Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › 2009’da DRAG ???
- Bu konu 17 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 15 yıl 5 ay önce Lowrider tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
20 Şubat 2009: 09:08 #1207AnonimZiyaretçi
Arkadaşlar,
2009 yılında efsane geri dönse ve Drag Organizasyonu yapsa mı? diye düşünmeden kendimi alamıyorum…
Dün gece eski yaptıklarıma baktım, sticker’lar, brosurler, dvd, vcd’ler, yarıs katılım formları, tshirtler vs vs kısıtlı imkan ama cok cabalamısım yahu…
bazıları cok uyduruk, bazılarıda cok guzel olmus… sonra dergilerdeki yazıları gordumde içim kıpraştı….
hadi bakalım ne diyorsunuz… yarıs yapalım mı? yapsak kac amerikan gelir (rakam sallama degil arac arac olsun lütfen) amerikanı olan ben gelirim/gelmem desin, amerikancı tanıdıgı olanda …falanca gelir gibi yorum yapsın lütfen…
-
20 Şubat 2009: 12:47 #16423AngelusKatılımcı
Ben ve benim çevremdekiler gelirler..
-
21 Şubat 2009: 09:11 #16429LowriderKatılımcı
Ben de gelirim.
etrafımdanda aracı çalışanları gene getirmeye calışırım.
6-7 kişi getiririm diye tahmin ediyorum. bluesman aracı yaza kadar bitirecek o kesin gelir. siberbunakda bu aralar impala arıyor gene alırsa o da gelir :)alamazsa camarolarından birini artık ben çalışır hae getiricem adamın şurda nekadar ömrü kaldıki bari rahat rahat binsin bunak dede .
aracı restorasyonda olan 3 4 arkadaş daha var onlarda yaza kadar bitirirse gelirler -
21 Şubat 2009: 09:14 #16430LowriderKatılımcı
3 tane 500+ hplik araba var. iddialı arkadaşlar getiririm yani
AVK nın araçlarını saymazsak tabi
twinturbo viper gelirse gözlerimiz kulaklarımız bayram eder -
21 Şubat 2009: 14:23 #16431AngelusKatılımcı
Lowrider yazan:
Quote:Ben de gelirim.
etrafımdanda aracı çalışanları gene getirmeye calışırım.
6-7 kişi getiririm diye tahmin ediyorum. bluesman aracı yaza kadar bitirecek o kesin gelir. siberbunakda bu aralar impala arıyor gene alırsa o da gelir :)alamazsa camarolarından birini artık ben çalışır hae getiricem adamın şurda nekadar ömrü kaldıki bari rahat rahat binsin bunak dede .
aracı restorasyonda olan 3 4 arkadaş daha var onlarda yaza kadar bitirirse gelirlerSiberbunak ve arabaları hiç bitmiyen öykü gibi.. Adamı arabaları, cep telefonu ve bir fıçı romla beraber gömecekler
-
21 Şubat 2009: 15:46 #16433LowriderKatılımcı
ozaman bile kesinlikle cep telefonunda star trek izleyip hihohoyt diye güler
-
21 Şubat 2009: 23:38 #16434AngelusKatılımcı
Lowrider yazan:
Quote:ozaman bile kesinlikle cep telefonunda star trek izleyip hihohoyt diye gülerOnu bilemem ama her sabah birilerinin kahve dökmesi akşamda efes dark dökmesi gerekecek.. Camia bu görevi paylaşmalı..
Drag konusunda, yaza kadar biterse enterasan arabalar var portföyde her şekilde geliriz.
-
22 Şubat 2009: 15:10 #16437Mustafa YÜKSELKatılımcı
bende gelir izlerim
-
23 Şubat 2009: 13:15 #16424AnonimZiyaretçi
özgür, hakan biraz daha net olalım…
suanda gelebilir
özgür – camaro
hakan – camarobelki gelebilir
bluesman – camarobunların dısında isim arac yapalım ki bende biraz gaza geleyim diyorum… Bu arada gelecek amerikan degil yarısacak amerikan lazım…
ayrıca yarısın korfezde bir pazar gunu oldugunu unutmayalım…
katılım ucreti max. ne olmalı ki kimse caymasın… Çrnek 100-150 TL ok midir? (minimum rakam olması icin tabiki ugrasacagım, mumkunse bedava )
-
23 Şubat 2009: 13:58 #16446LowriderKatılımcı
ücretin beleş olması en iyisi olur.
100ü geçerse ben 1 belki 2 kere gelirim heralde
zaten körfeze gidip gelmek 1.5 depo benzin demekemrenin camaro şuan kaporta da toplanıyor. haziran sonu falan bitmiş olucak diye planlandı bakalım ters giden birşey olmazsa yaza hazır.
şuan arkadaşlardaki arabaları yazayım ben bunlar %80 gelir bir organizasyon olursa.
Erhan – 454 apache
Atila – 454 corvette
Berk – 502 GTA
Çzgür – 454 camaro
Emre – 350 camaro
Cihan – 302 mustang
Memo – eagle talon (hehe)
Uran – 350 silverado
Aybars ve cihan nın cevresi geniş onlarda eğer gelirlerse onlar da getirir.
ıstemihan askerden dönücek adam 1.5 senenin hıncını almak için gelir
Behiç abilerde 3 5 tane araç getirirler gibi geliyor. güzel araçlar hazırladılar.
eskilerden Koray abi timuçin ve atay da kesin gelirler diye düşünüyorum. -
24 Şubat 2009: 00:29 #16425AngelusKatılımcı
Yetişirse şu araçlarda gelir büyük ihtimalle,
74 Pontiac Firebird – Nihat Evren Derman
72 Pontiac Firebird – Kurtuluş Kollukçu ..
85 Pontiac Transam – Kenan Canıtezerısterseniz 2-3 adette kallavi capon araç sahibi arkadaşı davet ederim.
EE bu arada NMD Serdar gelmiyormu?
-
24 Şubat 2009: 08:41 #16448LowriderKatılımcı
Valla Serdarı önceki her yarışada .ağırdım hepsine gelirim abi dedi ama hiç gelmedi o yüzden pek sanmıyorum geleceğini. Siyah nova standart zaten belki onunla gelir. kırmızının motor iyi ama onunda araba kötü durumda.
Burak belki trnin en iyi 3.geni ile gelir piyasa yapıp aracı satmak için . aslında corvettei bitirebilse ozamana kadar baya az işi kaldı aracın onunla kesin gelir.
-
25 Şubat 2009: 18:07 #16426AngelusKatılımcı
Uran gelse iyi olur malzemeleri taşır kamyonuyla :laugh: Yolda kalan arabaları çeker:laugh:
-
25 Şubat 2009: 18:17 #16435uran AcikgozKatılımcı
zuahah ben de kamyonla katılcam:D özgür 454 ü ödünç versene:D
-
25 Şubat 2009: 18:20 #16452LowriderKatılımcı
Angelus yazan:
Quote:Uran gelse iyi olur malzemeleri taşır kamyonuyla :laugh: Yolda kalan arabaları çeker:laugh:hehhe dimi arkaya bi motor la şanzıman atalım ne olur ne olmaz
-
25 Şubat 2009: 18:21 #16453LowriderKatılımcı
motoru 4500$ a 99 yıllığına kiralıyorum abi buyur
-
25 Şubat 2009: 20:31 #16427AngelusKatılımcı
Uranın kamyona V12 superchargerlı motor atcaz.. Made in GM but import from England…
-
4 Haziran 2009: 08:30 #1642872camaroKatılımcı
bayadır foruma girmiyordum öncelikle hoş geldim.ben yarışa girerim elbette.tahminimce 10 araba getirebiliyorum.bu arada doğan benimle irtibata geçersen 11 temmuz pist benim adıma rezerve edildi.o güne yarış düzenlemeyi düşünüyorum.seninle bir organizasyon yapalım.hazır elimizde bize ayrılmış bir tarih varken.
sevgiler
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.