Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › Hadi Yarışlar Başlamıyormu
- Bu konu 18 yanıt içerir, 10 izleyen vardır ve en son 18 yıl 7 ay önce
Qurny tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Nisan 2006: 00:59 #532
AnonimZiyaretçiDoğan abi bi sinyal ver artık yaw başlat şu yarışları,Olmuyor böyle sitye resim koyup mileti oyalamakla bildin bilmedin
,kanmıyor herkes ona göre 😆 .Abi bu ay bi şeyler söyle şu zaman bu zaman diye.Piyasa başladı yarışlara aklında olsun. -
4 Nisan 2006: 01:27 #8621
piyuAnahtar yöneticibeni pist yarısları ilgilendirir gerisi bos…
senin bahsettigin yarıs ne durumda? f1 pistinde olur belki
en son 400 amerikan 2500 drag yarıscısı hazır diye duyum geldi -
4 Nisan 2006: 01:33 #8622
AnonimZiyaretçiabi şunada 160 araba katılıyor daha artıyor 30 a yakın amerikan olduk.
9 nisan da kopcak oratalık,Körfeadeyiz.
Ayrıca bi kaç abim bir ara f1 pistinide kapaya bliceğimiz söyledi 3000$ a filan. 1 günlük. -
4 Nisan 2006: 01:48 #8623
piyuAnahtar yöneticiben 10.000 veriyim beraber kapatalım…
yok öyle bişi…. yaw bunu anlat anlat dilimde tüy bitti… f1 pistine amerikan sokmuyor adamlar bu kadar bu is…
OL-MA-YA-CAK
tüm dünyanın seyretti moto gp endurance f1 olacak ta bizi oraya sokup drag yaptıracaklar… mumkun degil… hayal bile kurmayın… eger birgun de biri yaparsa belki opet olur onların da baglantıları cok saglam…para da cok…yapsa yapsa ekrem ekmenci yapar…
9 Nisan’da Hava Durumu (nisan cok riskli cokkkkkk)
[url=http://www.weaşer.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/TUXX0014?from=36hr_fcst10DayLink_business]yagmur gibi… [/url] -
4 Nisan 2006: 02:36 #8624
AnonimZiyaretçioldu gözlerim doldu.
-
7 Nisan 2006: 01:41 #8625
piyuAnahtar yöneticiArkadaşlar cok uzucu ama sanırım bu sene yarısları duzenleyemiyorum…
pist kirası gecen senekinin cok cok cok cok cok cok ustunde oldugundan ve yapacagım en iyi organizasyonun bile karsılamayacagına emin oldugumdan %90 yarısları yapamıyorum…
gelismelerden haberdar ederim
-
7 Nisan 2006: 12:44 #8626
LowriderKatılımcıhay içine edeyim böle işin, sırf senin kupan için arabayı modifiye etmiyorum ben.
-
7 Nisan 2006: 12:45 #8627
LowriderKatılımcıne kadar olmuş kirası abi. kaç araba kaç liradan katılırsa kurtarıyor.
-
7 Nisan 2006: 12:47 #8628
BluesmanKatılımcıLowrider wrote:hay içine edeyim böle işin, sırf senin kupan için arabayı modifiye etmiyorum ben.deliye bahane bol
-
7 Nisan 2006: 19:03 #8629
AnonimZiyaretçipiyu wrote:Arkadaşlar cok uzucu ama sanırım bu sene yarısları duzenleyemiyorum…pist kirası gecen senekinin cok cok cok cok cok cok ustunde oldugundan ve yapacagım en iyi organizasyonun bile karsılamayacagına emin oldugumdan %90 yarısları yapamıyorum…
gelismelerden haberdar ederim
Ozaman yapılabilicek bir şey yok
FOREVER STREET -
8 Nisan 2006: 00:24 #8630
Chevy_Killer_89KatılımcıHadi yaa cok uzuldum…bende dort gozle bekliyordum yarısları…insallah bi gelişme olur Dogan abi…
8 Nisan 2006: 02:06 #8631
piyuAnahtar yöneticifiyatı yazmak istemiyorum ama gecen senekinin yaklasık 10katından fazla diyim… fazla da yazmıyım… aklıma ve konuyu ilettigim tanıdıklarımın aklına baska baska seylerde geliyor da yazmıyım…bana kalsın…
-
8 Nisan 2006: 02:21 #8632
AngelusKatılımcıYaz yaz nedir bu olay… ona göre plan proje yapalım.
-
8 Nisan 2006: 03:03 #8633
Pontiac301Katılımcıeee şimdi tanındılar ya haliyle rakamı yükselticekler, canına yandığımımının yurdum insanının ticaret mantığı, hoş bizde oteli açarken öyle yaptıydık,çuveldızı kendimede batırmalıyım
-
8 Nisan 2006: 03:18 #8634
XLR-VKatılımcıSimdi ticaretin kurallarindan birisidir o anlatmak istedigin sey .Yani bir yerde arz-talep meselesi gibi .
Simdi adamlar pist ilk acildiginda tanitim icin fiyatlari ucuz ayarlarken , isler istedikleri gibi olunca fiyati arttirmislar analasilan ama bununda bir ticari mantigi olmaliydi . Simdi bumar ben pisti zaten istedigim fiyata veriyorum musterisi hazir diyorsa o fiyati talep etmeleri normal.
Sende mesela otel orneginde haklisin . Ilk basta fiyatlari normal yaparsin sonra istersen geceligi $400 dersin ama o parayi verenler varsa cok da rahat pazarlarsin onemli olan o odayi pazarlamak o fiyatlarda -
8 Nisan 2006: 12:34 #8635
piyuAnahtar yöneticiburada bazı farklar var… pistin daha da cok tutulmasında ufakta olsa bir payda benimdir diye dusunuyorum…
benim amacım, yaptıgım isin kapsamı bambaska…
firmaların tek amacı ve ilk amacı herzaman kar maksimizasyonu degildir… ama amac tek buysa o zaman farklı durumlar ortaya cıkar…
bugunden sonra bende kar amaclı calısıyorum haberiniz olsun… foto indirmek 5kurus… video indirmek 10kurus… forum’a girmek 1 gun icin 10kurus…
kredi kartı gecmez… fiyatlarımıza kdv dahildir 😉
-
17 Nisan 2006: 21:03 #8636
mustangcinarKatılımcıSelam Millet….
Hadi formula pistinde zamana karşı tur (Time Trials) yapalım. DTM falan diyorlar, hiç kimse de kalkıp hadi yahu bir yarış düzenleyelim demiyor. Amerikan araba klübüysek SCCA diye bir olay var. Giriniz bakınız. Nasıl V8lerin pist yarışı yaptığını görünüz..
Nasıl ayarlasak bu Formula pistini?? Biliyorum pahalı ama bence bir şekilde fiyatı ucuz tutarlar??? Ben Tosfed ile görüşeceğim, bakalım birşey çıkarmı??Saygılar,
-
17 Nisan 2006: 22:47 #8637
DeSerTKatılımcıBenim manyakça planlarım var ama biraz sabretmeniz gerek , zevkten çıldırtıcam hepinizi alev topuna çeviricem valla . Sabır…
-
17 Nisan 2006: 22:57 #8638
QurnyKatılımcıpiyu wrote:burada bazı farklar var… pistin daha da cok tutulmasında ufakta olsa bir payda benimdir diye dusunuyorum…benim amacım, yaptıgım isin kapsamı bambaska…
firmaların tek amacı ve ilk amacı herzaman kar maksimizasyonu degildir… ama amac tek buysa o zaman farklı durumlar ortaya cıkar…
bugunden sonra bende kar amaclı calısıyorum haberiniz olsun… foto indirmek 5kurus… video indirmek 10kurus… forum’a girmek 1 gun icin 10kurus…
kredi kartı gecmez… fiyatlarımıza kdv dahildir 😉
bu is de autodrom a dönmesin dogan abı 😆
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.