Aslinda guzel guzel de, ben hala eskilerin ruhunu yakalayamadim, isinamiyorum su alete… Cok BMWvari olmaya basladilar, normal araclardan farklari kalmadi…
ne varsa 60 larda var artık amerikan ruhunu yansıtan araba sayısı azalıyo bence :S
globalleşm istemiyoruz kardeşim fabrikalar birleşmesin yine herkes satmak için değil en iyiyi yapmak için çalışsın herkes eşt olsun her amerikan sevenin altında amerikan olsun
Tempest,dusuncelerinde haklIlIk payI var ama gunumuzun sartlarInda maalesef bu cok zor .
Zaten bu gerekli oldugu icin sirket evliligi denilen seyler olmakta . Bence bu niye boyle deyip uzulmek yerine, yapIlan urunlerin sentezini incelemek daha iyi olur derim
Ya otomobil şirketleri tabiiki değişen çağ ve teknolojiye ayak uydurup bu tarz arabalar üretecekler 70 lerde üretilenlerin aynısını üretmenin bir mantığı yok, ayrıca bende beğendim BMW dende kat kat sexi ve hırçın bir görüntüsü var bu camaronun . Ancak ben sürücüye uyuz oldum emekli banka memuresi gibi kullanıyor şu aleti ; insan biraz varyete yapar dimi.
Yazar
Yazılar
5 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.