Ana Sayfa › Forumlar › Üyelerimize Özel › Amerikanınız ve Hikayeniz › 1985 Impala 9C1 yani polis arabası
- Bu konu 32 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce
acmecamaro tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
22 Eylül 2005: 11:28 #354
BoogeymanKatılımcıBana yağmalanacak bir araba lazımdı. Çmer usta diye birisi var belki de tanıyorsunuzdur. Haber vermiştim, üç on paraya bir Chevroelt lazım diye
Gel bir tane Impala var 4 ileri otomatik dedi. TH700R4 ü duyunca atladık gittik. Baktık fena değil. Alalım dedik. Aldık eve getirdik.
Motor 305 dediler, 350 çıktı.
Diferansiyel açık sanıyordum kilitli çıktı.
Kapı döşemesini söktüm altından zırh çıktı
Bu ne hulamlar deyip araştırdım araba 9C1 police package çıktı.Konsolosluğun arabasıymış.
Arka viraj demiri ve harici yağ soğutucusu var. Ağır hizmet sınıfı ısmarlanmış ve gelmiş anlaşılan.
Kullanıyorum, bulduğuma döşüyorum. Camaroları tamamlayıp yola çıkar hale getirene kadar böyle takılacağız.
Camarolar da ayrı hikaye.
-
22 Eylül 2005: 15:13 #5970
50mercuryKatılımcıHayırlı olsun kazasız belasız bol bol gazlaman dileğiyle;
-
22 Eylül 2005: 19:43 #5971
BoogeymanKatılımcıTeşekkür ederim.
Yeni almış değilim 1 yılı geçti. Gazlıyoruz bol bol. Bulduğumuza döşüyoruz.
-
22 Eylül 2005: 20:49 #5972
piyuAnahtar yöneticivalla bu yarısta doşe doşe bitmedi ben sahitim… o kdar yarısmacı arasından 11. oldu sanırım….
yaw bari döşüyorum deme yahu 😆
-
23 Eylül 2005: 10:41 #5973
BoogeymanKatılımcıHade len, akraban üzülmesin diye kıyak geçtim.
-
23 Eylül 2005: 17:35 #5974
piyuAnahtar yöneticizuhahahahaaaaa
transam 260-270hp filan fersah fersah gecer valla
-
24 Eylül 2005: 13:39 #5975
BoogeymanKatılımcıNerde ölçtünüz onu gözüm ? 260 beygir olsaydı beni iki üç boy geçerdi.
Çzerinde standart bir 350 var. Eeee ?
-
24 Eylül 2005: 18:22 #5976
piyuAnahtar yöneticigoodrench sıfır makine var dyno test 300hp diye bisi var ama ben onun yere verilen olmadıgını dusunuyorum… bu makine zaten bu sekilde satılıyor…
sen 3-4 boydfan cokta fark yersin 10,8sn filan yapıyor transam 😆
shifter ve sanzıman kablosunda sorunumuz var…ama ustunde calısıyoruz… birde kısa shift improver kit’imiz geliyor… 2006 sezonuna daha iyi gelicez 😈 -
24 Eylül 2005: 21:02 #5977
BoogeymanKatılımcıHer tarafı shift kit olsa ne yazar
Gördük yarışta aradaki farkı. Anca geçti. Herkes atıyor tutuyor bilmem kaç yüz beygir diye. Bir tanesi de sanal dyno kahramanı biliyorsun.
Eğer 300 beygirse o araba, Şafağa da döşemesi gerekir. Aralarındaki farkı sen de biliyorsun. Şafak eh işte 300 beygire yaklaşmışızdır belki der hep arabası için.
Kısa shift improver da ne ?
-
25 Eylül 2005: 19:07 #5978
piyuAnahtar yöneticikış aylarında gelecek olan shift improver kit anlamında…
transam 260hp filan veriyor sanırım yere… adamlar belli sartlarda 300hp diyor…sanırım headers filan lazım bunun ustune… ama bu halde döşer
-
26 Eylül 2005: 09:39 #5979
BoogeymanKatılımcıshift improver kit ne marka gelecek ? Kime taktıracaksın ?
260 HP falan olsaydı Şafakla kafa kafaya giderdi. Sanal dyno kahramanı
piyu wrote:kış aylarında gelecek olan shift improver kit anlamında…transam 260hp filan veriyor sanırım yere… adamlar belli sartlarda 300hp diyor…sanırım headers filan lazım bunun ustune… ama bu halde döşer
-
26 Eylül 2005: 18:01 #5980
piyuAnahtar yöneticibugun vazgectim gibi…kararsız kaldım daha dogrusu… sanzımanı murat taktı ama sanzıman sorunlu… ne zaman bu sorunlu desen degil diye iddia ediyor benimde bilgim yanlıs olduguna inandırmaya yetmiyor… olur normal filan diyor ama sanzıman Drive’a alınca donk diye ses yapıyor…bir tur bosluk var ama diferansiyel mi sanzıman mı kafayı yedirtecek…ses bariz onden geliyor %99 sanzıman olmalı…
acmaya da cesaret edemiyoruz acınca yaptırmak lazım..masraf… bu durumda shift improver kit gelecek olursa acıp yaptırırken kullanılabilir ancak… (karısık olaylar)
-
26 Eylül 2005: 20:35 #5981
BoogeymanKatılımcıDrive’a alınca donk diye ses yapıyorsa, taslardaki balataların boşlukları fazladır, ya da yay görevi gören metal balatayı koymamış olaiblirler.
Söküp kendiniz yapsanıza hulamlar. Zor bir şey değilki sadece ortalık biraz batıyor o kadar
-
27 Eylül 2005: 08:37 #5982
piyuAnahtar yöneticine kadar zamanını alır boyle bisi? bi cumartesi sabah bulusalım mı? kanat-cola filan bolca ısmarlarım
-
27 Eylül 2005: 12:58 #5983
BoogeymanKatılımcıOlmaz, dışarı iş yapmıyoruz.
-
27 Eylül 2005: 13:10 #5984
AngelusKatılımcıPiyu bizde 3-4 araba birleşip bir garaj kiralayalım bencee
alet edevat alır tamiri kendimiz yapar dışarıyada iş yapıp garajın kirasını bedavaya getiririz.. Tabii boogeyman’e hizmet bedava ne olsa yarmış bir kişilik,bu konuda SenSei kendileri -
27 Eylül 2005: 14:08 #5985
piyuAnahtar yöneticikolay degil…o iş… aylık bayag para ayırmak lazım… hemde tam uyustugun 3-4 kisi lazım…zor iş…bende zaten amerikan yok…
-
27 Eylül 2005: 15:40 #5986
LowriderKatılımcıAngelus wrote:Tabii boogeyman’e hizmet bedava ne olsa yarmış bir kişilik,bu konuda SenSei kendileriböle dersen sabah geldiğin zaman butun dükkanını boogeymanın garajına taşımış bulursun
duvarda bi yazı
BOOGEYMAN WAS HERE ehehekanat kola varsa bende geleyim abi o şanzıman toplanırken ordaydım bende kontrol ederim doğru yapıyomu falan diye
-
28 Eylül 2005: 08:12 #5987
AngelusKatılımcıLowrider wrote:Angelus wrote:Tabii boogeyman’e hizmet bedava ne olsa yarmış bir kişilik,bu konuda SenSei kendileriböle dersen sabah geldiğin zaman butun dükkanını boogeymanın garajına taşımış bulursun
duvarda bi yazı
BOOGEYMAN WAS HERE ehehekanat kola varsa bende geleyim abi o şanzıman toplanırken ordaydım bende kontrol ederim doğru yapıyomu falan diye
Kanat- Kola’yı Kanat-EFES DARK yaparsanız boogeyman nos takılmış corvette gibi toplar şanzımanı ama şanzımandan hayır gelirmi orası ayrı bir tartışma konusu
-
28 Eylül 2005: 08:45 #5988
BoogeymanKatılımcıÇç on paraya 350 motorlu TH700 şanzımanlı, klimalı, kilitli diefransiyelli tercihen Camaro bulun hepinizin şanzımanlarını tamir ederim.
aksi taktirde olmaz.
üç on paraya dördüncü nesil pert bir Camaro da olabilir. Projem var da
-
12 Şubat 2006: 15:20 #5989
AYBARSKatılımcıBoogeyman wrote:Çç on paraya 350 motorlu TH700 şanzımanlı, klimalı, kilitli diefransiyelli tercihen Camaro bulun hepinizin şanzımanlarını tamir ederim.aksi taktirde olmaz.
4 nesil pert olmuş bir araç var bizim bu cenehlarda.3 on para değil ama ben o miktarlarda teklif yaptım.Telefonumuda verdim.Bekliyorum.
Eğer bastırırsan alabilirsin.lt1 4 l60e var üstünde.Difransiyeli motoru ve şanzumanı darbe gormemiş.
Aybars -
12 Şubat 2006: 21:21 #5990
gtagucuKatılımcıO pert olmuş 4. nesil f-body ne oluyor? (Camaro-Firebird) Mümkünse bende onun iç tarafından birkaç parça almak isterim (koltuklar,orta konsol vs.)
-
12 Şubat 2006: 21:30 #5991
AngelusKatılımcıAYBARS wrote:Boogeyman wrote:Çç on paraya 350 motorlu TH700 şanzımanlı, klimalı, kilitli diefransiyelli tercihen Camaro bulun hepinizin şanzımanlarını tamir ederim.aksi taktirde olmaz.
4 nesil pert olmuş bir araç var bizim bu cenehlarda.3 on para değil ama ben o miktarlarda teklif yaptım.Telefonumuda verdim.Bekliyorum.
Eğer bastırırsan alabilirsin.lt1 4 l60e var üstünde.Difransiyeli motoru ve şanzumanı darbe gormemiş.
AybarsBu sanzumani 3. nesillerde kullanabiliyormuyuz??
-
13 Şubat 2006: 01:27 #5992
gtagucuKatılımcıAngelus wrote:Bu sanzumani 3. nesillerde kullanabiliyormuyuz??4L60E şanzıman TH700R4 şanzımanın aynısının elektronik yönetileni. Bu yüzden en az lt1 ecusu gerekiyor. Ecu falan değiştirip motoru enjeksiyonlu yaparsan olabilir. Yada direk 700R4 şanzıman takabilirsin.
-
14 Şubat 2006: 20:51 #5993
AYBARSKatılımcıAraç Camaro.ıçinden parça verirlermi bilmiyorum.Bir sormak lazım.
Aybars -
3 Mart 2006: 00:50 #5994
DoguhanKatılımcıTürkiye’de satın alıncak ….var mı? ilgisi olan, bılen varsa msn den ulasabılır.
-
3 Mart 2006: 02:32 #5995
Pontiac301Katılımcıparaya bağlı olmakla beraber var tabiki,
-
3 Mart 2006: 02:34 #5996
piyuAnahtar yöneticiDoguhan wrote:Türkiye’de satın alıncak ….var mı? ilgisi olan, bılen varsa msn den ulasabılır.mesajın bazı bölümleri silinmistir…
Neden?
1.mesaj kurallarına uygun değil, alakasız bölümde alakasız konu altında…
2.aranan araba ilan tahtası bu amac icin kuruldu… -
12 Mayıs 2006: 02:27 #5997
acmecamaroKatılımcı4.nesil ic dosemeleri, koltuklari, dashboardu, orta konsolu vs. ikitelli de feridun abilerde var… uygun fiyatla verebilirler, ikitelli organize sanayide /gungoren bagcilar sanayi sitesinde yerleri.
-
12 Mayıs 2006: 03:55 #5998
gtagucuKatılımcıacmecamaro wrote:4.nesil ic dosemeleri, koltuklari, dashboardu, orta konsolu vs. ikitelli de feridun abilerde var… uygun fiyatla verebilirler, ikitelli organize sanayide /gungoren bagcilar sanayi sitesinde yerleri.Tam yerini tarif edebilmen mümkün mü, yarın bi gidip araştırayım?
-
12 Mayıs 2006: 11:24 #5999
acmecamaroKatılımcıtemden havaalani 2telli cikisindan cikiyosun, ama hava alanina donmeden sagdan yukariya devam ediyorsun… iki kere isiklari geciyorsun biraz mesafe var ama…. yukariya dogru cikarken (sen sag serittesin) solda sirayla sanayi sitelerini goreceksin sari-yesil buyuk tabela ve girisi olan “gungoren bagcilar” sanayi sitesini goruyorsun…ileride doner kavsaktan geri gelip siteden iceriye giriyorsun… dunduz git…. yokus yukari tirmaniyorsun tepeye geldiginde sola don sokak numarasini hatirlamiyorum ama kosesinde kirimlioglu otomotiv olan sokak o sokakta Temiz oto diye goreceksin Feridun abiye gidip benim gonderdigimi soylersin yardimci olur (Burak benim adim).
-
12 Mayıs 2006: 13:25 #6000
ebrar36Katılımcımevzunun başını kaçırdım ama bahse konu 85 impalanın arka viraj demirini bir görsem olmadı teknik ölçülerini öğrensem,olmadı hani ağırlık yapıyor diye çıkarıp atsanızda ben mala konsam ne iyi olur…..
$$$$$$$
-
12 Mayıs 2006: 15:16 #6001
acmecamaroKatılımcıooo sen kopmussun ustaa
biz impalayi bitirip 4. nesil camaro dosemesine geldik
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.