakıyor inanılmaz dikkat cekiyor tabi…ama isin dogrusu Amerikan’dan kendi basına inen bir bayan henüz görmedim…
Drag yarışlarına eşi ve kendine ait amerikan ile (transam) katılan Ceren isimli bir bayan var, ama dışarıda görmedim onu da…
-
23 Şubat 2007: 21:33 #9566
Mustafa YÜKSELKatılımcıCereni ben ilk ankara draglarında duyunca şok olmuştum üzerine birde farkla rakibini geçmişti
sanırım adı cerendi 😯siyah transam kullandıysa yarışta aynı kişi
-
23 Şubat 2007: 23:02 #9567
skyceKatılımcıSayfayı hiç bu kadar detaylı inceleme fırsatım olmamıştı.Bugün oldukça uzun bir zamanımı ayırdım ve inanılmaz hoşuma gitti. Ellerinize sağlık. Ve daha önce hiçbir internet sayfasının forum kısmında yer almamıştım. Ama kendimi çok samimi bi ortamda gibi hissettim yazılanları okuyunca. Aslında daha çok bayanlarla ilgili yazılanlar beni buna itti.Ve kimliğimi saklamanın anlamsız olacağını düşündüm. Umarım yanlış yargılar oluşmaz! ama Piyu ben hep tek başıma biner ve inerim amerikanımdan! 1975 bir camaroya sahip olmam demek benim için çok şey ifade ediyor. Ama delilik olarak görmüyorum tempest bu bir hayat tarzı
değilmi? Arabamı aldığım amca 75 yılında USA’de almış ve orada kullandıktan sonra buraya getirmiş ve herşeyiyle orjinal biçimde muhafaza etmiş(pisliği de dahil). Yani inanılmaz bir şekilde 2.sahibiyim.Ve bana orada hep kadınların kullandığını söylemişti. Gerçi amca 1937 doğumlu ve o zamanların USA’inden bahsediyor ama olsun. Ben ceren değilim ama umarım benim gibi amerikan kullanan bayanlar çoğalır ve bende trafikte rahatlarım. -
24 Şubat 2007: 00:26 #9568
Chevy_Killer_89KatılımcıArkadasım gecen sene yazın gormustu bir bayan amerikancı.kendisi amerikanları cok iyi bilmedigi için 66-70 arası full size, impala tarzı bi amerikan tarif etmişti.gozluklu, kolunu camdan dısarı cıkarmıs, gayet sakin ve guzel kullanıyordu, demişti..
ilk klasik oto bulusmasında abimlerle birlikte konvovyda gezen 72 Nova coupe kullanan Zeynep hanım diye biri vardı, abimlerin arkadası…ama malesef toplantıdan cıkısta cok kotu bir kaza gecirmişti…
bir baska amerikan kullanıcısı da Deniz hanım var, Cengiz abinin lacivert 74 camaro sunun suan ki sahibi, hatta abimle Deniz hanım bi ara kalkıs yapmıslardı, abim 80 lerden Alfa Sprint iyle kalkmıstı
-
24 Şubat 2007: 04:42 #9569
piyuAnahtar yöneticiskyce wrote:Sayfayı hiç bu kadar detaylı inceleme fırsatım olmamıştı.Bugün oldukça uzun bir zamanımı ayırdım ve inanılmaz hoşuma gitti. Ellerinize sağlık. Ve daha önce hiçbir internet sayfasının forum kısmında yer almamıştım. Ama kendimi çok samimi bi ortamda gibi hissettim yazılanları okuyunca. Aslında daha çok bayanlarla ilgili yazılanlar beni buna itti.Ve kimliğimi saklamanın anlamsız olacağını düşündüm. Umarım yanlış yargılar oluşmaz! ama Piyu ben hep tek başıma biner ve inerim amerikanımdan! 1975 bir camaroya sahip olmam demek benim için çok şey ifade ediyor. Ama delilik olarak görmüyorum tempest bu bir hayat tarzı değilmi? Arabamı aldığım amca 75 yılında USA’de almış ve orada kullandıktan sonra buraya getirmiş ve herşeyiyle orjinal biçimde muhafaza etmiş(pisliği de dahil). Yani inanılmaz bir şekilde 2.sahibiyim.Ve bana orada hep kadınların kullandığını söylemişti. Gerçi amca 1937 doğumlu ve o zamanların USA’inden bahsediyor ama olsun. Ben ceren değilim ama umarım benim gibi amerikan kullanan bayanlar çoğalır ve bende trafikte rahatlarım.siteyle ilgilendiğin icin tesekkurler… ovgu olarak kabul ediyorum…
bayan katılımcılarımız cok az maalesef… degisik gorusler icin daha cok katılmanı bekleriz…
bu arada hemen aklıma gelmisken(sende anlatmaya baslamısken) arabanın hikayesi ve fotolarını gönderirsen siteye “üyelerimiz ve amerikanları” bolumune eklemek isterim… ama henuz erken, alıstıktan sonra gonderirim dersen o da kabul…(teklif var ısrar yok
)arabanda sorun oldugunda ne yapıyorsun? usta’ya kendin mi goturuyorsun? ne kadar detayı ile ilgileniyorsun merak ettim…
-
26 Şubat 2007: 01:53 #9570
illetyusKatılımcıOncelikle ” Yildasima ” hosgeldin diyorum……..
75 Camaro ile ilgili olarak bilmek istedikleriniz nelerdir…?
-
2 Mart 2007: 17:38 #9571
skyceKatılımcıElbette elimden geldiğince katılmaya çalışacağım. Eminim sizlerin de yıllardır amerikan kullanan erkekler olarak, benim bakış açımdan yapacağım yorumlarım enteresan gelecektir.
Arabamın hikayesini ve fotolarını daha geniş bi zamanımda yollayacağım.
Camaromu aldığımda yürüyenini yaptırttım ve şu ana kadar sürekli kullanan biri olarak ufak tefek sorunların dışında problem yaşamadım. Zaten ufak tefek tamirat işlerini de kendim yapabiliyorum ve de zevk alıyorum. Herkes gibi ustama da kendim götürüyorum.Belki sizin bahsettiğiniz detayla bağlantılı olmayabilir ama sizlerin amerikanınızla bağınız her yönüyle (mekanik,bilgi,maddi,manevi)ne kadar kuvvetliyse benim için de bi farkı yok:) Sadece ender olan taraftayım o kadar.
-
4 Mart 2007: 01:27 #9572
İNFERNUSSKatılımcıgerçekten amerikan seven ve kullananan bayan görünce çok mutlu oluyorum.
ankara demişsiniz mesa da kırmızı üstü beyaz stripe li bi bayan var evin önünden geçerken arabaya dalıp gidiyorum çok orjinal bi araba
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.