Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › Garip…
- Bu konu 7 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 19 yıl 8 ay önce
DiamonD tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
17 Mart 2005: 23:31 #162
SzopenKatılımcıGeçen gün yakın bir arkadaşım (“Kankiyi amerikancı yapmak” başlığındaki eleman
) mahallelerinde bir adamın 5-6 amerikanı olduğunu söyledi adam amerikanları çürümeye bırakmış, bende merak ettim gittim ve ne göreyim; 65 Bel-air, 65 Impala, 70 nova, ??Cadillac Coupe?? (üstü tenteli idi) 96 Caprice Classic, vs. hepsinin bütün orjinal parçaları üzerlerinde, öylece ölüme terkedilmişler. Adam balmumcunun göbeğinde amerikan mezarlığı yapmış. Bütün mahalle merak ediyormuş bu adam bu arabaları napacak diye. Sordum bakalım satacakmı fiyat sorucak arkadaşım. Bu arada bütün arabaların plakaları var ve adam senede 1-2 kez arabaları çalıştırıyormuş ama yürütmüyormuş. Bilemiyorum çok garip geldi. O arabaları orda ölüme bırakıcağına satsın bari bi işe yarasın arabalar manyakmıdır nedir. Arabaların çoğunun kaporta öl ama diğer bütün parçaları sağlam ve eksik yok…(motorlarda senede 1-2 kez tek marşla çalıştığına göre sorun yok ) -
18 Mart 2005: 08:04 #3002
Mustafa YÜKSELKatılımcıbelki arabalar onu kırmıştır ama o aşık olduğundan onları saklamıştır sokaklarda göstermez gezmez böylece hem onlara sahiptir hemde onları kilitlemiştir ..bir nevi ceza gibi
içlerinden birinin kötü bir olaya sebebiyet vermesi bunun nedeni olabilir
-
18 Mart 2005: 15:55 #3003
LowriderKatılımcı65 impalayı da bana hediye etse keske
-
18 Mart 2005: 18:41 #3004
SzopenKatılımcıAralarında en temizi 96 caprice hasta oldum, sorucak arkim bakalım “satarım şu fiyata” diyicek mi.
-
18 Mart 2005: 20:09 #3005
facelessKatılımcıbizim burada öyle birisi vardı ben lisede okurken tam okulumun karsısında bi adam vardı 4 5 tane AmerikanAraba(sı) vardı.Çürümeye bırakmıştı o da..Liseyi bitirdim arada bir geciyorum okulumun önünden ve o arabaların bir çoğunu yapmış adam biniyordu.. Belki o araçların sahibide öyle bisey yapıcaktır…Sonuçta AmerikanAraba(sı) durduğu yerdede değerli..
-
19 Mart 2005: 15:03 #3006
Chevy_Killer_89KatılımcıSzopen bu 70 nova tek kapi super sport mu
: -
19 Mart 2005: 18:06 #3007
SzopenKatılımcıHayır 4 kapıydı. 65 Bel air ve 65 impala 4 kapı direkli, cadillac’ın modelini zaten bilmiyorum üstü örtülüydü, caprice ise 96 model amerikan polis arabalarından
O caprice’i alıp; Amerikan NYPD polis arabaları (http://www.geocities.com/auxceremonial/car.jpg) şeklinde boyayacan, yazıları ve ışıklarıda olucak, daha sonra Low rider, görüntü, ses sistemi koyup “show car” yapıcaksın süper olur. Hatta onla Istanbul sokaklarında başka bir amerikanla yarışacan, direk amerikan filmi polis-suçlu kovalama sahnesi şeklinde yani gerçi filmlerde polis arabaları hep pert oluyor -
19 Mart 2005: 21:37 #3008
DiamonDKatılımcıWalla ya bitane hediye etsin bari
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.