Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › 3.Drag Yarışına Katılım
- Bu konu 12 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 19 yıl 6 ay önce
faceless tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
16 Mayıs 2005: 20:50 #235
piyuAnahtar yöneticiArkadaşlar yarış öncesi ödüller dahil tüm organizasyonu planlayabilmem icin en azından 1-2 gün önce kayıtların %90’ının bitmesi gerekiyor. Yoksa benim açımdan çok riskli oluyor, en basit örneği kapı sticker’ ları 30 adet yaptırıyorum ama yarısta 23 kisi olunca 7si bosa gidiyor…Ya da 35 kisi olsa onlara kapı numarası yok, tabiki belli bir risk olacak ama mumkun oldugu kadar az olmalı…
Yarısa katılım bedeli 40ytl(katılım)+10ytl(sigorta)=50ytl fakat cumartesi gunune kadar ucretleri bırakmayanlara yarıs gunu 60ytl olacak…esasında icimden daha farklı bir ucret yapmak geliyor ama ceza gibi olsun da istemiyorum.
Yarışmaya katılacak arkadaşların bu konuda destek olmasını, ücretleri bana en kısa zamanda göndermesini rica ediyorum. Ana sayfada bilgiler var. VipSpeed’e (Sukru) nakit olarak bırakabilirsiniz.
Destek için teşekkürler…
-
23 Mayıs 2005: 14:41 #4379
AnonimZiyaretçiben katilicam hem corvette m ile hem trans am ile ama pazar gunu kayit yaptirablrm …
-
23 Mayıs 2005: 19:43 #4380
piyuAnahtar yöneticiEmir selam,
ılgin için sağol. Neden böyle oluyor tam bilemiyorum ama yarış gününe kadar tam listeyi çıkartamıyorum. ılk düşündüğümde rakamın pazar günü fazla olması kişileri çeker diye düşündüm abartı olmasın diye az birsey arttırdım ama sonrada vazgectim…
Suanda katılması garanti 20 civarı katılımcı var ama cogunluk pazar günü gelecek sanırım…
Artık size güvenip beklemekten başka çarem yok… 😉
Pazar günü herkesi bekliyorum…
-
23 Mayıs 2005: 19:56 #4381
QurnyKatılımcıadminim, abimin arabası tuning fuarına cıkıcak ben de büyük ihtimalle orda olucam..zaten ögleye kadar da dersanedeyim..
Yarısan arkadaslara basarılar dilerim 😉 -
23 Mayıs 2005: 20:47 #4382
AnonimZiyaretçiBen de orada olucam.Ben 1.drag’e seyirci olarak gelmiştim şimdik yarışmacı olarak kısmet işte.Yalnız kupa isterim ona göre heee
.Bu gün sanayiye uğradım araba için ustalardan yarışa katılabilir onayı aldım -
23 Mayıs 2005: 22:41 #4383
illetyusKatılımcıDogan simdi oraya iki tur insan gelecek..Yarisanlar ve Seyirciler… Peki benim gibi ucuncu versiyon olarak gelenlere nasil bir uygulama var…. 😆 😆 😆 😆
-
24 Mayıs 2005: 06:39 #4384
piyuAnahtar yöneticiGurcan sana bir suprizim var…
Amerikan’ı olup yarışmayanlara “.suruktan Amerikancı” diye kart hazırladım… onu takıcan boynuna… 😆 😆 😆
-
24 Mayıs 2005: 08:40 #4385
illetyusKatılımcıAlicaan olsun……resim diye pesimde kosarsin ama… 😥 😥
-
24 Mayıs 2005: 09:33 #4386
piyuAnahtar yöneticivalla laptop getiricem… fotoları makinaya atmadan pistten cıkamassın zuhahahahahahahahahaa yoksa mikrofonu alıp “bu arkadasın cok temiz bir Camaro’su var, güzel de gidiyor ama buraya getirmiyor…artık korkuyormu bilemem” derim… artık gerisini sen dusun…. 😈
bu arada espri yaptım ama ben ptesi gunu isten izin aldım… su vcd olayına hemen girebilmek icin…. harbiden laptop getireyim’de orada hemen alırım fotoları… sen makinanla beraber kablo, dock getirirsin dimi? 😉
-
24 Mayıs 2005: 09:46 #4387
illetyusKatılımcıWay cakal vaayyy……..Demek oole haa..! Resimleri abidik gubidik cekiimde gor sen…. 😈 😈 Camaro ile gelicem zati…. makinanin kablosunu getiririmde senin Laptop a uyarmi onu bilmem…? 🙄 Benim kablo minik USB, yada farkli bir adi varmi bilmiyorum.
-
24 Mayıs 2005: 10:00 #4388
piyuAnahtar yöneticizuhahahaha…… o zaman makinan bende kalır…sonra veririm sana….ehueheuehueehue
cok adice…. 😈yaw deneriz olmassa cd’ye ceker verirsin bana…. illaki hallederiz… 😉
-
24 Mayıs 2005: 10:05 #4389
illetyusKatılımcıMakine benim degil hatunun…..Razi olusa sende kalir… 😆 😆 😆 😆 …Ustelik senin laptop da bizim makinanin sofware i yok…o halde senin laptop bizde kalicak… 😆 😈 😆 😈 😆 …Nasil Ama…….
-
24 Mayıs 2005: 12:33 #4390
facelessKatılımcı[color=red:db2db1bc0d]Yarislar….:
29 Mayıs Pazar günü saat 11:00’de sizi Autodrom pistine bekliyoruz.
29 Mayis Hava Durumu….:
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.