Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › Yarış hakkındaki Yorumlar
- Bu konu 26 yanıt içerir, 13 izleyen vardır ve en son 19 yıl 6 ay önce
piyu tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
2 Mayıs 2005: 08:08 #214
BluesmanKatılımcıÇok karamsar bir cumartesiden sonra sabah kalktığımda iyimser bir hava vardı. Pist hala ıslaktır diye tedirgin olmuş 3 kişi acele ile piste gittik..
Tahminim havanın belirsizliğinden ve katılımın az olduğundan geciken organizasyon başladı..
Seyri inanılmaz zevkliydi.. Amerikadan gelen 1500 hp lik makinanında verdiği gaz ile mükemmel bir gün geçirdik.. Düzenleyenlere katılımcılara seyreden herkese çok teşekkürler.Benim için ayrıca sinir asap bozan bi gündü.. karşılaştığı arkadaşlar.. gördüğüm arabalar, impalamı hatıladım. amerikan hastalığım tekrar kabardı… şimdi gene bi araba ve bütçe arayışına girdim hadi hayırlısı…
-
2 Mayıs 2005: 08:18 #3893
BluesmanKatılımcıEve geldiğimde satın aldığım 1. organizasyonun VCD si ni seyretmeye başladım ve hüsrana uğradım. Daha kaliteli olmasını beklerdim.. Şahsen 5 milyon daha fazla verip seyri keyifli arşivlik bir CD sahibi olmayı yeğlerim..
Bi de havanın daha güzel olduğu günlerde organizasyona renk katacak unsurların eklenmesi süper olabilir.. Seyircilerin oralarda bi Cola, Hot dog satan bi arkadaş süper olur mesela, izleyenlerle daha interaktif bir yaklaşımda çok keyiflli olurdu, en büyük eksikse müzikti. Eminimki sizinde kafanızdan geçiyordur böyle şeyler ve ileriki organizasyonların çok daha keyifli olacağına eminim.. Herşeye rağmen bu tür toplantılar AA ların yaşatılmasına, hatırlanmasına inanılmaz faydası olduğuna inanıyorum. -
2 Mayıs 2005: 08:21 #3894
facelessKatılımcıBen o gün yağmur yağacak sandim acıkcasi ve iptal olucak sandım.Ama havanın güzel olmasi cok cok iyi oldu cok güzel bir gündü; ayrıca havanın kapalı olması ve iptal riski olmasına ragmen Amerikan Arabası sevenlerin (yarismaci ve seyircilerin) erken saatlerde piste gelmesi beni cok sevindirdi acıkcası.Yarismacilara ve izleyicilere tekrar teşekkürler. Ayrica evet Amerikadan gelen 1500 hp lik makina süperdi..
Sağolsun bu yaris icin Amerikadan geldi 😆 -
2 Mayıs 2005: 08:33 #3895
Pontiac301KatılımcıAçıkçası ben yıllardan beri yarışları seyrediyorum.Hep aksilik hep aksaklık hep bir şaibe mutlaka oluyordu.Hava yüzümüze güldü…ınanın müzik çalması veya hotdog cı önemli değil.Zamanla olur bunlar…Çnemli olan herkesin adil bir şekilde eşleşmesi…Yarışların gecikmeden yapılması…ınsanların zevk almasıydı.Tabiki eksiklikler olacak.Ama hepsi ilerkei organizasyonlarla düzelir… ıyiki kursumu kırıp yarışa gelmişim bence değdi.Ama tek üzüldüğüm ve sinirlendiğim nokta kırmızı C4 ü arabaların park alanında sahibi kaan dışında başka bir adamın alıp insanların canını riske atarak gazlamasıydı.Kaan öyle bir hareket yapmazdı ama burda hareketi o an yapan kişi veya mal sahibi önemli değil…Direk diskalifiye olması lazımdı bence…Herşey için Doğan ağabi ve yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza büyüklerimize teşekkürler….Bir dahaki yarışta görüşmek üzere…
-
2 Mayıs 2005: 08:45 #3896
piyuAnahtar yöneticiBluesman bir ara seni gördüm ama o sırada aynı anda sorulmu 15 soruya nasıl cevap veriyim diye düşünüyordum… belki gözgöze gelince anlayıp acımışsındır…
1500hp benim esprimdir(tescillidirkullanmayınız ltf 😆 )
Emre’ye yarışmaya 3 katılımcı getirmessen böyle yaparım rezil olursun dedim… yapma etme dedi ama yaptımmmmmm 😈
eksikleri (1.yarış dahil) çok çok iyi biliyorum… ama açıkçası ne kadar zaman ayırıp neler yaptığımı bilseniz buna bile şükredersiniz, yaklaşık 1-2 haftadır çok geç saatlerde yatıp inanılmaz yorgun eve gidiyordum… bir organizasyonu planlamak çok zor bir konu, yarışmacılar, seyirciler, kurallar derken işin içinden çıkılamaz bir hal alıyor…
hava kosullarına gore mukemmele yakın gecti bence… (3.yanlıs ilan etmem cok cok cok buyuk hataydı… cok canım sıkılıyor… yapmamam gerekiyordu)
VCD ile ilgili tüm eleştirileri biliyorum, Magaza bolumden anlatmıs olmam gerekyor. Farklı kamera’lar ile cekilen bircok goruntuyu cok zor bir ortamda ortaya cıkarttım (hemde hicbir bilgim olmadan) amac bir ilk olsun… insanlar arsivlesin…2.yarısa gelsin… vcd’lerden gene alsın… (kesinlikle maddi bir beklendi yok, zaten kutusu baskısı kaydı derken bayag bir masraf yaptım)
Bundan sonrakiler daha güzel olmaz ise yapamadım demek, ilk deneme icin guzel bile (siz birde benim ilk web sitesini görün 😆 )
-
2 Mayıs 2005: 09:03 #3897
facelessKatılımcı[quote:7fccf0394a=”impala_SS”]Arkadaslar sitenize yeni üye oldum.ilk kez sizinle Drag’a geldim.1963 Belair/impala sahibiyim.Pazar günkü drag cok zevkliydi,katkısı bulunan herkese tesekkürler.Serkan Sisman[/quote:7fccf0394a]
Not: Bu mesaj arkadasiminiz bilgisi dahilinde buraya tasinmistir…
-
2 Mayıs 2005: 10:09 #3898
cceylanKatılımcıBen her zaman her yerde söylüyorum. amerikan arabaları sevdirmek, yaşatmak için, birlik olup organizasyonlar yapmalıyız. Eleştirmek çok kolay. Çünkü dışardan o kadar kolay görünüyor ki yapılanlar. ınsanlara cevap vermek bile müşiş yorucu. O yüzden o gün orda katkısı bulunan, doğan başta olmak üzere herkese çok teşekkürler. YENıLDıM AMA EZıLMEDıM……
-
2 Mayıs 2005: 10:14 #3899
LowriderKatılımcıÇok güzeldi abi ellerine sağlık
29 mayısta görüşürüz gene -
2 Mayıs 2005: 10:40 #3900
piyuAnahtar yönetici[quote:43c55f9ef7=”cceylan”]Ben her zaman her yerde söylüyorum. amerikan arabaları sevdirmek, yaşatmak için, birlik olup organizasyonlar yapmalıyız. Eleştirmek çok kolay. Çünkü dışardan o kadar kolay görünüyor ki yapılanlar. ınsanlara cevap vermek bile müşiş yorucu. O yüzden o gün orda katkısı bulunan, doğan başta olmak üzere herkese çok teşekkürler. YENıLDM AMA EZıLMEDıM……[/quote:43c55f9ef7]
ezilmek hiçkimse için sözkonusu değil ama yarışla ilgili gerçekleri zman içerisinde açıklıycam… biri manifold ustunde digeri bagajda olmak üzere 2 karburatorle yarıstıgını herkesin bilmesi gerekiyor… 😆
Bu arada dışarıdan çok kolay göründüğü kesin ama ancak içinde olan durumu anlıyor… bir kişi geliyor yanıma merhaba diyor…konusuyoruz bana sorular soruyor yarısmacı mısınız diyorum hayır seyredicem diyor…ona kusura bakma ben zaten zor yetisiyorum diyemiyorsun ki kimse kırılsın istemyorum… kurallarımız oldugu halde bazen esnetebiliyorum… bazen en yakın bildigim kisiden bile yaptıgın yanlıs diye yorum geliyor dagılıp kalıyorum… imk ve tomsfed’in organize ettigi yarıslarda organizasyonda gorevli 20-30dan fazla kisi varken bircok sorun yasıyorlar… biz orada 3-4 kisi yetismeye calıstık…
elestirileri yapın arkadaslar bunlar benim aklımda kalıyor dikkat ediyorum… ama soyle elestiri olursa sevinirim…. mesela Bluesman muzik eksik diyor… eyvallah kesin dogru ama soru1:ne calacak? rock? metal? klasik? latin? soru2:ne zaman calacak? surekli? yarıs aralarında? ara verildiginde? elestiriyi getirince alternatif cevabı da sunarsanız enfes olur… boylece ben yuzlerce soruyla mucadele etmem de alternatiflerden birini acaba yapabilirmiyim diye düşünürüm….
herkese tşkler…
-
2 Mayıs 2005: 11:46 #3901
atayKatılımcıorganizasyon ve herseyden memnunum.Elestirmek kadar kolay birsey yoktur.Daha iyisini yapan varsa yapsinda görelim!!! Bilgisayir basinda elestirmekle olmaz bu isler.
Benim bir daha ki yarista yapilmasini istegim:
1) c 4 kaan’in hareketleri gibi hareletlerin yapilmamasi
2)Yarisan arabalarin yanina, yaris süresi boyunca seyirci girisinin engellenmesi.Bu da anca 1 yarismaci, en fazla da 2 mekaniker kartinin çikartilmasiyla olur.
ilgililere duyurulur… Atay Aydiner -
2 Mayıs 2005: 12:37 #3902
piyuAnahtar yöneticikart olayını yapıcaz zaten… baska kimse girmeyecek…
kaan’la ilgili olarak birdaha yarısa sokulmamasını isteyenler var, yaptıklarını kabul eden yada guzeldi diyen kimse oldugunu zannetmiyorum… suandaki dusuncem son bir uyarı olarak kabul edip, en ufak bir harekette dahi hicbir sekilde yarıstırmamak…(sadece o degil benzeri hareket yapanları) 👿
eksiklere ek olarak… yarısanları 2 grup halinde yarıstırıp daha hızlı olanların daha ustlerde yeralmasını saglayacak bir sistem dusunuyorum ama gercekten cok zor…. ne yaparsam yapayım cozum bulamıyorum gibi…(ama dusunmeye devam)
:atay eline ayagına arabana saglık… ayrıca tebrikler….
-
2 Mayıs 2005: 13:25 #3903
BluesmanKatılımcıBaştada söylediğim gibi, birşeylerin oturması için zaman gerekir. Bu organizasyonlar çok güzel geçiyor ve ileridede çok daha güzelleri yapılacak ve yapılması lazım. Alınganlığın, “varsa daha iyisini yapan yapsın” tavırlarına hiç gerek, bu organizasyonları gerek katılımla gerek bi ucundan tutarak hep beraber geliştireceğiz. Piyu sanada teşekkür ederim yazdıklarımı olgunlukla karşıladığın için.
Bu hotdog ,müzik konusunuda eklemiştim sabah çünkü camiaya yabancı olanlar eğlenmek, keyifli bir gün geçirmek ve AA ları tanımak için geliyorlar autodroma. Benim RS4 geçilince yağlarım eriyo ancak onlar “vay anasını” diyebiliyorlar. Onlar Saf keyif almak için geliyorlar. Oturup tirbüne drag seyretmek bir süre sonra sıkıcı bi hala alabiliyo (benimle gelen 2 arkadaşımdan biliyorum) bu organizasyonun renklenmesi (ki bu zamanla olur) daha fazla insan çekmesi, daha çok insanların AA ları sevmesi onlarla ilgilenmesi anlamına gelir. Tek demek istediğim buydu..
her ne olursa olsun muhabbetiyle seyri ile çok güzel bir gündü!
,
-
2 Mayıs 2005: 21:02 #3904
facelessKatılımcı[quote:e9d18afa97=”cceylan”]Ben her zaman her yerde söylüyorum. amerikan arabaları sevdirmek, yaşatmak için, birlik olup organizasyonlar yapmalıyız. Eleştirmek çok kolay. Çünkü dışardan o kadar kolay görünüyor ki yapılanlar. ınsanlara cevap vermek bile müşiş yorucu. O yüzden o gün orda katkısı bulunan, doğan başta olmak üzere herkese çok teşekkürler. YENıLDM AMA EZıLMEDıM……[/quote:e9d18afa97]
Cihan dostum ben senden o gün Auto-Drom’un rekorunu kirmani bekliyordum ama kismet degilmis
29 Mayista insallah.Saka biyana Auto-Drom’un su rekorunu bi Amerikan Araba(si) subarudan alsa çok iyi olucak.Dün Atay’in Mustang ve M.Ali Baldaner’in Corvette’si kirar diye düsündüm ama olmadi.Kismet baska sefereymis..
-
2 Mayıs 2005: 22:24 #3905
ozzKatılımcıbeyler gelemedim ama ilerde insallah..
organizasyonda kim varsa caLIsan, yarlsan, katlLan , seyreden hepinize helal olsun diyorum..tesekkur ediyorum
insallah 12 haziranda izmirde organizasyon olursa yuzyuze gorusmek uzere..
sizden elestiri konularlna taklLmayln hic, insallah ilerde hep beraber daha guzel seyler yaplLacaktlr..
bolge bolge is bolumude yaparlz
-
3 Mayıs 2005: 06:12 #3906
piyuAnahtar yönetici[quote:dd6a5393e8=”Bluesman”] Piyu sanada teşekkür ederim yazdıklarımı olgunlukla karşıladığın için. [/quote:dd6a5393e8]
ilk tshirt’u yaptıgımda yakın bir arkadas guzel olmamıs dedi… yıkıldım…cunku ben o tshirt’u yaptırabilmek icin gunlerce (az olan bilgimle) tasarım yaptım, herseyi dusundum… satıs fiyatı dusuk olsun diye maliyeti dusurebilmek icin yapmadıgım kalmadı… sonunda bir sey urettim…(cok buyuk bir keyif o ayrı) ama benim o emegime karsı olmamıs diyince cok kızmıstım… atay’ın soyledigi gibi iyisini yapan gelsin dedim… sonra dusundukce herkesi memnun edebilmemin zaten mumkun olmadıgını gordum…
elestiri almak yaptıgın is ne seviyede olursa olsun guzel birsey bu senin yarısı seyrettigini, siteye girip bunları yazacak kadar zaman verdigini gosterir… fakat yukarıda yazdıgım gibi oneri beraberinde gelirse basımn ustunde yeri var…
ilk yarıs icinde planladıgım cok degisik bir aktivite vardı ama gercekten cok cok cok cok zor bir olay olurda yapabilirsem cok sasıracaksınız… sagolsun bir abim konuyu takip ediyor… umarım olumlu bir cevap cıkar…
: -
3 Mayıs 2005: 08:13 #3907
QurnyKatılımcıabi ben pazar günü bostum ve bu yarısa gelmeyi cok istedim acıkcası..
Ama bana yarıs iptal oldu dediler,Atay abi hatta bugün yarıs vardı iptal oldu atay abi evdedir dedim ve sizin o tarafa geldim bakmadıgım otopark kalmadı gördügüm üstü örtülü araclara bile baktım ama ne seni,ne evini ne de arabanı bulabildim heralde baska bir yarısa gitti dedim..
Acıkcası yarısı kacırdıgıma cok ama cok uzuldum..
Ne yapalım kısmet degilmis..Bir dahaki sefere insallah..
Atay abi seni de burdan tebrik ediyorum cok iyi bir süre cıkarmıssın..
Yarısa katılan herkesi tebrik etmek istiyorum aslında,cünkü o yarısa girip dünya tarihinde en kötü zamanlamayı bile yapsanız dünya sonuncusu bile olsanız…Sizin 1 amerikanınız var ve o herkesi susturur -
3 Mayıs 2005: 09:12 #3908
piyuAnahtar yöneticiyarışa gelmemekteki hata senin…
ben özellikle böyle söylentileri tahmin ettiğim için siteye “yarış iptal olmadı” kesin toplanılacak diye yazdım… iptal kararını da oraya gelen kisiler hepberaber verecektik… ve aynen boyle oldu toplandık… sonra yapalım dedik ve yaptık…
tecrube olsun sana… evinin bulundugu semtte yagsa bile ben yapıyoruz diyorsam emin ol en azından ben ve bana yardım eden arkadaslar orada olucaz… sonrası hava durumuna baglı….
-
3 Mayıs 2005: 10:13 #3909
atayKatılımcıBir dakika, Benim sürem 8.866 değilmiydi? Hangi kalkışta 8.350 çıktı?Anlamadım
-
3 Mayıs 2005: 10:23 #3910
AnonimZiyaretçiyarisin iptal olmamasi gercekten cok iyi oldu ve gittigimize degdi kesinlikle.. 😆
organizasyon da zaman icinde illaki daha da iyilesecektir…
ama o Audi’nin piste “temsili” dahi olsa sokulmamasi gerekiyordu bence.. -
3 Mayıs 2005: 10:26 #3911
piyuAnahtar yönetici[quote:06b6e7a790=”atay”]Bir dakika, Benim sürem 8.866 değilmiydi? Hangi kalkışta 8.350 çıktı?Anlamadım[/quote:06b6e7a790]
Çzel’e atmıştım ama buraya da yazayım arkadaşlar merak etmesin…
yigit ile ceyrek final’de 1-1 yapmanız sonrasında son kalkısta
yigit 8.823
atay 8.355 oldu…tebrik ederim… şuana kadarki en iyi AA derecesi…
-
3 Mayıs 2005: 10:28 #3912
piyuAnahtar yönetici[quote:383b26ae33=”Becky3313″]yarisin iptal olmamasi gercekten cok iyi oldu ve gittigimize degdi kesinlikle.. 😆
organizasyon da zaman icinde illaki daha da iyilesecektir…
ama o Audi’nin piste “temsili” dahi olsa sokulmamasi gerekiyordu bence.. [/quote:383b26ae33]herzaman aklımda AA ile SuperSpor kategorisindeki aracların kalkısları nasıl olur sorusu vardı… bence cok guzel oldu… Audi’nin nasıl bir arac oldugunu soylemem gerekiyormu?
3000cc
bi-turbo
450hp
4×4 quatro
vs vs……. -
3 Mayıs 2005: 11:29 #3913
Mustafa YÜKSELKatılımcıyarışı izleyemedim
(((((((((ama eminim çoook güzeldi
yarışmacılar ve site üyeleri ankara draglarına gelirlerse tanışmak isterim
-
3 Mayıs 2005: 13:36 #3914
emrekaanKatılımcıya doğan abi bu yarış hiç bi dergide felan yayınlanmıcakmı? ? 2si de benim msjlar neden siliniyo ha bire
-
3 Mayıs 2005: 13:42 #3915
facelessKatılımcı[quote:51726f2bd8=”emrekaan”]ya doğan abi bu yarış hiç bi dergide felan yayınlanmıcakmı? ? 2si de benim msjlar neden siliniyo ha bire[/quote:51726f2bd8]
Mesajlarin silinmesi kismina ben cevap vereyim.çünkü ben siliyorum mesajlari emre kaan konu ile ilgisi olmayan mesaj atma abisi yok söyle oldu böyle oldu. Konu dagaliyor onun icin siliniyor….Zaten bunu daha öncedende belirtmistik..Konu hakkinda mesaj at lütfen..(cvp yazma bu mesaja cünkü yine konu dagilacak.) LÇTFEN…Böyle sikayetlerinide özelden mesaj at bana..
-
3 Mayıs 2005: 14:10 #3916
Chevy_Killer_89KatılımcıGelemedigim için cok cok uzuluyorum ama sizi tebrik ediyorum.Sizler Amerikan Arabalar la ilgili organizasyonlar duzenledikce yarın baskları duzenliycek, baskaları duzenleyince bu sefer baskaları duzenliyecek ve bunun sonucunda Amerikan efsanesi Turkiye de ap ayrı bir yere gelicek ve insanlar bu Araba lara sıradan bir araba gozuyle bakmayacak ve deger verecektir……
Tekrar sizi burdan tebrik ediyorum.ınşallah 29 Mayıs takinde gorusuruz…
-
6 Mayıs 2005: 09:20 #3917
pertevKatılımcııki kaptan( amerikan hastası)iki oğul güzel gün geçirdik.Çocuklar henüz8 ve 5 yaşında ama amerikan arabalarını çok seviyolar.bir sonraki yarışlara hanımları ve kızlarımıza getireceğiz.Katılan ve emeği olan herkese çok teşekkür.
-
6 Mayıs 2005: 10:15 #3918
piyuAnahtar yöneticigelerek destek verdiğiniz için bizde size teşekkür ederiz.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.