Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › AA 5.Drag sonuçlar…
- Bu konu 29 yanıt içerir, 10 izleyen vardır ve en son 19 yıl 2 ay önce
aegle tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
11 Eylül 2005: 21:21 #350
piyuAnahtar yöneticiArkadaşlar,
Hemen sıralama turu dereceleri ve sonuçları siteye ekledim. Sol menüde AA-Drag Yarışları’nın altındaki Tüm Bilgiler linkine tıkladığınızda açılan sayfadan kolayca ulaşabilirsiniz…
Yarışa gelen ve yorum yapmak isteyen arkadaslar burayı kullanabilir….
Mesela yarış gününün akışı sizce yavaş mı? kalkışlar için daha hızlı sıralanılıp çabuk bitirilmesi daha mı iyi olur? yorumları bekliyorum…
-
12 Eylül 2005: 06:21 #5919
LowriderKatılımcıabi yavaş olan tek şey benim arabam ahahaha,
nice and slow.
edit: Biz sıkılmıyoruz ama seyirciler sıkılıyordur abi beklemekten.
sonuçta biz içerde muhabbet ediyoruz falan adamlar orda oturmuş bizi bekliyorlar.Şöle bi şey yapsak belki daha akıcı olur program, tanıtım ve sıralama dereceleri için kalkışlar yapılır sonra bi yarım saat ihtiyaç molası verilir. sizde eşleştirmeleri falan yaparsınız o arada, sonra yarışlar basşlar yarıfinale kadar dem etse sonra amerikanlar dinlenirken arada show amaçlı kalkışlar yapılır, sonrada finaller yapılır ve biter.
her tur sonrası bikaç dakika bekleme oluyor, sonra yarış bi başlıyo hoop 9 saniyede bitiriyo, bence herkes biraz yavaş gitmeli , ben sırf seyirciler için öle süreler yapıyorum, arabaları daha cok görsünler diye -
12 Eylül 2005: 06:48 #5920
BluesmanKatılımcıEvet yarış süperdi, Cadillac STS tüketti beni ahahaha ne güzel gidiyomuş be, bende makinamı tanımış oldum, çok memnun kaldım.. aracı kaldırmak konusunda tavsiyelerinden dolayı istemiye ve ayhan a çok teşekkürler..
Süper bir gündü
Piyum doğanım benim yarış sırasındaki en iyi derecem nedir? çatlıcam bi kaç kişi 10.935 öylemi? -
12 Eylül 2005: 09:02 #5921
BluesmanKatılımcıBişey sorucam.. ortadaki alana bi soğuk sucu getirsek çevreyolundan…
anam ağladı , restorana kadar git su al gel… stok ta yapmıştım halbuki ama tükendiler kısa zamanda….hakkaten autodrom un böyle bi servisi var mı bilmiyorum ama oraya bi soğuk su içecek standı açılabiliyomu
bi ara radyatördeki su bile aklımdan geçti içsemmi diye -
12 Eylül 2005: 09:27 #5922
AngelusKatılımcı[quote:879d1fda85=”Bluesman”]Bişey sorucam.. ortadaki alana bi soğuk sucu getirsek çevreyolundan…
anam ağladı , restorana kadar git su al gel… stok ta yapmıştım halbuki ama tükendiler kısa zamanda….hakkaten autodrom un böyle bi servisi var mı bilmiyorum ama oraya bi soğuk su içecek standı açılabiliyomu
bi ara radyatördeki su bile aklımdan geçti içsemmi diye[/quote:879d1fda85]ıyi kafa yapar antifirizli antifirizli.
-
12 Eylül 2005: 09:33 #5923
piyuAnahtar yöneticisenin ilk yarısın oldugu icin biraz tecrubesiz kalmıssın emre… 😆
ben organizasyona katılan arkadaslar icin sandwich, su ve icecek getiriyorum… autodrom’dan alırsam batarım… bu arada sanırım 2 kardesine ve arkadaslarından birine su verdim, demek onlar gizli gizli ictiler… valla sana da vardı keske sorsaydın… (yardım eden kisilerden 2-3 kisi eksiktik arttı…)
autodrom’a gecen sefer boyle bisi yapın demistim…tamam dediler ama olmadı, bir cocouk gidip geldi, saga sola su filan getirdi ama demek sizin o tarafa ugramadı….
Volkan Tanju’ya gecildigin ilk kalkısta 10.926 yapmıssın.. (en iyisi bu…) (en iyi dereceleri de ekliycem siteye…)
-
12 Eylül 2005: 13:18 #5924
BluesmanKatılımcısanırım yanımdaki pontiacta ben buzdolabı gördüm
bende edineyim ondan.. haklısın autodrom çok pahalı
daha tedarikli gelmek lazım -
12 Eylül 2005: 19:36 #5925
piyuAnahtar yöneticikayınbirader’imin transam o….
arabada görenler şaşırmış ama içi boşmuş..bende görünce güldüm… çıkar daha hızlı gidersin filan dedim…
Autodrom bir işletme ve para kazanması lazım 😉
-
13 Eylül 2005: 06:36 #5926
LowriderKatılımcıDönüşte ben gene yanlış yoldangittim kuzen sağolsun, abi bi çıktım pendikteyim köprü yoluna bi girdim önümde sizin kara şimşek gidiyodu
-
13 Eylül 2005: 07:25 #5927
BluesmanKatılımcılowrider ım buz dolabından mı tanıdın
piyu şaka maka kayınbirader işi biliyormuş abi en kısa zamanda bende edinecem.. o buzdolapları nası çalışıyor yau termos mantığımı
-
13 Eylül 2005: 08:10 #5928
AngelusKatılımcıÇakmaktan çalışıyor
Araba çalışmadığı zaman kısa sürede aküyü yiyor.Bu arada yarış görüntülerinden bir video clip yaptım kamera dijital çekim yaptığım köprüde sürekli sallandığı için istediğim gibi olmadı.. ısterseniz gönderirim…..
-
13 Eylül 2005: 09:16 #5929
piyuAnahtar yöneticibende boyle bir baslık atacaktım… herkes elindekileri verirse benim vcd daha zengin olacaktır…
bu arada sıralama turları sonrasında yarıs basladıgında ozgur ve seyran’ın 2 kalkısı’da yok….atıl arabalar gelsin dediginde ben yetisemedim ve sadece o 2 kalkıs yok… kenardan emre’nin arkadası kayıt yapıyordu…ondan da bisiler cıkar sanırım…
fotoları filanda isterim arkadaslar… az ise admin@amerikanaraba.com adresine mail atın… cok ise cd’ye cekebilirseniz oyle alırım yoksa baska bir plan yaparız… bana e-mail adresinden bir bilgi atarsanız sevinirim…
bu arada 4.yarıs dvd’sini alıp deneyen varmı? yorum istiyorum…
-
13 Eylül 2005: 09:54 #5930
BluesmanKatılımcı3 gün içinde döşer oto ekibine bi dvd çıkarıyorum… Elimde bikaç arabaların kalkışları dışında bi kaçtane yarış var ….bizim yarışlarda tam değil…. ben bi bu akşam bakiim gece mesaj atarım elimde neler var.. bizim arkadaş (gökhan ) heyecanlanmış çekimler in bi kısmı saçma salak .. düzgünleri buraya listelerim arkadaşlar!
-
13 Eylül 2005: 10:27 #5931
LowriderKatılımcıbenim 2 yarışta kayıtlı bende ben gene bi cd yapar otoparka bırakırım haftasonu uyar mı ?
-
13 Eylül 2005: 13:24 #5932
piyuAnahtar yönetici3 ekim’deki yarısa yetistirmek istiyorum ama mumkun gozukmuyor… cokta acele etme… musait oldugun zaman yaparsın…
isin dogrusunu soylemek gerekirse ben 3-4 gece sabahladıgım halde satılan adet cok cok az… 10 tane filan sanırım… bekledigim gibi olmadı…. biraz bu yuzden acele etmiycem… demek insanlar istemiyor diye dusunuyorum suanda… 😡
-
13 Eylül 2005: 14:42 #5933
BluesmanKatılımcıben 2. yarışınkini almıştım sanırım.. emin değilim.. görüntü kalitesi çok kötüydü abi.. sonra almadım
ama benim aldığım vcd idi, yarışların dvd sini yaptın mı bilmiyorum… istersen bu konuda sana yardımcı olurum ama -
13 Eylül 2005: 15:31 #5934
DiamonDKatılımcıBn tüm drag vcdlerini aldm.4.de güzel olmuş ellerine sağlık…
-
13 Eylül 2005: 17:56 #5935
piyuAnahtar yöneticiDiamond desteklediğin için sağol…
ilk yarısta elimde 2.1mp orite diye vasat bir dijital kamera ile cekim yaptım… sonra onları evdeki celeren 466 ile uyduruk bir programda yaptım… eldekilerde olacabilecek en iyisidir…ama sıralamada en kotusu
2.yarışta bir tanıdıktan guzel bir video kamera aldım… guzel kaydetti ama gene makine iyi olmadıgından cok kalite kaybı ile 1.den cok cok iyi ama gene vasat bisi cıktı ortaya… 3.yarısta pal kamera ile cekerken pil bitti ntsc kamera’ya gectim (farkında olmadan) ve bu yuzden ortada bisi yok…
4.yarıstan once canon minidv aldım… guzel bisi…onunla cektim… makine eskisinde cok daha iyi hatta hazırlarken gidip bide 512 ram aldım…simdi cok daha iyi… bence 4.yarısın dvd’sinde kalite max.. oldu… sadece 2 yerde benim hatam oldu…biraz aceleye geldi… ama bence kalitenin daha iyi olması cok zor… benim bilgim, tecrubemle daha iyisi mumkun degil….
vcd’lerde kalite konusunda bir sonraki daha iyi degil, hicbir gelisme yok diyen varsa herturlu elestriyi kabul ederim… fakat boyle bir vcd suana kadar yapmayı bırak, yapmayı dusunuyprum diyen bile yok…
ben ilk’leri yaptım, simdi biri cıkıp ver profesyonel iş yaptırabilir…iş %100 paraya bakıyor… benim saatlerimi harcadıgım isi profesyonel biri 2-3 saatte kolayca yapabilir… ama suanda ona ayırabilecek bir kaynak maalesef yok, tanıdık birinden arastırdım 1milyar dediler… gelip 2-3 pro kam. ile kayıt ve produksiyon dahil… ama cok fazla… bilesem ki satıslardan cıkar… kesin giricem…
-
13 Eylül 2005: 18:21 #5936
BluesmanKatılımcıben severim böyle işleri
şimdi baktım benim aldığım ilk yarışın vcd si idi.. o önyargıyla konuştum.. senin emeğine , bu işe gönül vermene saygım sonsuz abi biliyorsun.. ben bizim arkadaşlar için yaptığım dvd nin bi kopyasınıda bitince sana göndereyim.. bir bak eğer işi beğenirsen.. Amerikanarabanın dvd lerinede elimden geldiğince yardımcı olurum.
4. drag yarışının dvd si ne kadar? sitedeki mağazada göremedim -
13 Eylül 2005: 18:42 #5937
piyuAnahtar yöneticivcd 5ytl dvd’ler 10ytl…
ben isin para tarafında degilim yaw… mesela yarısa 20 kisi geliyor…ben bulundugum organizasyonla ilgili boyle bisi olsa hemen alırım ama bakıyorum millet sormuyor bile… o zaman bosa ugrasmısım diyorum… moralim bozuluyor… yoksa orada cekim yapmak bile buyuk eziyet…en yakın sen gordun kac kere yarıs ilgili birseyleri duzeltmek icin gidip geldiğimi…sıcak beynin pişiyor…
ama diger yandan birinden yaw super bişi olmuş, iyki yapmısın filan gibi bisi duyunca da “yaw bosa zaman harcamamısım” diyip övünüyorum… hani bu sanatcı olayı… alkıs gelirde yorgunlugu unutursun olayı…
mesela millet amerikan’la ilgili vcd dvd ararken ben 1970-1980’li yılların filmlerini bulup, altyazı filan falan ugrasıyorum… sonuc 2 dvd 3 vcd 😆
sen bana adresini maillesene hemen… yarın kargoya veririm…
-
13 Eylül 2005: 23:55 #5938
PunisherKatılımcıSelam;
Doğan o paralara pro ekipmanli kimse gelmez.Düğun dernek vb de çekim yapanlar gelir.Benim iyi bir Pro cameram var sefviste ne yazıkki duünyada bir tek bende görmüşler bu arızayı hehhe.Neyse bilseydim elimde bir Sony DV cam ve lens vb leri vardı getirirdim.Bir dahakine kendi ayağı vb ile onu finişe koyarız ama başına adam lazım.Editleme işine gelince ondada yardımcı olurum elimden geldiğince. -
14 Eylül 2005: 05:45 #5939
piyuAnahtar yöneticipro pro… tanıdık trt kameramanı filan… demekki bana sadece maliyet soyledi… eheehehehe o bile cok geldi bana…
valla ben seninle son yarıstan once seninle irtibata gecerim… sanırım o yarıs bambaska olacak… bu yarısa gelen gelmeyen herkes son yarısa gelicem diyor ama havaaaaaaaaa???
-
18 Eylül 2005: 13:25 #5940
Chevy_Killer_89Katılımcı4.yarisin hem dvd si, hem de vcd si cok kaliteli ve cok guzel olmus…Eline saglik Dogan abi…
18 Eylül 2005: 13:35 #5941
facelessKatılımcıevet abicim 4. yarışın vcd’si güzel olmuş benimde hoşuma gitti
-
19 Eylül 2005: 09:48 #5942
piyuAnahtar yöneticisevgili doğan
4.drag vcdsini nereden satın alabiliyoruz acaba ??? -
19 Eylül 2005: 14:59 #5943
-
19 Eylül 2005: 17:31 #5944
piyuAnahtar yöneticiAhmet selam,
o yarış görüntülerini çeken Ahmet isen benim sana teşekkür niyetine 1 tane hediye etmem lazım… mail adresimden irtibata geçelim… 😉
-
20 Eylül 2005: 10:33 #5945
BoogeymanKatılımcıIce tea getirmişin bi daha ki sefere kola isterim. Ama normal cola light olmaz.
piyu wrote:senin ilk yarısın oldugu icin biraz tecrubesiz kalmıssın emre… 😆ben organizasyona katılan arkadaslar icin sandwich, su ve icecek getiriyorum… autodrom’dan alırsam batarım… bu arada sanırım 2 kardesine ve arkadaslarından birine su verdim, demek onlar gizli gizli ictiler… valla sana da vardı keske sorsaydın… (yardım eden kisilerden 2-3 kisi eksiktik arttı…)
-
21 Eylül 2005: 07:58 #5946
piyuAnahtar yöneticiorganizasyona katılan=organizasyon için koşuşturan… yardımcı olan burak alper şaban apo tuncer gibi…. yarışmacı değil…..
bu yarışa 5-6 tane 2lt getiricem…
-
21 Eylül 2005: 08:23 #5947
aegleKatılımcısevgili doğan
4.yarıştaki cekim konusunda yardım olan ahmet benim evet
mailine yazıyorum
görüşürüz…..: )
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.