Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › drag yarışları izmirde olsa??
- Bu konu 37 yanıt içerir, 12 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce 72camaro tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
31 Mart 2005: 14:55 #183emrekaanKatılımcı
AA dragları neden sadece ist da yapılıyor? birçok kişi uzakta olduğu için gelemiyor. drag yarışlarını izmirde yapsanız hem ben gelebilirim hemde uzakta olanların cogu.hem zaten yapılan ankettede uzakta olduğum icin gelemiyorum çoğunlukta… bir dahaki drag yarışını izmirde yapsanız olur mu? en azından 1 yarışı izmirde yapsanız????
😳 [b:e4a920c795][color=red:e4a920c795] lütfen???[/color:e4a920c795][/b:e4a920c795]
-
31 Mart 2005: 15:12 #3514Chevy_Killer_89Katılımcı
AA drag yarısının ıstanbul da yapılmasının pek cok nedenleri var
Amerikan ların cogu ıstanbul ve Ankara da(ıstanbul da daha fazla) bunun icin ıstanbul da oluyor bir diger nedende Amerikan Arabalar a gonul veren insanların cogunun ıstanbul da olması (Ankarada da var) ve kız gibi olan Amerikan ların agırlıklı olarak ıstanbul ve Ankara da yapılması sebebiyle…. -
31 Mart 2005: 15:20 #3515emrekaanKatılımcı
olabilir. ama izmirde de war. AA sı olan çok kişi var ve AA hayranı olan…
bence izmirde de yapın diğer AAdraglarını. çok merak ediyorum. nsl bi ortam, nsl bi yer , ve en merak ettiğim sizlersiniz
-
31 Mart 2005: 15:22 #3516facelessKatılımcı
Chevy Killer doğru söylüyor + istanbuldan izmire gitmek icin para gerekiyor arabalar su yakmıyor.Hele bu birde AmerikanAraba(sı) olunca maliyeti düşün??….
-
31 Mart 2005: 15:25 #3517emrekaanKatılımcı
eh artık ben ne yapimkader utansın. şansım olsa istda doğardım.. şansım yok…
dedin doğru facaless,. ama n’apim, daha hiç yarışa gidemedim. ve AA tutkunuyum. şansma küsecem. belki 2-3 yıl sonra… -
31 Mart 2005: 15:39 #3518facelessKatılımcı
sansına küsmene gerek yok bak ana sayfada 1. Amerikan Araba yarıslarının Cd lerinin nasıl alabilceğinize dahil bilgiler var.piyu ile irtibata geç sana cd yollasın fiyatları ana sayfada var..Madem sen uzaksın cd den seyret….piyu sana gerekli bilgiyi verir…mesaj ataran ona.
-
31 Mart 2005: 15:42 #3519emrekaanKatılımcı
tamam da canlı canlı izlemek var, bi de tv den izlemek war.. ben sizi de tanımak istiyorum….
-
31 Mart 2005: 16:24 #3520gtagucuKatılımcı
Bir pazar günü yarışa gel o zaman? ılle kendi arabanla gelmek zorunda değilsin mühim olan tanışmak 😉 ızmir ıstanbul kaç saat çekiyor ki? Günü birlik gelinebilir heralde?
-
31 Mart 2005: 16:35 #3521Pontiac301Katılımcı
Maliyet hesabı eğer araba başına 2 milyar verirsen bizde gelir pistde yarışırız izmirde….ayrıca anadoluda bizimkiler gibi cabbar toplasan kaç araba var????varsada tüplü camaro yada berbat impala!!!! çok küçüksün çook
-
31 Mart 2005: 19:05 #3522ozzKatılımcı
ben daha oncede soylemistim galiba.. eger buralarda yeteri saylda guclu amerikan varsa bir organizasyon yaplLabilir, selcuk hava alanlnl ayarlamaya caLIslrlm..ama onun yerine eger maylsda bodrumda biten organizasyona katlLan varsa soylesin, her ne kadar amerikanlm klasik saylLmasa yada drag icin olmasada, cemaatin icinde olmak guzel olur!
eger bodruma gececek olan varsa haberleselim, bizde kusadaslndan bi kac araba konvoya katlLabiliriz yada farkLI bi olay duzenlenebilir?? -
31 Mart 2005: 19:38 #3523AnonimZiyaretçi
Ne izmiri gitmesi ben istinyede oturuyorum autodrom’a yolları kaybedmeden nasıl gidiceğimi düşünüyorum izmir filan uzak hem ben öğrenciyim benzinin lt’si olmuş 2.5 lira haftalıkla nasıl dolucak bu depo ne izmiri
-
31 Mart 2005: 21:48 #3524piyuAnahtar yönetici
elanor 1 mayıs’ta kesin bekliyorum… bahane de kabul etmem 😆
sabah hep beraber gitmek gibi bir dusuncem var ama nasıl olur bilemiyorum… gene planlayıp soylerim…
haftasonundan itibaren katılım sartları, formları ucretleri vs. belli olacak…
izmir mumkun degil arkadaslar cunku organizasyonu ben yapıyorum ve ancak burayı toparlayabiliyorum…
resmi-mahalli yarıslardan biri orada olmalı… simdilik onunla yetinmeniz lazım…. ya da faceless dogru soylemis vcd… 😉
-
1 Nisan 2005: 12:41 #3525emrekaanKatılımcı
küçük olabilirim. 😥 . ama inan ki, yarışı CANLI OLARAK görmek istiyorm. ve sizi. madem vcd almam lazım, kameraya bir iki elsallayın. en azından kendimi size yakın hissederim. 😆 😆 ))
-
1 Nisan 2005: 14:20 #3526_lowrider_Katılımcı
1 mayista yarisa bu sitenin üyesi birileri gelecek büyük ihtimalle.bende gelcem de biz birbirimizi nasi taniycaz orda onu merak ediyorm.bi organize olalim bulusalim orda
-
1 Nisan 2005: 15:16 #3527LowriderKatılımcı
zaten yarışı AA düzenliyor abi gelenlerin geneli bu siteden. Ha Forumlara girmiyo olabilirler orası ayrı.
-
1 Nisan 2005: 15:30 #3528Chevy_Killer_89Katılımcı
O zaman herkes nick ini kagıda yapıstırıp ustune asar
-
1 Nisan 2005: 15:33 #3529facelessKatılımcı
Chevy Killer bana kimse öyle bisey kimse yaptıramaz kusura bakma 😆 😆 😆 Tanısırız ya sorunmu bunumu dert ediyorsunuz….Zaten piyu organizasyonla ilgileniyor, onu bulursunuz onun yanında bende olucam benide bulursunuz…Gerisi gelir zaten….Olmadı telefon teknolojisini devreye sokarız… 😆
-
1 Nisan 2005: 15:46 #3530Chevy_Killer_89Katılımcı
Tabiki saka dedim zaten ben
Orda illaki birbirimizi buluruz hic sorun degil insallah aksilik olmaz kimsenin acısından herkes orda olur
-
1 Nisan 2005: 22:13 #3531piyuAnahtar yönetici
yarısla ilgili planladıkları haftasonu siteye ekliycem…
yarısı gene saat 13:00te baslayacak sekilde planlıyorum… fakat bu sefer saat 11:00 gibi toplanıp herkesin amerikanlar ile daha yakından ve daha uzun süre gecirmesini istiyorum…
giris 2ytl fakat 1.drag yarısı vcd’si alanlar (fiyatı 5ytl) ücret ödemeden girebilecekler. Ayrıca yarın sitede duyuracagım ama son kararı veremediğim “Amerikan Arabası ile girenlerden ücret almama” projesinden herkesi haberdar edicem…. (tabi bir arabaya 10kişiden fazla binmemek kaydıyla 😆 )
birde brosur planım varki acayip birsey…onu hayata gecirmem cok ama cok zor ama zor oldugu kadarda cok istiyorum… bakalım ne olacak…???
-
1 Nisan 2005: 22:28 #3532gtagucuKatılımcı
Peki bu sefer yarışmacılardan ne kadar para kesilecek? Umarım eskisi gibi 50milyon olmaz 😥
-
1 Nisan 2005: 22:38 #3533piyuAnahtar yönetici
yaw iste bunu bekliyordum ama acık soyliyim senden degil ozgur 😥
her yarısmacının odemesi gereken 10m sigorta bedeli var (belki daha yuksek tam emin degilim) geriye kalan 40m’dan nasıl bir indirim yapılsa uygun olur sence, mesela 30m+10m sigorta uygun olur mu? yoksa bedava mı olsun??? sadece pist kirası olarak dusunme sakın… o mantıkla dusunursek 3-4 arkadasını toplayıp 1 saat kalksan daha cok kalkıs yaparsın hemde aynı fiyata 😈
tr sampiyonası icin yarıs basına 190m odeniyor (20m sigorta) 😯
isin ciddiyeti ve geleceği acısında katılımcılardan kesin ucret alınmalı (tum bedeli odeyecek baba bir sponsor bile olsa alırım emin ol)
tr sampiyonasına bir kez katılsan zaten ne demek istediğimi anlayacaksın…2 kalkıs icin saatlerce beklemek hicte hos birsey degil…
-
1 Nisan 2005: 22:42 #3534piyuAnahtar yönetici
[quote:fea2b57fb0=”gtagucu”]Peki bu sefer yarışmacılardan ne kadar para kesilecek? Umarım eskisi gibi 50milyon olmaz :cry:[/quote:fea2b57fb0]
para kesilmiycek katılım ucreti alınacak… 😡
Amerikan camiasında herkes birbirine engel olmaya çalışırken bari anlaşan güzel bir ekip oluşturalım… yapılan organizasyondan keyif alalım… gunun sonunda verdigim paraya deymis…iyki gelmisim diyen katılımcılar ve zevkten 4 kose seyirciler benim tek istedigim… 😉
-
1 Nisan 2005: 23:24 #3535gtagucuKatılımcı
Act mesela adam başı 25milyon yapmıştı (Yemek + bilimum eşantiyonlar dahil) . Autodrom standart yarışları 30 milyon diye biliyorum.
Şahsen kendi adıma konuşayım yarış başına kafadan 1 depo benzin (150milyon) + 50 milyon giriş ücreti toplamda 200milyon bana çok büyük bir külfet, ben profesyonel olarak yarışmıyorum, hafta sonu güzel vakit geçirmek arabamın gücünü başka arabalara karşı test etmek için yarışacağım.
Yanlışsam düzelt ; yapılan Türkiye şampiyonası gibi profesyonel bir organizasyon değil Amerikan arabası olanların haftasonu buluşup eğlenebileceği amacıyla yapılan bir organizasyon. Yani Türkiye şampiyonası ile karşılaştırman yanlış bence.
5 yarışın bana 1 milyar civarında bir maliyeti olur ki öğrenci adamım beni aşar, anca 1-2 yarışa girebilirim heralde.
-
2 Nisan 2005: 06:51 #3536LowriderKatılımcı
valla abi aslında yılda 3 yarış bence daha iyi .
-
2 Nisan 2005: 08:52 #3537emrekaanKatılımcı
arkadaşlar ben çok sevinçliyim. çünki drag yarışına gelebileceğim. dualarım kabul oldu. hem sizi de yakından tanıyabileceğim. tabi bi problem olmazsa. yanlız geleceğim kişi de istanbulu bilmiyor. otodrum nerde? sora sora bulabilir miyiz? tarif edermisiniz? 😆 😆 😆
-
2 Nisan 2005: 10:08 #3538facelessKatılımcı
emree kaan edirnedeki sınır kapısından cıkıyorsun kapat gazı yunanistana doğru oralarada bi yerde sor gösterirler. …Hele o gün bi gelsin hersey tek tek belli olsun acele etme, kanın kaynıyor anlıyorum ama acele etme.
-
2 Nisan 2005: 10:18 #3539emrekaanKatılımcı
kanım kaynıyor. çünki mutluyum. neden mutluyum, istanbula gideceğim. neden ist’a gidecem? drag var. neden draga gidecem? biraz heyecan, biraz tanışmak icin…
hem heyecanlıyım hem de aşırı mutluyummm,!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆 😆 😆 😆
-
2 Nisan 2005: 12:48 #3540ozzKatılımcı
beyler bu munferit organizasyonlar degilde, turkiye klasmanlnda yaplLan draglar yada yarlslar sonucu kazananlarln aldlgl oduller var mldlr? tabiki aldlglmlz zevkler yada kisisel tatminler haric..
diyelim ki bi araba hazlrladlnlz drag icin, nos falan taktlnlz..bi kac yarls kazanlp bunlarln paraslnl clkarmak gibi birsey mumkun mu? -
2 Nisan 2005: 14:49 #3541facelessKatılımcı
ozz benim bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin organizasyonlara katılmak bile bayağı bi para istiyor.Atay gecenlerde bi organizasyona katılmak istemis, buradada ne kadar maliyetli olduğunu anlatmıstı bize fiyatlarla; hatırlarsın..Yani bence 900.000 verip (kıyafet,yarıs sertifikası vs.) ki verilen ödüller genelde para değilde daha baska türde seyler..Benim kanımca zevk ve haz dışında baska bisey kazanmak mümkün değil….
-
2 Nisan 2005: 14:56 #3542Chevy_Killer_89Katılımcı
Biz resmi yarıslara cok katıldık hicbişey vermıyolar sadece kupa ayda yılda bir defada motor yagı falan veriyolar(gerci katıldıgımız zamanlrda bir kere vermislerdi)
-
2 Nisan 2005: 15:33 #3543SzopenKatılımcı
[quote:2b552b323c=”ozz”]beyler bu munferit organizasyonlar degilde, turkiye klasmanlnda yaplLan draglar yada yarlslar sonucu kazananlarln aldlgl oduller var mldlr? tabiki aldlglmlz zevkler yada kisisel tatminler haric..
diyelim ki bi araba hazlrladlnlz drag icin, nos falan taktlnlz..bi kac yarls kazanlp bunlarln paraslnl clkarmak gibi birsey mumkun mu?[/quote:2b552b323c]Aynı soruyu bende sorucaktım, bir arkadaşım sponsorlar yapılan masrafları, modları falan karşılar en fazla dedi, ayrıca bütün arabaları geçip yüksek paralar kazanmak söz konusu değilmiş..
Bu arada konu ile alakasız ama “454 anadol” varmı? draglar için hazırlanmış..?
-
2 Nisan 2005: 15:44 #3544ozzKatılımcı
ne biliim beyler GTA gucunun (adaslm ozgur) yazdlklarlnl okuyunca akLIma geldi.sonucta arabalarlmlzln parcalarl ve yakltl yeterince pahaLI, misal benim arabam draga gelmez ama seyretmek icin bile oraya gelis donus vs iyi para
-
2 Nisan 2005: 21:55 #3545piyuAnahtar yönetici
Arkadaslar durum sudur… Turkiye sampiyonası diye yapılan organizasyonda harcanan para sezon icin sadece katılım bedeli bile 1 milyara yakın… bunun dısında verilen oduller haricinde hicbir baska odul yok (en azından ben duymadım) ayrıca amerikanı ile gidenlerin duzgun rakibi bile olmuyor… zaten amerikanların girebileceği 3 grup var…bu gruplara 3er araba dusuyor…olsa olsa max. 6 kez kalkıs yapabiliyorlar. bu yuzden amerikanların ayrıca kalkıs yapması icin ugrasıyorum…
act organizasyonunu nasıl buldunuz bilmiyorum ama bence cok kotuydu… cok amatorceydi… oraya gelen standlardan 200-300er milyon aldıklarından bedava bile yapsalar bayag bir para ceplerinde kalıyordu… ayrıca sigorta sozkonusu bile degildi (ben risk almak istemiyorum sigorta kesin yaptırıcam) arabalarda sticker yoktu(ki buda bir maliyet) ben kupa filanda gormedim (bu da bir maliyettir)
AA drag yarıslarına katılmak isteyen amerikancıların cepten para harcadıklarını biliyorum… fakat herseyin bir karsılıgı vardır… bu zevkin bedelide var tabiki… tabiki benzin harcayacaksın… tabiki katılım bedeli vereceksin… mesela seyretmek isteyenler sadece seyretmek icin bu yolu geliyorlar… ve seyretme keyfi haricinde baska da bir getirisi olmuyor onlara… tr’de amerikanlarla ilgili ne bir klup(klasik otomobil klubunu katmıyorum bile) ne de ciddi bir muessese var… bunun sebebi de birlesilememesi…. birileri fedakarlık yapmassa mumkunde degil… sırf act organizasyonunda amerikanlar gozuksun diye 80m benzin atıp o yolu gittim… hatta kalkıs bile yapmadan geri dondum… ama yapılması gerek…
sanırım bu anlattıklarım fazla kisiye hitap etmiyordur (ne dersin exonotzor 😉 )
-
3 Nisan 2005: 08:45 #3546Pontiac301Katılımcı
Gülü seven dikenine katlanıcak…bu tip organizsayonlar her hafta olmuyorki….kaldıki benzinide giderleride dikkate almıycaksın bence…maksat bir arada olmak….kaldıki benzini vs i düşünüceksem zaten amerikana binmenin anlamı yok….ayrıca yarışta istenilen bedelde gayet komik bir rakkam….yani artık bununda pazarlığını yapmak bana biraz garip gelior….
-
3 Nisan 2005: 09:53 #3547AnonimZiyaretçi
pontiac 301’e aynen katılıyorum gülü seven dikenine katlasın bence diken bile sayılmaz benzin filan. Bu sırada bunları babamdan aldığım haftalıkla mustang’ine benzin atan bir öğrenci söylüyor artık gersini siz düşünün.Saygılar
-
12 Kasım 2006: 03:14 #3548v8ciyizKatılımcı
arkadaşlar izmirli olmaktan ilk defa utandım . ! hiç kimse itiraz etmesin buna. izmir ; akdeniz , ankara , istanbul, bursa nın ortasındaki en büyük şehirdir . bu saydıklarım eğer toplanıp bir istanbul yapamıyosa bize yazık. yazalım bi tarih, şimdilik bütün ege katılsın, arkadaşlar lütfen bu kadar aciz olmayalım. hiçbişi zor deildir…. eğer kötü bişi yazdıysam kusuruma bakmayın. emrekaan msn mi eklermisin tanışırız bende izmirdeyim mehmetzirvede@hotmail.com
-
12 Kasım 2006: 03:20 #3549v8ciyizKatılımcı
illaa yarış olması şart deil toplanıp tanışmanın da güzel olacağına inanıyorum.
-
20 Kasım 2006: 13:44 #355072camaroKatılımcı
yeni sezonda hem mahalli hem ulusal ayaklar izmit körfez pistinde olacak.araba görünümlü ve plakasız araçlar ne yazıkki artık yarışamıycak.bunun amacı cadde arabalarını yarışlara çekebilmek ve ortamı renklendirmek.350-400 cui hacmindeki arabalar bir grup oluşturcak (bizimle ilgili klasmanı yazıyorum) noslu ve büyük havimli (350-540 a kadar big block veya 350+nos olanlar) 2000litre üstü aşırı beslemeli gruplara girecek (subarular turbo hondalar vs vs) eğer katılım çok yüksek olursa son yarış f1 pistinde olacak.kurallar gayet basit emniyet kemeri kask ve tulum şart.plakalı ve cadde arabanız olacvak o kadar.
sevgiler.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.