Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › firebird takibi
- Bu konu 19 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce
freewind tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
2 Şubat 2005: 23:05 #108
exonotzorKatılımcıankarayı bilen bilir , konutkent bilkent arasında yaklaşık 15km lik düz bir 3geliş 3gidiş yol var , eskişehir yolu , ortala hızı 90 100 civarı
bende konutkent den bilkente dogru yola çıktım , arabam 97mondeo , baktım sağda yavaş yavaş bişey gidiyor , yaklaştım baktım ki son aşkım 73firebird ,, gördügüm kadarı ile mükemmel durumda , süper bir kırmızı boya , egzoslara baya özenilmiş , içerde benim yaşlarında iki genç , gecenin bi vakti ,, yaklaştım yakından izliyorum ,, hava soguk yinede hafif camları açtım dinliyorum ,, yüzümde kocama gülümseme ,,
ama arakdaşlar o yolda 60 la filan gidiyor , şimdi bende diplerinde takip ediyor gibi olmasın diye geçiyorum aynadan izliyorum , yavaşlıyorum arkadan izliyorum , derken bilkente kadar geldik , baktım onlarda döndü
beraber gidiyoruz , sonra çok yavaşladılar , bende geçtim ,, bilkentte reale geldim tıklım tıklım ,, zar zor bi yer buldum parkettim arabayı , gezdik bir saat geldim bi baktım ,, biricik aşkım benim arabamın yanına parketmiş , 15dk kadar izledim , 5dk kadar vedalaştım ,, allah sahibine bagışlasın dedim ayrıldımbenimkisi şimdilik platonik aşk, ilerde evlenmeyi planlıyorum
-
5 Şubat 2005: 18:27 #2200
Mustafa YÜKSELKatılımcıçok güzel benimde bir aşkım var 73 corvette : )))
ama bana yüz vermiyo
-
5 Şubat 2005: 21:06 #2201
Chevy_Killer_89Katılımcıah amerikan askı ahhhh
sırf bi 64 impala yla 74 grand prix gormek için yolumu kac defa 1 km uzattıgımı hatırlamıyorum
-
5 Şubat 2005: 21:13 #2202
exonotzorKatılımcıaçıkcası öyle pek fazla amerikan araba sürme fırsatım olmadı , bikaç kere nova sürmüştüm , güzellerdi bişi demiyorum ama insanın aşkını sürmesi eminim bambaşka bişey olacak ,, 70li bir firebird sürecegim zamanı düşünüyorumda , başka bir ilk gece deneyimi gibi olacak tahmin ediyorum benim için
o rolatide titrerken benim ayagım altında dokunmaya kıyamadıgım bir gaz pedelı ellerim direksiyonda , kalbim 120 atıyor ,, işte o anı yaşamak için yaşamak lazım.
-
18 Şubat 2005: 09:44 #2203
Mustafa YÜKSELKatılımcıbeni mahvediyorsunuz
iş yoğunluğundan bi ara rüyalarımdan çıkmıştı yine rüyamda corvette falan görüyorum
-
19 Şubat 2005: 10:32 #2204
_lowrider_Katılımcıaksam rüyamda babam bana STINGRAY de görüp düzenimin içine s…an 69 mustang i aliyo.
yok ya ben iyice siyirdim baski balatayi.bide kaputunda blower olan 63 corvette kalkis yapiyo.yolda.arkada silk lastikler.bide ne alakaysa arkasindan gene blower olan TOYOTA YARIS kalkiyo.akadaslar ben bi psikologa gitmeyi düsünüyorm -
26 Şubat 2005: 22:17 #2205
HedehodoKatılımcıSizin yorganınız biraz dar, daha geniş bir tane alırsanız sorununuz çözülecektir.
[quote:481cc16d26=”_lowrider_”]aksam rüyamda babam bana STINGRAY de görüp düzenimin içine s…an 69 mustang i aliyo.
yok ya ben iyice siyirdim baski balatayi.bide kaputunda blower olan 63 corvette kalkis yapiyo.yolda.arkada silk lastikler.bide ne alakaysa arkasindan gene blower olan TOYOTA YARIS kalkiyo.akadaslar ben bi psikologa gitmeyi düsünüyorm [/quote:481cc16d26] -
27 Şubat 2005: 14:25 #2206
_lowrider_Katılımcıhehe
-
27 Şubat 2005: 21:43 #2207
HedehodoKatılımcıDijital kekeleme bu olsa gerek.
-
14 Mart 2005: 10:12 #2208
AnonimZiyaretçievımız tunel gırısının yanında ve araba selerı cok net gelıyor . artık 4 sılındırlı arabaların sesını duymuyorum . bır donem headers sesı dınlerdım . sımdı sadece kutur kutur gecen aa nı duymaya calısıyorum ve umıtle beklıyorum . bırnız gecın barı yaaaa 🙄
-
14 Mart 2005: 12:33 #2209
Pontiac301KatılımcıFirebird Transam öyle abartılıcak kadar bir araba değil.Ben 3 sene 2001-2004 yılları arasında gündelikte 79 Transam kullandım.Açıkçası çokda tatmin olmadım.Beni tek tatmin eden tarafı hiç ellenmemiş ve tamamen orjinal olmasıydı. Gel görki şuan gündelikte 72 Ventura 2 door kullanıyorum inanılmaz çevik hızlı hafif ve transamden daha çekici bence:) tabii bu benim görüşüm:)
-
14 Mart 2005: 19:33 #2210
exonotzorKatılımcıyaa zeten aşkta mantık aramamak lazım ,, aramak hata
ben sürmedim belki ondan çok seviyorum , yinede seviyorumbu arada adı geçen firebird ü bir arkadaşım 3 gün önce arcadium da gördü , beni aradı bende foto makinamı alıp koşturdum ,, 20 kadar fotosunu çektim ,, becerebilsemde koysam buraya
-
14 Mart 2005: 19:41 #2211
Pontiac301KatılımcıBelki buna inanmayabilirsin ama…ıstanbuldada bir 73 Firebird Transam kullanıyor..Hemde beyaz üstü mavi stripe…kızla nette tanıştım asabım bozuldu…
-
14 Mart 2005: 19:55 #2212
exonotzorKatılımcışimdi benimde moralim bozuldu
-
6 Şubat 2006: 17:49 #2213
İNFERNUSSKatılımcımerhabalar,bende ümitköyde dinamic spor tesisinin yanında oturuyorum arkadaşlar,sizin ne arabanız var,görmüşümdür belki,,
-
6 Şubat 2006: 22:45 #2214
emrekaanKatılımcıbendede benzeri bir olay oldu!!
dün kaldıırmda yürüyordum. karşı tarafımdan bir havalı korna sesi duydum
lacivert bir 70-71 chevrolet impala yolun solundan geliyor. önündeki motosiklette yol vermiyor (gibi gözüktü bana) neyse motosiklet yoldan çekildi fakat o lacivert impala sağa çekti. camlar film camdı ve içerdekiler gözükmüyordu. nazillide de 40 yılda 1 amerikan görüyorum. yanına avaş yavaş yaklaştım. fakat hala korna çalıyordu. iyice yanına geldim ve korna çalmayı bırakt ve burn out şow yaptı swonrada patanajla kalktı.. sanki benim amerikan araba sevdiğimi biliyor gibiydi.. tanıdık değildi.. ama bu tesadüf çok hoşuma gitti. beklide adamın içine doğdu.. ama artık dün yaşadılarım benim için unutulmaz!! -
7 Şubat 2006: 00:39 #2215
Pontiac301Katılımcıdireklimi direksizmi direkli ise bildiğim bir araba,patinaj çekmesi mümkün değil çünkü 6 otomatik…hakan diye birisi kullanır…neyse…orada bir satılmadı ise 65 nova, ve 72 impala olması lazım,
-
8 Şubat 2006: 20:14 #2216
İNFERNUSSKatılımcıYA Bı DAKKA YAAA,O SÇYLEDıÐıNıZ 73 FıREBıRD ARCADıUMUN YAKININDAKı SEREBRAL PASıLLı DıE Bı ENGELLıLER OKULU YAPILIO ,ONUN ARKASINDAKı VıLLADA HER GEÇıŞıMDE GÇRÇYORUM, KESıN ŞıMDı YıNE ORDADIR,GıDıP ıSTEDıÐıNıZ KADAR FOTO ÇEKEBıLıRSıNıZ :)HER ZAMAN AYNU YERDE,ÇNÇNDE DE 4 KAPI Bı AMERıKAN VAR ÇSTÇ BRANDALI,…BizDE DE 71 8 otomatik DıREKSıZ BEYAZ BıR ıMPALA VAR BELKı GÇRMÇŞSÇNÇZDÇR…
-
8 Şubat 2006: 22:16 #2217
emrekaanKatılımcıPontiac301 wrote:direklimi direksizmi direkli ise bildiğim bir araba,patinaj çekmesi mümkün değil çünkü 6 otomatik…hakan diye birisi kullanır…neyse…orada bir satılmadı ise 65 nova, ve 72 impala olması lazım,ben istanbulda değilim
aydın-nazilli deyim. ve burada topu topu 4chevy 1 ford 1dedodge var(neon) chevroletin birnde lowrider suspansiyon var süper araç 64 -
3 Mart 2006: 17:04 #2218
freewindKatılımcıslm
Benimde 1977 pontiac aa var
bursaya toplatmaya goturdugumde 1-2 ay kadar ayrı kalmıstık
bursaya tekrar kontrol için gittigimde pontimin marşına basıp
30 dk bagaj kaputunda oturup motor sesini dinledim hasret giderdim
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.