Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › klz arkadas ve amerikan
- Bu konu 40 yanıt içerir, 19 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
13 Mart 2005: 13:22 #154ozzKatılımcı
walla arkadaslar cogunuz biliyo,daha bir hafta olmadl amerikanlml aldlm, dun klz arkadaslmdan ayrlLdlm sebepte amerikanlma harcadlglm zaman, caba ve parayl onun icin harcamlyormusumda falan filan.. trip yaptl bende yolun aclk olsun dedim
-
13 Mart 2005: 16:37 #2776Pontiac301Katılımcı
En iyisi orta yolu bulmak.Ben kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum o beni bırakmıyor.Ve bütün kahrımıda çekiyor.Kız benim sayemde amerikanları(istemese bile) seviyor…Ama ben kurtulamıyorum o başka…..Çok şanslısın….
[quote:68bbe80fe6=”ozz”]walla arkadaslar cogunuz biliyo,daha bir hafta olmadl amerikanlml aldlm, dun klz arkadaslmdan ayrlLdlm sebepte amerikanlma harcadlglm zaman, caba ve parayl onun icin harcamlyormusumda falan filan.. trip yaptl bende yolun aclk olsun dedim [/quote:68bbe80fe6]
-
13 Mart 2005: 16:57 #2777DiamonDKatılımcı
Kız mileti işte 😈
-
14 Mart 2005: 08:31 #2778Pontiac301Katılımcı
mantıklı ama yeni güzein ablada semra teyzeymiş…güneş gazetesinde yazıomuş..Reklamlarda seyretmiştim:)
-
14 Mart 2005: 09:06 #2779piyuAnahtar yönetici
kızarkadasın sana deger veriyorsa senin hobilerine, hayatta keyif aldığın aktiviteleri yapmana karısmaz hatta destekler… ben neredeyse hergece evde internete baglanıp siteyle ugrasıyorum ya da gene pc basında isler yapıyorum ama esim bunlardan cok hoslandıgımı biliyor…bana saygı gosteriyor… bende bu isin cılkını cıkartmıyorum…karsılıklı saygı sevgi olayı…
boogeyman’lerin ev balkonunda karburator’ler motor parcaları filan vardı… demekki onun esi de hobilerine tam destek oluyor…
senin cok buyuk bir heyecanla aldıgın araba’dan daha 2 gun sonra sana boyle bir cıkısma yapıyorsa zaten sana saygı gostermiyordur… bence sana saygı gosteren biriyle daha mutlu olursun… 😉
-
14 Mart 2005: 10:08 #2780AnonimZiyaretçi
kız mılletı . gozunun ıcıne bakıpta arabamı sendn cok sevıyorum benı bırakıp gıtmıyoor dıye kac kıza soyledım sayısını bılmıyorum . 😆 on kaputa oturup gocuren bı kız arkadasımın basına gelenlerı sormayın bıle 😈
-
14 Mart 2005: 18:44 #2781AnonimZiyaretçi
antalyada caddede oturan kızların araba merakı bız erkeklerden daha fazla olduguna emınım . cafenın bırınde otururken yan masadakı 3 kızın konusması aynen soyle .
_aaaa bu serdar degıl mı
:bakıyım evet sa 722
_evet evet o arkasında 3.25 yazmıyor bu obahsı gecen kısı de benım cok yakın bı kankam . oha dedım ıcımden . sız onun 3.25 oldugunu nerden anladınız sıralı altının sesınden ,akısmetrenın bozuk oldugunu bıle soylıyecekler sandım bı ara . burada ıllegal yarıslara gıren ve el frenı cekıp bıraları arabanın ustune koyup denızı seyreden hatunlar var desem makaraya alıyorum falan sanmasın kımse
-
14 Mart 2005: 19:26 #2782atayKatılımcı
[quote:9aa1b27aaa=”ozz”], dun klz arkadaslmdan[color=red:9aa1b27aaa] [b:9aa1b27aaa]ayrlLdlmsebepte amerikanlma harcadlglm zaman[/b:9aa1b27aaa][/color:9aa1b27aaa], caba ve parayl onun icin harcamlyormusumda falan filan.. trip yaptl bende yolun aclk olsun dedim [/quote:9aa1b27aaa]
Hahahahaaaaaaa, Demek bütün kızlar böyleymiş.Ben de bana özgü birşey sanıyordum… -
14 Mart 2005: 19:38 #2783Pontiac301Katılımcı
Bak benim kız arkım bana bişey demiyor o yüzden bütün kızlar demiyelim please:) …
-
14 Mart 2005: 20:32 #2784exonotzorKatılımcı
(kendi düşüncelerim , sizi rahtsız edebilir , ama en azından ben tamamen dogru oldugunu düşünüyorum , buda onları biraz olsun degerli kılar, istisna kadınları hariç tutuyorum , onlar zaten alınmayacak ve bana hak verecek kadar olgundurlar)
valla umarım kendimi kontrol edebilirim , çünkü bu konuda 10 sayfa yazı yazabilirim
benim de 3 yıl çıktıgım bir kız arkadaşım vardı , hiç AA sahibi olamama ragmen arabamı parkettikten sonra dönüp arabama bakmamı bile kıskanır kavga çıkartırdı ,, keşke hayata bir otomobil olarak gelseydim derdi bana , yanlış anlamayın onunla herşeyden çok ilgilenirdim ,, ama bayanların ortak özelligi herkesin sadece kendisi ile ilgilenmesini istemesidir,, bu konu dışında kusursuz bir ilişkimiz vardı
sonuç (bunları ders alabilirsiniz diye yazıyorum, kulagınızın arkasında bulunsun)
çıkmaya başlamızdan tam 3 yıl sonra saçma sapan bişeyi bahane göstererek benden ayrıldı , sonra bana anlattıgına göre başka bir herifi sevmiş onunla çıkmak için benden ayrılmış , sonra o herifte bunu sallamış vs.. o kızı gördügümde migdem bulanıyor ,, ve bu olay bana gerçekleri gösterdi
gerçekler (istisnalar hariç)
1- kadınlar kendileri için yaşar , erkekler sevdigi insanlar için
2- asla bir kadına sahip olmazsınız , sizinle gözüktüklerine bakmayın
3- otoparkta dönüp baktıgım arabam hala benimle , başka bir adamı görüp beni bırakmadı
4- otomobil aşkı , saf tır ,temizdir , gerçek aşktır , sonsuzdur , bayanlar ise aşkı sadece amaçlarına araç olarak kullanır
5- bir kadın asla asla asla benim gözümde bir arabadan daha degerli olamayacakneyse kendime hakim olayım
-
14 Mart 2005: 21:03 #2785Pontiac301Katılımcı
Kadınların üstüne bu kadar gitmeyin…Onlar olmasa biz şuan olmazdık
-
15 Mart 2005: 00:25 #2786ozzKatılımcı
valla atay yanLIz olmadlglml bilmek benim icinde iyi oldu, pontiac senin durumunuda konusmustuk zaten bakaLIm senin hatun ne zaman seni blrakcak? belki askerde ha?ne dersin…aramazsln sormassln vs vs..
bu slrada atay senin hasan diye abin varml?
ha bide exonotzor sende yazdlklarlnln bir cogunda hakLIsln..bu arada gene guzin abla kosesine donucez..
HEY ADMIN “ERKEGIN SESI” yada “DOGANIN PENCERESINDEN” diye bi bolum ac bize istersen..neyse vazgectim yazmaktan, admin kose acarsa yazarlm belki, ne diyeyim hepimizin Exonotzorun yazdlklarl harici ISTISNA HATUNLARI bulmamlz dilegiyle……
-
15 Mart 2005: 18:01 #2787AnonimZiyaretçi
+1 allahım o gunlerı gostersın bıze …
-
15 Mart 2005: 19:00 #2788Chevy_Killer_89Katılımcı
Ben kiz arkadasima bizim amerikanlarin resmini gosteriyodum resimlerin hepsine bakti bitince ‘Daha yok mu’ dedi.belli ki hosuna gitmisti
daha sonra chrom flammen dergilerini getirip ona gosteriyodum amerikanlari baya sevmeye baslamisti -
16 Mart 2005: 13:55 #2789_lowrider_Katılımcı
Hepimizi yakan Havva Ana..
-
17 Mart 2005: 09:49 #2790Mustafa YÜKSELKatılımcı
[quote:8bbdf2cb02=”exonotzor”](kendi düşüncelerim , sizi rahtsız edebilir , ama en azından ben tamamen dogru oldugunu düşünüyorum , buda onları biraz olsun degerli kılar, istisna kadınları hariç tutuyorum , onlar zaten alınmayacak ve bana hak verecek kadar olgundurlar)
valla umarım kendimi kontrol edebilirim , çünkü bu konuda 10 sayfa yazı yazabilirim
benim de 3 yıl çıktıgım bir kız arkadaşım vardı , hiç AA sahibi olamama ragmen arabamı parkettikten sonra dönüp arabama bakmamı bile kıskanır kavga çıkartırdı ,, keşke hayata bir otomobil olarak gelseydim derdi bana , yanlış anlamayın onunla herşeyden çok ilgilenirdim ,, ama bayanların ortak özelligi herkesin sadece kendisi ile ilgilenmesini istemesidir,, bu konu dışında kusursuz bir ilişkimiz vardı
sonuç (bunları ders alabilirsiniz diye yazıyorum, kulagınızın arkasında bulunsun)
çıkmaya başlamızdan tam 3 yıl sonra saçma sapan bişeyi bahane göstererek benden ayrıldı , sonra bana anlattıgına göre başka bir herifi sevmiş onunla çıkmak için benden ayrılmış , sonra o herifte bunu sallamış vs.. o kızı gördügümde migdem bulanıyor ,, ve bu olay bana gerçekleri gösterdi
3- otoparkta dönüp baktıgım arabam hala benimle , başka bir adamı görüp beni bırakmadı
4- otomobil aşkı , saf tır ,temizdir , gerçek aşktır , sonsuzdur , bayanlar ise aşkı sadece amaçlarına araç olarak kullanır
5- bir kadın asla asla asla benim gözümde bir arabadan daha degerli olamayacakneyse kendime hakim olayım[/quote:8bbdf2cb02]
çok beğendim yazını ve katılıyorum
kız milleti kedi gibidir
-
17 Mart 2005: 09:57 #2791cceylanKatılımcı
arkadaşlar eğer kız arkadaşlarınız christine seyretmişlerse arabalarınızdan tırsıyor olabilir. Ne de plymouş ilk olarak araç sahibinin kız arkadaşını katlediyor……
-
18 Mart 2005: 15:45 #2792LowriderKatılımcı
valla benim iki kızda birbirini kıskanıyor çok ilginç. nişanlım o nu benden çok seviyosun artık diyor ama AA’yı benim kadar seviyor. hatta kendisine de birtane ufak chevelle, nova falan almaya çalışıyoruz. Ama ne zaman Camaro’ya binse arabanın biyerler bozuluyor, Nişanlım yanımda değilken canavar gibi gidiyor
-
8 Haziran 2005: 14:35 #2793AngelusKatılımcı
Evliyseniz en temizi benim gibi yapıyorsunuz. ılk önce eşinizi drag yarışına götürüyorsunuz sonra gidip arabayı onun üzerine alıyorsunuz böylece problemler ortadan kalkıyor. Kız arkadaş konusuna gelincede kız arkadaşlar gelip geçicidir araba ise kalıcı…….
-
8 Haziran 2005: 19:21 #2794QurnyKatılımcı
abi benim bi amerikan ım olsun ömrümden 5 ıl eksik olsun..
Hayatımda hatun matun olmasın ama bi amerikan ım olsn 🙄
bu kdr diorum yani ne diyim…
Su öss gecsn ehliyeti elime alıyım o zmn yapıcaz bi tane insallah yanına da yazarız KOCAMAN KOCAMAN POWERED BY AA diye -
8 Haziran 2005: 19:48 #2795Pontiac301Katılımcı
senin yaşındayken bende amerikanım olsun kız arkım olmasın diodum ama iş öyle değil….hayatında kadın olmadan amerikan olunca hiç bir anlamı olmuyor…
-
8 Haziran 2005: 19:58 #2796illetyusKatılımcı
Beyler……Tecrube ile sabittir ki…. !
Amerikan arabalari ve kadinlar tarihde hic bir zaman anlasamazlar ama hic bir zaman ayri ayri dusunulemez……
Onlar hic uzlasamayan ama ayrida kalamayan ikilidirler….. -
27 Temmuz 2006: 21:53 #2797poohKatılımcıexonotzor wrote:(kendi düşüncelerim , sizi rahtsız edebilir , ama en azından ben tamamen dogru oldugunu düşünüyorum , buda onları biraz olsun degerli kılar, istisna kadınları hariç tutuyorum , onlar zaten alınmayacak ve bana hak verecek kadar olgundurlar)
5- bir kadın asla asla asla benim gözümde bir arabadan daha degerli olamayacakneyse kendime hakim olayım
exonotzor,
bu maili okurmusun bilmiyorum.Yazalı 1 yıl olmuş ne de olsa. ama okursan bil ki kız arkadaşın sadece seni sevdi ve sonsuza kadar da seni sevecek sen tercihini bir arabadan ya da başka bir kızdan yana kullansan da .. kız arkadaşın kedilerden nefret ederdi. onu sakın bu sözlerle işam etme.araban sana ne kadar yakınsa kız arkadaşın da o kadar yakın.hem de sen park ettiğin için değil kendi istediği için. ve araban cansız, seni sevmiyor asla da sevmeyecek. -
27 Temmuz 2006: 23:52 #2798SzopenKatılımcı
Amerikanı geçtim herhangi bi arabayada uyuz oluyo kızlar. Yıkarım “niye yıkıyosun”, yıkatırım “ne gerenk var” basarım “korkuyom” tek bi kızda değil yani çoğu kız arabalara uyuz oluyo. Yine pederin 64ü gösterince ilgileniyolar ama o kadar yani. Hele bi tanesi var (kankim kendisi) ilgilenio biras ama Z4 hastası oda, gelde anlat ona BMWnin boktan olduğunu, Z4’ün daha da boktan olduğunu. ılgilenenleride görüldüğü üzere acaip acaip arabaları seviyolar. Ama geçen sapancaya gittiğimizde arabalara son derece ilgisiz olan annem 59 model mavi cabrio Pejo ya hasta oldu, içine bindi resim falan çektirdi Ben piyasada yokken babamda olan bi arabayı tanıdı 68caprice. vs
-
29 Temmuz 2006: 17:01 #2799Pontiac301Katılımcı
benim kız arkadaşım gayet memnun,zaten vır vır edemez,kibarlık yapıp susmam,sustururum!araba arabadır,sevmezse taksiye biner yani,
-
30 Temmuz 2006: 00:03 #2800SzopenKatılımcıPontiac301 wrote:benim kız arkadaşım gayet memnun,zaten vır vır edemez,kibarlık yapıp susmam,sustururum!araba arabadır,sevmezse taksiye biner yani,
siyahla işaretlediğim kısma inanmadım ben pek amauha
-
30 Temmuz 2006: 00:10 #2801XLR-VKatılımcı
Araya giricem (intruder olduk simdi de ) AA sahibi mutlaka lafini gecirtir her sartta ve her yerde birde kilibik olmamalidir aksi halde 100% AA sahibi olamaz :p
-
30 Temmuz 2006: 01:16 #2802Pontiac301Katılımcı
yok kaan harbiden,mesela kız arkadaşımla 2 yıl bitti,ilk başta vık vık eder gibi oldu sert çıkınca susuverdi, sonrada yolda bile kaldığımızda vırvırlanmadı, bindirdim taksiye yolladım,şimdi zaten yeni modele biniyorum problem yok tıs tıs devam;)
-
31 Temmuz 2006: 01:36 #2803Mustafa YÜKSELKatılımcı
benim sevgilimde ilk başta neden ilgileniyosun eski arabalarla dedi baya bi anlatıım detaylara duygusal hadiselere şimdi büyük bi saygısı var, alabilirsem bi amerikan bundan sonrasını da görücem
-
4 Ağustos 2006: 15:50 #2804firrebirdKatılımcı
valla sanırım ben şanslılarınızdanım daha arabamı aldığım ilk gün sevgilim direk benimsedi, hatta artık o da benim gibi çocuk diye bahsediyo arabadan
her fırsatta arabanın çıkardığı kimi sesleri (sinyal, korna vs) çok hoş ve nostaljik bulduğunu söylüyo.. bi de verdiği bi söz var; hali hazırda orjinal olan radyoya hayat vermek zira şu an radyomun hoparlör bağlantıları yok.. -
5 Ağustos 2006: 00:13 #2805Mustafa YÜKSELKatılımcı
baya bi şanslıymışsın hem amerikan hem onu seven bi kız bir arada hayatta geri kalan sabit bi para
-
5 Ağustos 2006: 02:39 #2806piyuAnahtar yönetici
Bu nasıl???
-
5 Ağustos 2006: 02:43 #2807XLR-VKatılımcı
Feministler gormesin 🙄 😈
Ama sahibi tam AA ve araba duskunu demekki anlasilan . -
5 Ağustos 2006: 11:02 #2808SzopenKatılımcı
Yazı süper yaa hehe
-
7 Ağustos 2006: 20:01 #2809Mustafa YÜKSELKatılımcı
iyimiş
-
4 Ekim 2006: 11:43 #2810LS1aaKatılımcı
Selam arkadaslar,
Zaman darligindan genelde hep okuyucu olarak amerikanaraba.com’u takibediyorum. Vakit bukldukcada yazmaktan zevk aliyorum. Bu aksam siteye sooyle bakarken klz arkadas ve amerikan konusunu bastan sona okudum ve yazmadan gecemedim. Suratimada bir tebessum geldi. Soyleki:
Uzun zamandir Amerika’da yasiyorum, yakinimda cok samimi 2 tane Turk arkadasim var. Soylenene gore buradaki Turk nufusunun cogunlugu erkekmis ve erkek basina dusen Turk kizi sayisi cok cok az Burada hepimizin basindan tek tuk Amerikali kiz arkadas maceralari gecmis olsada coook uzun zamanlar once biz Turk bayanlarin kiymetini cok iyi anladik.
Turkiyede Amerikan arabasi sayisi buraya gore az ama her yer Turk bayan kayniyor; burada saga bakiyosunuz sola bakiyosunuz her yer Amerikan arabasi kayniyor ama hic Turk bayan yok
Yani burada bir Turk bayanin kiymeti bir Turk’un gozunce cok buyuk uzun lafin kisasi, siz siz olun sikayet etmeyin, Turk hanimlarinin kiymetini bilin
Saygilar.
Ali A. -
9 Kasım 2006: 06:30 #2811AnonimZiyaretçi
herkese selam;
bence Amerikanlar ile hic ilgisi olmayan bir bayanin yada erkegin AA’ya olan saygi ve sevgisi; onlarla yakindan ilgilenen karsisindaki kisiye duydugu saygi ve sevgi ile olculebilir rahatlikla..
acikcasi ben eskiden AA’lar ile ilgili cok yuzeysel ve genel gecer sınırlı bilgi sahibi iken sevdigim, deger verdigim insan ve kendisinin sahip oldugu AA’lar nedeni ile bir anda isin icine giriverdim.. simdi takir takir marka – model – yıl – ozellik soyleyebiliyorum.. hatta amerikan ile ilgili herhangi bir sorun ile karsilasilirsa hangi ustaya gitmek gerektigini bile kestirebiliyorum… -
9 Kasım 2006: 15:39 #2812piyuAnahtar yönetici
-
9 Kasım 2006: 19:54 #2813AnonimZiyaretçi
biliyorum biliyorummm.. 🙄
bende gonderdikten sonra fark ettim.. “9”
ama ya yanit … dogru di mi 😳 -
10 Kasım 2006: 03:36 #2814piyuAnahtar yönetici
Cevap süre sonunda açıklanacak ve doğru ise çekilişe dahil edilecektir. Açıklamak doğru olmaz ama konu kısmında herhangi bir sorun yok…
-
10 Kasım 2006: 04:07 #2815AnonimZiyaretçi
Tesekkur ederim
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.