Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › AmerikanAraba.com Drag Yarışları › 2005 yılı Drag Takvimimizi açıkladık…
- Bu konu 11 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 19 yıl 6 ay önce
piyu tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
6 Şubat 2005: 00:13 #114
piyuAnahtar yönetici2005 yılında AmerikanAraba.com olarak düzenleyeceğimiz ve sadece Amerikanların katılacağı Drag yarışlarının takvimini açıkladık.
(Sol menü’de AA-Drag Yarışları menüsü’nün altında bulabilirsiniz)
Tüm Amerikanseverlerin tarihleri ajandalarına not etmesini ve bu organizasyonumuza yarışmacı veya seyirci olarak katılmalarını rica ederiz.
-
6 Şubat 2005: 09:00 #2242
exonotzorKatılımcıbizede ufak ufak istanbul yolları gözüktü
-
6 Şubat 2005: 19:54 #2243
piyuAnahtar yöneticibekleriz…
hem tanısmıs kaynasmıs oluruz… hatta organizasyon konusunda tecrubeliysen yardımcı da olabilirsin… gecen yarısta bana yardım eden 3 arkadas ve ben cok fazla yorulmustuk… hatta 2 gun kendime filan gelemedim 😆
2-3 kişi daha yardımcı olsa enfes olacak…
yarıstan 1 ay once filan konusuruz… organizasyonda bulunmak isteyen arkadaslar olur ise cok makbule gecer….
-
6 Şubat 2005: 20:33 #2244
exonotzorKatılımcıtabikielimden ne gelirse , zevkle
dedigin gibi bir ay kala o günkü şartlara göre ne yapabilirim , konuşuruz
umarım kendi açımdan bir problem çıkmaz
-
7 Şubat 2005: 15:09 #2245
Mustafa YÜKSELKatılımcıgelmeye çalışırım piyu şu sıralar işler çoooook yoğun ama gelmeyi denicem
-
17 Mart 2005: 19:34 #2246
atayKatılımcıAA yarışını bekliyoruz
-
17 Mart 2005: 20:29 #2247
Pontiac301KatılımcıKazasız belasız sorunsuz bir yarış diliyorum…..
-
18 Mart 2005: 07:50 #2248
piyuAnahtar yöneticiyaklasık 30 gün kala, herturlu tanıtım, duyuru, organizasyon ve planlama faliyetlerine baslarım…
Gecen yarıstan aklımda kalan eksikler var, bunları da gidermis ve hatta yeni planlarla yarısı daha keyifli gecirecek isler planlıyorum…
Çnemli olan yarışanların keyif alması, yarış sonunda adaletsiz oldu dememeleri, seyircilerin bol motor sesli (egsoz demiyorum), bol lastik yakmalı ve keyifli bir yarıs seyretmeleri…
Autodrom’da gecen pazar yapılan yarısta da gordum ki herkes sadece Amerikan’ları seyretmeye geliyor… ne kadar AA harici araba seven varsa kusura bakmasın ama durum bu şekilde… pistten amerikanlar beraber cıkarken butun gozlerden bunu anlayabildim…
Tum iyi dilekler icin tşkler…
-
5 Nisan 2005: 10:58 #2249
mustangcinarKatılımcıSelamlar,
Autodromda sabah saat kaç itibariyle bulunmamız gerekiyor?
Saygılarımla,
Çınar Kurra
-
5 Nisan 2005: 11:38 #2250
piyuAnahtar yöneticiÇınar selam,
Yarış planını neredeyse tamamladım gibi, site ana sayfasını zaten drag yarışına ayırıcam… ama gecen yarıstaki saatler gecerli…saat 11:00-12:00 arası araclar ve seyirciler piste gelir… seyirciler ve araçlar buluşmasındna sonra saat 13:00te yarıs baslar…
katılım bilgileri ve detaylar en gec carsamba gunu sitede olacaktır…
gecen yarısa gelememistin buna bekliyorum… 😉
-
3 Mayıs 2005: 08:02 #2251
aksarifKatılımcıyarış düzenlendikten zonra bişeyler yazabildim ilk yarışa gelememiştim biraz uzakta oturuyorum ama 2. yarışa gelebildim ve çok zevk alarak izledim inşallah diğer yarışlarda katılım daha yoğun olur ve en az Ankarada da düzenlersiniz çünkü biz 68Aksarayda oturuuyoruz ve sevdalıları çok.
-
3 Mayıs 2005: 09:14 #2252
piyuAnahtar yöneticio kadar yoldan geldiğiniz ve organizasyonumuza destek verdiğiniz için teşekkür ederim.
Umarım bundan sonraki yarışlara da yarışmacı-seyirci olarak katılabilirsiniz…
görüşmek üzere…
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.